Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 За дует с Атанас Колев се беше заговорило още 2018. Той беше ходил и на няколко нейни участия и следва само нея от чалгата в инста. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Андреа ни оправи деня с изпълнението на "Казваш, че ме обичаш", а сега нека Гери-Никол ни оправи за седмица напред! https://streamable.com/dgbqz9 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Меди след последните акустични версии на хитовете си ми е новия любимец, звучат уникално така. Галя я искам с нещо като "Кой" с него и ще пръсне всичко, като цяло чалгата доста мачка последните 2 месеца. Обаче този Атанас ми е малко изпята песен, Криско, нека им помогне, ако иска, пак опряха до поп фолка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Значи ''Беден в сърцето'' е втората чалга песен номер едно в Apple Music. Чалгата ще почне да доминира и там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 И Данна беше на първо място в Apple Music, и Пиян и Паника миналата година бяха. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 9 часа , plambata каза: Измежду снимките на новата хитачка с Криско, Галс ви поздравява за началото на лятото и флопа на Прес. После защо на faceapp излизат като цигани. Вижте я каква е мътна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 9 часа , Gerganafen каза: Ако Десита се беше кръстила Трета Десислава, можеше и да има успех. Ама не - фешън име, латиница, не знам си какво. Нека й е! Как трета? Четвърта поне. Джина Стоева къде я забрави? "Ама какво си позволява тази? Не стига, че е първо Десислава, после се преименува на ДжИна, че и СТОЕВА?!" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Сузан Мурадова- ЖЕНАТА ГЛАС https://vm.tiktok.com/JJTpgrm/ https://vm.tiktok.com/JJTW6xc/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 6 часа , Slavi каза: Чака е съдбата на Деса от миналогодишния и концерт с Драгана Миркович... Дори може би по тежка🤣 Публиката в Козлодуй е ужасна. Прекланя се само пред сръбски идоли... Все пак това е най-изостаналият край във всяко едно отношение. Неслучайно им викат Резерват. Но и виж както винаги българската страна е представена втора, снимката е надолу и т.н. Дупедаването (и то на когото не трябва) е национална черта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 8 часа , Donatella каза: да, нали са приятелки с Галена. Една нормална жена и две препарирани мумии. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 https://vm.tiktok.com/JJT484H/ Galena accused of harassment 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 48 минути, Willy каза: За дует с Атанас Колев се беше заговорило още 2018. Той беше ходил и на няколко нейни участия и следва само нея от чалгата в инста. Ужас. Единствено ме вълнува дуетът с Меди и това очаквам да е голяма бомба. Криско до вчера на Галена й продаваше безбожно скъпите еднодневки, а сега изведнъж като няма хит от цяла година - информация за дует? Защо не пуснаха дуета в пиковия период на Криско, а не сега? За Атанас Колев важи същото. Комерсиалния поп мина и замина и това явно не им отърва. Гери-Никол и тя не знам какво още се мъчи, да пусне една песен от Ганев и да си избухва чалгарката в нея. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Значи одеве пуснах Планета и два часа само едно и също. Алфите, Ивета Костова, Галин и Ланборгини, аПланета HD новата на чумата през 15 минути. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Много яко! 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Мн яко ама Андреа, май няма да направи нещо избухващо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Преси ще ги закове пак 200ка днес май. Засега са 180ка,но има още 5 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 От 21.06.2020 г. от 2:38, GSA каза: Голяма песен! Запознай се с още едно вълшебно парче от същия албум! И последния клип в Пайнер: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 @meleto Защо вече пети пореден ден Галена я няма в попнейбъл? Пети ден класацията е прецакана. Хората те питат какво става, нито отговаряш, нито проблема се оправя. В същото време за да можем да виждаме гледанията има хиляда изисквания. Добре, че пари не си почнал да искаш ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 10 часа , Jouey каза: Утре ще пуснат. Винаги правят така с петъчни премиери. Много професионално. В 2020 година най-трудното е да напишеш публикация по-рано и да я настроиш да се публикува сама в часа/деня на премиерата. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 15 минути, Blueberry каза: Много професионално. В 2020 година най-трудното е да напишеш публикация по-рано и да я настроиш да се публикува сама в часа/деня на премиерата. За рекорда на оня клип с полилеите бяха писали предварително 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Някой от форума, фен на Преслава, има ли/пази ли някакви стари нейни графики/банери по случай рождения й ден? Ще помоля да ми ги прати на лично, ако има такива. Благодаря ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 минути, ANGEL каза: Някой от форума, фен на Преслава, има ли/пази ли някакви стари нейни графики/банери по случай рождения й ден? Ще помоля да ми ги прати на лично, ако има такива. Благодаря ви! Имах, но Кама като разбра и ми постави ултиматум. Вика прилепа или аз. И аз ко да правя, изгорих ги! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 37 минути, Stela каза: @meleto Защо вече пети пореден ден Галена я няма в попнейбъл? Пети ден класацията е прецакана. Хората те питат какво става, нито отговаряш, нито проблема се оправя. В същото време за да можем да виждаме гледанията има хиляда изисквания. Добре, че пари не си почнал да искаш ... Галена я било нямала в класацията... То 2/3 от песните ги няма, а ти отново говориш така сякаш е насочено към Галена. Няма я и на Преслава и почти всички нови песни. Да, проблем има и се мисли и работи по отстраняването му. Мелето не е длъжен нито да ви дава обяснения, нито да влага толкова часове и ресурси, а вие само да мрънкате... Едно благодаря никой от вас не му е казал за това, което прави, а всеки ден ползвате платформата. И кои са хилядите изисквания. Изискванията са точно 2 и като администратор има право да изислва, а не само да получавате на готово. След като не ви изнася, недейте да влизате А като са ти важни гледанията. Сядаш с тетрадката и почваш да записваш. Имаш опит още от Шефката с подобни сметки. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 38 минути, Slavi каза: Галена я било нямала в класацията... То 2/3 от песните ги няма, а ти отново говориш така сякаш е насочено към Галена. Няма я и на Преслава и почти всички нови песни. Да, проблем има и се мисли и работи по отстраняването му. Мелето не е длъжен нито да ви дава обяснения, нито да влага толкова часове и ресурси, а вие само да мрънкате... Едно благодаря никой от вас не му е казал за това, което прави, а всеки ден ползвате платформата. И кои са хилядите изисквания. Изискванията са точно 2 и като администратор има право да изислва, а не само да получавате на готово. След като не ви изнася, недейте да влизате А като са ти важни гледанията. Сядаш с тетрадката и почваш да записваш. Имаш опит още от Шефката с подобни сметки. Не виждам да съм насочила въпроса си към теб за да ми отговаряш. Ако Мелето има нужда от адвокат ще си каже. Жалко, че си загуби времето за този пост, защото не мисля да отговарям на очевидната ти провокация и опит да се натегнеш. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Емрах този път уцели Хит! Браво 😱 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари