Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, xroflx9 каза:

Идвам да гласувам за Чалгавизия и да кажа,че Преса извади мегахит!

Нали????? Докато някои спим до обяд и кафето не сме си изпили, нито цигара сме запалили - и това до 15 ч. те изписали 3-4 страници - но вместо нещо по-положително да направят някои, с хейт и направо, за пореден път ей така, защото си нямат друга работа като стават раничко! :D Ужас! Абе, на мен, че ми слабост чак преди час успях да чуя и викам я колко коментара..... БУМ! Поне като ставате толкова рано и дебнете за новата песен на Преслава специално, ясно е, че има огромен интерес ама като ще е критика, да е градивна, от някои "ранобудни"..... или не могли да спят!  :D Sorry, тоя път това е истината! 

• Like 3
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 32 минути, Fast каза:

Огромна лъжа. Брояча на всички клипове стопира в някъв момент - след което се пуска пак. Алгоритъма е такъв и проверява там квото проверява точно. Просто е по-забележимо в канали с по-малко абонати. Ти уж дето си много на ти с това как работи тубата, би трябвало да знаеш по-добре и да не разпространяваш такива фейк нюз. 

• Like 8
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Lelqtian каза:

Огромна лъжа. Брояча на всички клипове стопира в някъв момент - след което се пуска пак. Алгоритъма е такъв и проверява там квото проверява точно. Просто е по-забележимо в канали с по-малко абонати. Ти уж дето си много на ти с това как работи тубата, би трябвало да знаеш по-добре и да не разпространяваш такива фейк нюз. 

Вземи си хапчета и изчезни. Щом не ти харесва си го запази за себе си , защото досега нито един лош коментар не съм видял нито във фейсбук,  нито в YouTube 

• Like 1
  • Dislike 10
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, presi_fen! каза:

Вземи си хапчета и изчезни. Щом не ти харесва си го запази за себе си , защото досега нито един лош коментар не съм видял нито във фейсбук,  нито в YouTube 

Тя и Той ги трият! Мислиш ли, че точно за тази слаба боза няма да има негативни коментари? Близко е до акъла.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Най ми е любимо, когато някоя чалгаджийка пусне нова песен и след това започне да споделя хиляда сторита в Инстаграм...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, pechenko каза:

Тя и Той ги трият! Мислиш ли, че точно за тази слаба боза няма да има негативни коментари? Близко е до акъла.

Щом има 1000 коментара в ютуб, който са положителни явно, смятай колко е “изтрила” и за какъв интерес говорим. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, presi_fen! каза:

Welcome presi fen

Мога да ти дам и още линкове, само поискай.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Гальо каза:

Щом има 1000 коментара в ютуб, който са положителни явно, смятай колко е “изтрила” и за какъв интерес говорим. 

Има и някакви критики, че е еднообразна, но това е в реда на нещата. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Иначе не знам от кой тръгна това че трие коментари в ютуб. Всички си стоят.

Именно аз затова казах докъде води логиката им. Да я изкарат лоша, че трие сумати коментари - излезе, че за 6 часа трябвя да има над 2000 коментара сигурно

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Slavi каза:

Кой да предположи, че Преса ще пусне нова песен, а аз ще въртя още по усилено:

IMG_20200615_143315.jpg

Скандализираш ме с вкус или по-скоро с липсата на такъв. :(

• Haha 1
  • Wow 1
  • Sad 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Скандализираш ме с вкус или по-скоро с липсата на такъв. :(

Галена е късметлийка, че почти няма песни между, които да избирам. Но новата на Преса ми е една такава мазна... 100 живота в изпълнение на Преса би бил перфектния вариант{} 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Галена е късметлийка, че почти няма песни между, които да избирам. Но новата на Преса ми е една такава мазна... 100 живота в изпълнение на Преса би бил перфектния вариант{} 

На мен 100 живота ми омръзна след 2-3 дни и оттогава не съм си я пускал доброволно. Изненадвам се,че още прави добри гледания. Не знам кой беше споделил тая хитачка на Смядово тук,но има специални благодарности от мен щото я преоткрих и няма спиране.

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Гальо каза:

Това момиче много дразни. Превърнала е бруталната модерна песен в някаква гадна цигания. Всичко, което пее звучи по един и същи гаден начин 

Тая ще е поредното доказателство, че не става само с глас.

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Гальо каза:

Това момиче много дразни. Превърнала е бруталната модерна песен в някаква гадна цигания. Всичко, което пее звучи по един и същи гаден начин 

Никога не съм я чувал, но ме дразни още от стопкадрите на клиповете й, които постоянно споделяте! 

• Haha 4
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, xroflx9 каза:

На мен 100 живота ми омръзна след 2-3 дни и оттогава не съм си я пускал доброволно. Изненадвам се,че още прави добри гледания. Не знам кой беше споделил тая хитачка на Смядово тук,но има специални благодарности от мен щото я преоткрих и няма спиране.

Ето този неин хит слушам и до днес без да ми е омръзнал. А колко спомени от младостта ми буди... 

• Wow 1
  • Love 2

image.png

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Тая ще е поредното доказателство, че не става само с глас.

Никога не става само с глас... и под това не се има предвид визия, поне не задължително красива визия.

Нито Преслава беше кой знае каква красавица като беше на върха, нито Ванча, нито Илиян, нито Тони Стораро. Трябва да си запомнящ и индивидуален. Йоана пее всичко по един и същи начин, на някои песни е приятно, но понякога е чисто мяучене. Нищо общо с Данна примерно, която всеки кавър го превръща в своя песен. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

LdKUDCd.png

presi_fen!: Сега се успокоиха , че Преслава няма да им разбие рекорда на “100 пъти чуваната им песничка” , но това не означава ,че ако е яка песента няма да е тотален хит независимо в кой канал е.

цитат: Нормално е от сушата е! Радвайте се още малко ,че не и остава много , само Преслава да не реши да каже ето я “Лудата дойде” 

цитат: Май май и гледанията няма да са много , Денис и Малката я смачкаха

цитат: Горките Галенови за жалене сте сами си вярвате ,че това нещо е новаторско и е кой знай какво! Повече няма да коментирам след няколко дена ще видим хита и ще ви се присмея отново!

цитат: За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен!

цитат: Нещо замълчахте? Това ли очаквахте? Песен стил Ашли , това ли и е топ 5??

Къде е песента, която " не прилича на никоя до сега"? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Гледанията и рекордите не са ли важни вече?

Нещо замълча? Къде се скри? Тази боза ли очакваше? 

Сигурно със сълзи на очи пишеш колко яка е песента на Преслава, а знаем истината каква е :D Флоп, флоп, флоп. Честито! 

Станахте "Бенди на гледания", "Бедни на рекорди", "Бедни на хитове" и Богати на флопове, излагация и цигания.

@presi_fen!

• Like 2
  • Haha 2
  • Love 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, pechenko каза:

LdKUDCd.png

presi_fen!: Сега се успокоиха , че Преслава няма да им разбие рекорда на “100 пъти чуваната им песничка” , но това не означава ,че ако е яка песента няма да е тотален хит независимо в кой канал е.

цитат: Нормално е от сушата е! Радвайте се още малко ,че не и остава много , само Преслава да не реши да каже ето я “Лудата дойде” 

цитат: Май май и гледанията няма да са много , Денис и Малката я смачкаха

цитат: Горките Галенови за жалене сте сами си вярвате ,че това нещо е новаторско и е кой знай какво! Повече няма да коментирам след няколко дена ще видим хита и ще ви се присмея отново!

цитат: За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен!

цитат: Нещо замълчахте? Това ли очаквахте? Песен стил Ашли , това ли и е топ 5??

Къде е песента, която " не прилича на никоя до сега"? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Гледанията и рекордите не са ли важни вече?

Нещо замълча? Къде се скри? Тази боза ли очакваше? 

Сигурно със сълзи на очи пишеш колко яка е песента на Преслава, а знаем истината каква е :D Флоп, флоп, флоп. Честито! 

Станахте "Бенди на гледания", "Бедни на рекорди", "Бедни на хитове" и Богати на флопове, излагация и цигания.

@presi_fen!

Не се изхвърляй много от първия ден, че след седмица като е тотален хит, аз ще ти напомням този ти цитат. Къде пък чак флоп го прецени.... 🤣 

И изобщо на колко години си, че да се вълнуваш от подобни неща. С каква страст пишеш... 

• Like 3

image.png

Сподели в други сайтове

• Willy locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...