Този коментар е популярен. devotioner Публикувано Юни 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 21 New Desislava to have a concert in the New York. 1 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 31 минути, penakavalli каза: Толкова е красива с този фейс ап ретуш.😍 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Юни 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, Blueberry каза: Това някаква кола от Джино ли е? Преди години я бях засякла с един бял мерцедес и вътре имаше една много грозна жена освен нея. Ама наистина ужасно грозна и гадно натруфена, от тия тип евтинджоски с вафли, грозен грим, гаден хиалурон и леопард съчетан със зеброво. Джена до нея беше като момина сълза. Да, прословутият Мерцедес, от който Джино е свалил нея и Наско Канари на някакво кръстовище, щото не му харесало, че вози новия си мъж в него. И после "Djena and Nasko to ride the bus to Katunitsa???" 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, penakavalli каза: Да, прословутият Мерцедес, от който Джино е свалил нея и Наско Канари на някакво кръстовище, щото не му харесало, че вози новия си мъж в него. Ох, Джена определено е персоната с най-интересен живот от всичките чалгарки! Един сезон на Брадъра lowkey се завъртя около нея, когато вкараха Джино - бившия и Богданов, настоящият тъпкач. А помните ли, че Богданов го беше срам да признае, че става дума за Джена и излъга, че е Преслава Искам я в Биг Брадър!!! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 5 минути, Slavi каза: Обичам си я, ама прекалява понякога с обработките. Имам доста снимки от клубове преди и след обработката, която Виктория/Добри или тя сама прави, но са за лична консумация. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 8 минути, Blueberry каза: Това някаква кола от Джино ли е? Преди години я бях засякла с един бял мерцедес и вътре имаше една много грозна жена освен нея. Ама наистина ужасно грозна и гадно натруфена, от тия тип евтинджоски с вафли, грозен грим, гаден хиалурон и леопард съчетан със зеброво. Джена до нея беше като момина сълза. Явно обича приятелките й да са по-грозни от нея, за да блесва и да си вдига самочувствието. Може би им дава съвети за облеклото. 7 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, Blueberry каза: Ох, Джена определено е персоната с най-интересен живот от всичките чалгарки! Един сезон на Брадъра lowkey се завъртя около нея, когато вкараха Джино - бившия и Богданов, настоящият тъпкач. А помните ли, че Богданов го беше срам да признае, че става дума за Джена и излъга, че е Преслава Искам я в Биг Брадър!!! Искам един сезон с нея, сестра и, Джино, родителите и и цялото семейство Канари! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 10 минути, asylum каза: Явно обича приятелките й да са по-грозни от нея, за да блесва и да си вдига самочувствието. Може би им дава съвети за облеклото. Трудна задача, явно няма много хора в обкръжението си. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 14 минути, Blueberry каза: Това някаква кола от Джино ли е? Преди години я бях засякла с един бял мерцедес и вътре имаше една много грозна жена освен нея. Ама наистина ужасно грозна и гадно натруфена, от тия тип евтинджоски с вафли, грозен грим, гаден хиалурон и леопард съчетан със зеброво. Джена до нея беше като момина сълза. Вероятно за нея Джен е посветила "Горкото момиче". Ох,къде да си подам CVто за приятелство с нея? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 15-годишният аз през 2007, чувайки "Грешни мисли" в компилация: - Защо за Бога тая увива толкова много?! Бях в потрес 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Обаче песента и клипа на "Беден в сърцето" са си баш за Бирмата - с тия разпити в полицията, на които сто процента е ходила покрай издирването му 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ама Богданов наистина ли е клецал наша Джен? Аз си мислех,че е излъгал за да му обърнат внимание,а и Джен отрече да е вярно. Къде е @mitak_94 за да ни просветли??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, xroflx9 каза: Ама Богданов наистина ли е клецал наша Джен? Аз си мислех,че е излъгал за да му обърнат внимание,а и Джен отрече да е вярно. Къде е @mitak_94 за да ни просветли??? Мисля, че беше вярно, още преди формата Богданов го беше споделял на наши общи приятели. Но все пак говорим за патологичен лъжец, не е изключено да си го е измислил и просто да си е разказвал една и съща лъжа на много хора. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 минути, Blueberry каза: Мисля, че беше вярно, още преди формата Богданов го беше споделял на наши общи приятели. Но все пак говорим за патологичен лъжец, не е изключено да си го е измислил и просто да си е разказвал една и съща лъжа на много хора. А ти защо не смениш Емилия за Спасителката на кариери-Джени? Доказано е,че който направи дует с нея,кариерата му тръгва нагоре. Преса пусна дует с нея и изживя ренесанс,Андреа направи дует с нея и смаза с "Най-добрата"! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час, Vancho каза: Чакай и се надявай са казали от Рамания през 2008-ма, но Преслава ... Потърпи още малко и се надявай са казали от Рамания през 2010-та, но Преслава... Надявай се, че кармата най-накрая й го връща - мислят си днес в Рамания, а Преслава... Цитатът беше на шега, книгата просто ми е твърде любима. А като правим сравнение е добре да вземем в предвид факта, че по онова време Преслава беше много по-масова и обичана певица, за която дори и след слаба година се правеха какви ли не рокади в наградите, за да продължи помпането. По едно време започна да участва и в риалити предавания, пак за да задържа интереса. Днес няма награди, нито пък има риалити (засега). А дори вече не е в канала на Планета, нито беше на последния им концерт. Аз лично рядко бих си позволил да кажа, че някой е приключил наистина. Затова закачливото чудене дали не е дошъл моментът на тази карма на този етап си е все още просто чудене, а не съм го твърдял категорично. Но нека все пак всеки да си каже честно дали някога Преслава е имала по-слабо първо полугодие, в което междувременно по-младите от нея да са изпъквали така? преди 1 час, Slavi каза: Аз имам чувството, че ако Преслава беше изпяла Добре ли си и Сърце тук щеше да се коментира пак, че залага на еднакво и сигурно, а съответно Галена беше направила Пиян - тук щеше да се превъзнася колко различна е от предните и. Просто Галена някак повече блесва с клиповете и цялостната завършена концепция на проектите си. Но реално погледнато никоя в момента не прави нещо различно, с което да се отлипи и да качи жанта на друго ниво. Нима Галена не се опита да яхне вълната на Гери Никол с няколко проекта под ред... Нима музиката и не е предимно на Ганев? Но да, контраста между парчета като Ламбо, Паника и 100 живота някак я правят тала, че да не изглежда банална. Но и тя не е Галената от периода 2013-2015. Въпреки, че може би 2020 ще и е точно такава. Отдавна не е работила на тези обороти и няма как да си изкривя душата, че доминира и каъо успех и като начин на работа. Бъди сигурен, че за проекти като Сърце или Добре ли си щях да я поздравя. Та аз я похвалих дори за песента с Кеба, която да речем че е еквивалента на Добре ли си, но без да има силен клип или пък да е хит. За новата също казах добри думи, макар че на втория-третия ден като човек тегли чертата осъзнава, че не е нищо особено. Преслава от години няма опит за креативна продукция. И това не зависи от пари, а от желание. Единствените песни, които евентуално можеха да се доближат до Сърце ги заряза в албума и не ги превърна в завършени цялостни проекти. А тук е все така превъзхвалявана, без да се посочи реална актуална причина защо. Междувременно новите имена, които са много по-силни от нея в последно време, някак не се приемат насериозно и се води, че не са й на нивото. Не говоря конкретно за теб, защото ти поне ги признаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 6 часа , GSA каза: Ти пък много разбираш от музика. Аз и от ВиК не разбирам, но това нещо от Рена няма общо нито с едното, нито с другото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Вие се подигравате на Джен,но питате ли се какво му е на @mitak_94 като неин пиар?? Това постоянно да трепериш за работното си място не си е работа.. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 5 минути, SG каза: Преслава от години няма опит за креативна продукция. И това не зависи от пари, а от желание. След "Без теб" не мисля, че ще се напъва повече за креативност. Галена също не е кой знае колко креативна във звученето, хайде стига. Да, "Сърце" е много различна от всичко, но и "Феноменален", и "Паника" са си типични за композиторите си парчета. Просто при нея финалният проект е много изпипан, явно изисква повече от екипите, с които работи и крайният резултат изглежда по-добре. И "Пиян", и "Беден в сърцето" са с по-необичайна структура за чалга песни, защо това не го отбелязвате? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не е ли Богданов? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Гледахте ли сторитата на Александра Патканова от Theatro beach? Единствените поп-фолк песни са “Стара каравана” и “Хавана Тропикана” в дж микса от иначе хаус и поп песни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Моля??? Значи Денис има два дуета с Анелия и Малката? Или нарочно са писали Малката за да бъде изненада?!? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, petya1 каза: Гледахте ли сторитата на Александра Патканова от Theatro beach? Единствените поп-фолк песни са “Стара каравана” и “Хавана Тропикана” в дж микса от иначе хаус и поп песни. Само тях е снимала Александра, може да е имало и други. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, pechenko каза: Моля??? Значи Денис има два дуета с Анелия и Малката... Оправи ми деня с този скрийншот! Дано са решили вместо с Анелия, да е с Малката. Жив и здрав да си! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, Blueberry каза: Само тях е снимала Александра, може да е имало и други. да, нали са приятелки с Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Преслава е подарила куче: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари