Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Всички от алфа са качили песента на стори с swipe. 🤢 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 16 минути, Willy каза: Всички от алфа са качили песента на стори с swipe. 🤢 Почнаха да се качват скоростно гледанията. Май все пак ще се окаже, че брояча беше забил. На 5 час бяха 50ка,а на 8ия 130ка. Галя правила ли е 1000 коментара за 8 часа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, Slavi каза: Галя правила ли е 1000 коментара за 8 часа? Жегата пак дойде! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Утре в 14:00 ще видим “рекордните гледания”, поради които броячът на Преси е забил. 🤣 Бас ловя, че ще има макс колкото Джипиеса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Danger. каза: Утре в 14:00 ще видим “рекордните гледания”, поради които броячът на Преси е забил. 🤣 Бас ловя, че ще има макс колкото Джипиеса. Не знам колко е имала джи пи еса, но Преса ако направи 350ка би било чудесно. По важното е дали ще ги задържи обачв както не веднъж сме се убедили. Някой помни ли колко абоната имаше преди да обяви че ще пуска нова песен в своя канал. Интересно ми е. Иначе днес има 3к нови абоната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Slavi каза: Не знам колко е имала джи пи еса, но Преса ако направи 350ка би било чудесно. По важното е дали ще ги задържи обачв както не веднъж сме се убедили. Някой помни ли колко абоната имаше преди да обяви че ще пуска нова песен в своя канал. Интересно ми е. Иначе днес има 3к нови абоната. Около 45К имаше мисля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Нормално е на по-слаба песен да няма 500к. Обратно в играта беше същия случай и направи двойно по-малко от Не се изтриваш. Иначе канала й имаше към 47/8к абонати преди обявяването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Всички от алфа са качили песента на стори с swipe. 🤢 Без Диона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Гальо каза: Около 45К имаше мисля Беше близко до Емилия, да. Май 47ка по скоро. Но добре върви де. Една Камелия е с толкова абоната а от години е със собствен канал. До 2 месеца ще е минала Деса, която е със 75ка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 36 минути, Slavi каза: Почнаха да се качват скоростно гледанията. Май все пак ще се окаже, че брояча беше забил. На 5 час бяха 50ка,а на 8ия 130ка. Галя правила ли е 1000 коментара за 8 часа? 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 10 минути, Danger. каза: Утре в 14:00 ще видим “рекордните гледания”, поради които броячът на Преси е забил. 🤣 Бас ловя, че ще има макс колкото Джипиеса. Бас ловя че няма да има и колкото Джипиеса. И отново, брояча не е забил заради "рекорден интерес", а заради начина по който функционира ютубето - стопира се след определен брой гледания за да бъдат валидирани. След което пак се пуска. Така е на всички канали, евентуално тия с по-малък брой абонати си личи повече. Стана интересно Пепа Прилепа нарочно ли тиражира тая откровена лъжа за да и порасне носа отново? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 6 минути, Donatella каза: И всички са качили единствената яка част от песента - "Градът гори..." 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, Beat. каза: И всички са качили единствената яка част от песента - "Градът гори..." Оф, явно ша ни тормозят с дует на целия курник фючъринг Прилепа .... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ами ''Мамино синче'' има по-малко коментари и лайкове а е с над 350 хиляди. Да не говорим, че там 2-та милиона абонати играят супер роля. Така че като нищо реалните гледания в момента да са около 350к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 час , xroflx9 каза: @Blueberry Преслава:"Я се виж къде дойде-дъното..." Дори Прес не харесва факта,че я смени за Счетоводителката. На всички стопкадри на тази страница бие на чернокоса Ажда Пеккан, която е на 74 и с десетки операции. 2 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 31 минути, asylum каза: На всички стопкадри на тази страница бие на чернокоса Ажда Пеккан, която е на 74 и с десетки операции. Нашия Прилеп дори на брой операции не го докарва, но изглежда по дърта от 74. Дори Лили Иванова младее сравнение с нея 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Това ме зариби страшно много! Признавам си го че съм боклук от класа и без прикритие! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, Willy каза: Това ме зариби страшно много! Признавам си го че съм боклук от класа и без прикритие! На мен ми харесва по начина, по който ми харесват например песни от сорта на Грация например - за лиготия.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 @Yaneva ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Иронията е, че премиерният ден за гледанията на Преслава ще има колкото седмият ден на Галена - около 300к. Преслава я пуска в петък (силен ден) Обявява дни по-рано. Спонсорира песента във Facebook. В Инстаграм има swipe up от нея, Галин, Лидия и Десита, Данна, Софка, които общо имат над 1 млн. последователи. Във фен страниците във Facebook и Инста има колажи за гласуване между двете песни и 100 живота води убедително, въпреки че е на месец и половина. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 46 минути, Willy каза: Това ме зариби страшно много! Признавам си го че съм боклук от класа и без прикритие! А мен почна да ме зарибява "оригинала" 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Danger. каза: Иронията е, че премиерният ден за гледанията на Преслава ще има колкото седмият ден на Галена - около 300к. Преслава я пуска в петък (силен ден) Обявява дни по-рано. Спонсорира песента във Facebook. В Инстаграм има swipe up от нея, Галин, Лидия и Десита, Данна, Софка, които общо имат над 1 млн. последователи. Във фен страниците във Facebook и Инста има колажи за гласуване между двете песни и 100 живота води убедително, въпреки че е на месец и половина. С една дума - Пепа официално флопна 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 15 минути, Danger. каза: Иронията е, че премиерният ден за гледанията на Преслава ще има колкото седмият ден на Галена - около 300к. Преслава я пуска в петък (силен ден) Обявява дни по-рано. Спонсорира песента във Facebook. В Инстаграм има swipe up от нея, Галин, Лидия и Десита, Данна, Софка, които общо имат над 1 млн. последователи. Във фен страниците във Facebook и Инста има колажи за гласуване между двете песни и 100 живота води убедително, въпреки че е на месец и половина. 1. Галена пусна песента в период на "суша". Бяхме супер зажадняли за хубава чалга. И "Да ти олекне" да беше пуснала сега, пак щеше да се движи много добре. 2. Галена пусна песента си в много по-развит канал. 3. Няма да се лъжем - на Галена песента и клипът са доста по-силни, но все пак не е това едничката-единствена причина за по-големия интерес. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, Blueberry каза: 1. Галена пусна песента в период на "суша". Бяхме супер зажадняли за хубава чалга. И "Да ти олекне" да беше пуснала сега, пак щеше да се движи много добре. 2. Галена пусна песента си в много по-развит канал. 3. Няма да се лъжем - на Галена песента и клипът са доста по-силни, но все пак не е това едничката-единствена причина за по-големия интерес. 1. То пък сега все има голяма конкуренция 2. Никой не е карал Прилепа да си пуска песента в собствен канал. Или че си го е развила досега. Пък и 220 хиляди за 12 часа е съвсем прилична цифра. 3. Нека не се лъжем - слабия клип и песен не са единствената причина за флопа, но са определено основната. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 И Диона излезе голям боклук - качила си е стори как “избухва” на новата на Преслава, даже после е отишла на нейно участие и си я тагва. Забрави как се мъкнеше след всяко второ участие на Галена, за да види 5 минути слава на сцената, противнячка гадна. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари