Fast Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Blueberry каза: Четох, че лицензът бил изтекъл, малко ме съмнява да го подновят. По-скоро някое по-евтинко. Не е изтекъл, а е отнет заради участието на подсъдимия сводник Ванко 1. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Donatella каза: Преслава номер 2 .. добре ,че има хитове ,, Преслава някои песни си ги пее. Но пък Емануела има един брутален микс от Ара хитовете, който й спасява участията, така че не мога да кажа, че е задължително по-зле. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Donatella каза: Преслава номер 2 .. добре ,че има хитове ,, Преслава поне си дава зор за канала си и често прави кратки акапели на мегахитове, а този въздух под налягане дори и с хитове не буди интерес. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Fast каза: Не е изтекъл, а е отнет заради участието на подсъдимия сводник Ванко 1. Е то след Ванко малко ли сезона направиха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, Slavi каза: Е то след Ванко малко ли сезона направиха? 2018 е последния сезон. Още от самото му влизане се вдигна вой защо е влязъл, и продуцентите на оригинала са били уведомени. Предполагам с Нова са се споразумели да го продължат, защото са имали предварителни сделки с рекламодатели и в противен случай е трябвало да им плащат неустойки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 8 минути, Fast каза: Предполагам са сключили споразумение да го довършат, защото са имали предварителни сделки с рекламодатели. От къде ти е инфото... Аз намерих само това по случая https://pik.bg/скандално-биг-брадър-покри-ванко-1-ето-я-истинската-причина-рапърът-да-напусне-къщата---бр-news783795.html https://www.monitor.bg/bg/a/view/endemol-pogva-vip-bradyr-zaradi-vanko-1-145640 Липсата на рейтинг ми звучи по правдоподобно за това, че няма да го има повече формата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Slavi каза: От къде ти е инфото... Аз намерих само това по случая https://pik.bg/скандално-биг-брадър-покри-ванко-1-ето-я-истинската-причина-рапърът-да-напусне-къщата---бр-news783795.html Липсата на рейтинг ми звучи по правдоподобно за това, че няма да го има повече формата Всъщност Fast има право, възможно е да са възроптали срещу влизането на Ванко. Изнесоха го доста набързо от формата по уж здравословни причини, но беше подозрително тихомълком. Липсата на рейтинг също е допринесла. Най-голямата инвестиция в това предаване са хонорарите, не знам защо не правят нормален сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 3 минути, Blueberry каза: Всъщност Fast има право, възможно е да са възроптали срещу влизането на Ванко. Изнесоха го доста набързо от формата по уж здравословни причини, но беше подозрително тихомълком. Липсата на рейтинг също е допринесла. Най-голямата инвестиция в това предаване са хонорарите, не знам защо не правят нормален сезон. Защото зрителите свикнаха на сеира на извеcтните и последните 2 сезона с нормални хора претърпяха меко казано провал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Slavi каза: Защото зрителите свикнаха на сеира на изведтните и последните 2 сезона с нормални хора претърпяха меко казано провал. Не съм се интересувала от рейтинги, но последният сезон с нормални хора не познавах човек, който да не го гледа. Буквално като отида на кафе и от всички маси това се обсъждаше Говоря за сезона с Никита, Кирил и т.н. Беше интересен. Преди това май не беше имало дълги години, май последно сезонът с Иванина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Рейтингите наистина са били плачевни. Септември и Ноември 2018 4+ аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, Blueberry каза: Не съм се интересувала от рейтинги, но последният сезон с нормални хора не познавах човек, който да не го гледа. Буквално като отида на кафе и от всички маси това се обсъждаше Говоря за сезона с Никита, Кирил и т.н. Беше интересен. Преди това май не беше имало дълги години, май последно сезонът с Иванина? Хората се научиха да го консумират в интернет, което повлия на тв рейтинга. Аз така си го обяснявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Между другото мечтая за сезон на брадъра само с фолк квачки. Ще остане в историята като най скандалния брадър евър. Те за една фраза от текст ще се избият, а камо ли да делят покрив, спалня и храна. Просто чалгата ще стане по мръсна дума от всякога🤣 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час, Blueberry каза: Ако Теофиков подпомогне Анелия, официално се отказвам от него. На Анелия съвместната песен е с Галин. 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Е Преслава с Теди ли🤪 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не знам на кое да вярвам вече :д 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Beat. каза: Знаех си. Интуицията ми е бвзпогрешна. Предполагам и другите съм ги улучил! Беше логично. А и Теофиков нали се хвали че мачка чаршафите на дърта чалга вириндия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Beat. каза: Това не е официална страница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , pechenko каза: Преслава: След като разбере, че новата песен е провал и 100, 100, 100 ще бъде по-големият хит. Много моля направи гифче от момента, в който Преслава минава през локвата с колата. За да го ползвам като я хейтиш. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, Willy каза: Това пък кога е излязло. При такъв слаб интерес би било безумно да го пуска официално. Аз дето съм чалгар сефте го виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юни 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, Slavi каза: Знаех си. Интуицията ми е бвзпогрешна. Предполагам и другите съм ги улучил! Беше логично. А и Теофиков нали се хвали че мачка чаршафите на дърта чалга вириндия. Анелия е прекалено голяма кобила за пони като него. 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, DarkChild каза: Анелия е прекалено голяма кобила за пони като него. Да, но критическата не пита. А и трябва да и се отплати, че и шляпка дъртото жабче. Каква по добра отплата от дует😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Юни 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 20 Аз предлагам Райна и Джен да направят дует! Еднакво нестабилни са.😃 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Някой знае ли защо това не излезе официално. Жесток трак.! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От рубриката неиздадени песни! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари