Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, asylum каза: А защо не Анелия и Малката? Защото с нея май е любимият ни прилеп.🦇 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 5 минути, asylum каза: А защо не Анелия и Малката? Защото на Анелия песента е с мъж, а на Малката е жена 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 8 минути, pechenko каза: Защото на Анелия песента е с мъж, а на Малката е жена Помислих си и за Аня и Криско, ма явно ще е Теофика. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 12 минути, asylum каза: Помислих си и за Аня и Криско, ма явно ще е Теофика. Може и да е Криско Не знам защо всички веднага се хванаха за Галена и Криско 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Все още си ми е в плейлиста с любими песни и я смятам за скандално добра във всяко отношение. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, penakavalli каза: Все още си ми е в плейлиста с любими песни и я смятам за скандално добра във всяко отношение. Яка е песента на двете Йосми 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 12 минути, pechenko каза: Яка е песента на двете Йосми Сотаджийки. Иде ми да им плювна, като ги видя. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 8 минути, pechenko каза: Може и да е Криско Не знам защо всички веднага се хванаха за Галена и Криско Ми на Аня Криско й отива повече, отколкото на Галфон Да вземат да направят оная песен за ферарито, беше много яка. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 48 минути, asylum каза: Помислих си и за Аня и Криско, ма явно ще е Теофика. Жалко. На мен би ми било интересно какво биха сътоврили Аня и Теда. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 57 минути, Vancho каза: Преслава след като види интереса към песента на Митко с Галена Преслава: След като разбере, че новата песен е провал и 100, 100, 100 ще бъде по-големият хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 часа , Willy каза: Aйде Галче.🥰 Явно онзи ден, като излизах от плажа на Вила Чинка, са снимали клипа. Понеже и дваматс бяха пред хотела. Но не бяха още натокани. Дали Камелия и Меди ще пуснат песента лятото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 То е нещо като трио Меди и ... ft. Галена. Айде,малко джокер не е от Пайнер 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 20 минути, Сашо каза: Явно онзи ден, като излизах от плажа на Вила Чинка, са снимали клипа. Понеже и дваматс бяха пред хотела. Но не бяха още натокани. Дали Камелия и Меди ще пуснат песента лятото? Може вече да са снимали. Не ми се вярва целият клип да е сниман в Чинка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ако Теофиков подпомогне Анелия, официално се отказвам от него. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Blueberry каза: Ако Теофиков подпомогне Анелия, официално се отказвам от него. Няма да е той, но ще се разочароващ още повече. когато излезе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 11 минути, PHILIPP PLEIN каза: То е нещо като трио Меди и ... ft. Галена. Айде,малко джокер не е от Пайнер 😁 Андреа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 27 минути, Сашо каза: Явно онзи ден, като излизах от плажа на Вила Чинка, са снимали клипа. Понеже и дваматс бяха пред хотела. Но не бяха още натокани. Дали Камелия и Меди ще пуснат песента лятото? Верно, че ти беше споменал, че си ги видял заедно пършливи и неглижирани. Има ли такава песен със сигурност? За Медс и Кама питам. Тука печенкото обясняваше за дует на Галена с Меди, а се оказва, че ще е фийт. Някой го е изгъбаркал😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Олеле мале. Ако Галс верно е издумкала дуети и с Криско, и с Меди,не ми се мисли за какво мачкотене ще става дума до края на годината. Трудни дни се очертават за Толбухин. И наср*ните памперси на Палома да пусне в Инстаграм,няма спасение. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Да не забравяме и Емилия и Фики това лято. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, plambata каза: Олеле мале. Ако Галс верно е издумкала дуети и с Криско, и с Меди,не ми се мисли за какво мачкотене ще става дума до края на годината. Трудни дни се очертават за Толбухин. И наср*ните памперси на Палома да пусне в Инстаграм,няма спасение. С Меди няма да е дует, а или трио или фийт. Но доколкото я познавам не би пуснала за 2 месеца 3 проекта и то особебо като в момента е на върха със 100 живота. За какво да я затапва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 11 минути, Mr. Greshen каза: Да не забравяме и Емилия и Фики това лято. Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее преди 17 минути, Fast каза: Няма да е той, но ще се разочароващ още повече. когато излезе. Повече от Теофиков би ме разочаровала Емилия да й спасява кариерата, но това в тоя живот не го очаквам С Преслава първия дует ми харесваше, някак й балансира противната енергия. Преживях го веднъж, готова съм и за втори път. Тая година определено любимите ми изпълнители са решили да се колаборират с най-противните. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Наскоро пък, продуцентът на „Биг Брадър“ Нико Тупарев хвърли бомбата, че има вероятност „Големият брат“ да се завърне триумфално отново в ефир, тъй като моментът е най-подходящ за снимане на формата в условия на пандемия от коронавирус, а в Къщата участниците така или иначе живеят под пълна изолация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, Slavi каза: Наскоро пък, продуцентът на „Биг Брадър“ Нико Тупарев хвърли бомбата, че има вероятност „Големият брат“ да се завърне триумфално отново в ефир, тъй като моментът е най-подходящ за снимане на формата в условия на пандемия от коронавирус, а в Къщата участниците така или иначе живеят под пълна изолация. Четох, че лицензът бил изтекъл, малко ме съмнява да го подновят. По-скоро някое по-евтинко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Преслава номер 2 .. добре ,че има хитове ,, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари