pechenko Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 4 минути, THE IIconic каза: Ако го ПОЕМАШ ти и аз няма да се отказвам, даже става супер Да, разбрахме се с Уили. Мислех да е изненада, но @gabbati .ме изплаши с отказването си В момента правя видеото и се надявам сутринта или утре вечер да пусна гласуването. @gabbati Няма да се отказваш! Броя те и участвш! Няма отказване! ! ! ! ! ! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 3 минути, pechenko каза: Да, разбрахме се с Уили. Мислех да е изненада, но @gabbati .ме изплаши с отказването си В момента правя видеото и се надявам сутринта или утре вечер да пусна гласуването. @gabbati Няма да се отказваш! Броя те и участвш! Няма отказване! ! ! ! ! ! Ти майка, ти баща. Спасителю! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 30 минути, pechenko каза: Аз поемам този едишън и в момента правя видеото! Да те броя ли или се отказваш? @gabbati Оставам! Щом си ти, ще тръгнат нещата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1p4adYl0fkpGoicWFX-e2Afrl34lLhen9/view Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Achito, @xroflx9, @ANGEL, @DevilWish, @Beat., @Denis @GSA, @payner_tv, @Donatella, @Амброжка., @.close to me., @bleron и директните финалисти - @BobiTo и @Lelqtian. краен срок за гласуване 10.06 - 20:00 часа. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1LCJ05GCGYeo1sEYTkuHd_i8wJJ4oflzb/view Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @penakavalli, @asylum, @Blueberry, @THE IIconic, @pechenko, @M.Power, @meleto, @dan!el, @gabbati, @Gadinata, @devotioner, @Willy и директните финалисти - @BobiTo и @Lelqtian. краен срок за гласуване 10.06 - 20:00 часа. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Последно за 7 или 8 песни гласуваме? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Току що, dan!el каза: Последно за 7 или 8 песни гласуваме? 7 ( тъкмо го редактирах ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 @pechenko Мъжете всичко искат, За пари и Хайде на купона какви кючеци са, че не ми е ясно? Особено първата! Утре на обед като стана ще гласувам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 17 минути, THE IIconic каза: @pechenko Мъжете всичко искат, За пари и Хайде на купона какви кючеци са, че не ми е ясно? Особено първата! Утре на обед като стана ще гласувам! Културни 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 5 часа , THE IIconic каза: @pechenko Мъжете всичко искат, За пари и Хайде на купона какви кючеци са, че не ми е ясно? Особено първата! Утре на обед като стана ще гласувам! То и Тайсън кючек не е кючек (освен по име), ама да има там... Темата беше тъпа по начало и ме е яд, че анкетата беше само с 5-6 от най-смотаните предложения, а имаше много хубави, които не бяха включени. @pechenko надявам се да поправиш грешката П.П. Абе не е баш тъпа, но просто не предполага много популярни предложения. Според мен трябваше да я направим в период, в който интересът към темата е по-силен. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Едва гласувах за 7. Честно казано първите 6 ме кефят. Ми THE IIconic печенкото добре го е казал! Културни са и трите! Как да не са? Просто не са някаква бясна и дива чалгия.... но нека видим как върви представянето им. Аз си обичам тази песен и се изкуших да я дам като предложение. Що пък не? Нека има и нещо по-прилично! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Аз за първи път успях да избера повече от 3 песни! Добре се получи, но е тромаво тоя път! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 ЪЪъ..аз за 3-4 гласувах, другите ги добавих на случаен принцип. Е как Гъци, гъци да не се класира 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 90% от клипчето като ги прослушвах ги намалих, че ме беше срам от съседите. Тотална щета са повечето предложения, ама то за такава тема... 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 34 минути, dan!el каза: 90% от клипчето като ги прослушвах ги намалих, че ме беше срам от съседите. Тотална щета са повечето предложения, ама то за такава тема... То пък таа чикия дето участваш с нея на счетоводителката е голяма гордост. Директно я подминах. В началото като я чух ми се досра. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 31 минути, THE IIconic каза: То пък таа чикия дето участваш с нея на счетоводителката е голяма гордост. Директно я подминах. В началото като я чух ми се досра. Емилия - оторизиран производител на слабителни от 2004 година® 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 9 минути, Blueberry каза: Емилия - оторизиран производител на слабителни от 2004 година® Има нещо вярно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 15 минути, Blueberry каза: Емилия - оторизиран производител на слабителни от 2004 година® Изплюх си ориза в чинията Къде е Счети да ми отчете брака? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 18 часа , Blueberry каза: То и Тайсън кючек не е кючек (освен по име), ама да има там... Темата беше тъпа по начало и ме е яд, че анкетата беше само с 5-6 от най-смотаните предложения, а имаше много хубави, които не бяха включени. @pechenko надявам се да поправиш грешката П.П. Абе не е баш тъпа, но просто не предполага много популярни предложения. Според мен трябваше да я направим в период, в който интересът към темата е по-силен. Намекваш за още едишъни? Ако се събираме около 25/30 нямам никакъв проблем да направим още няколко Има ли желаещи? Или е време за почивка? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 30 минути, pechenko каза: Намекваш за още едишъни? Ако се събираме около 25/30 нямам никакъв проблем да направим още няколко Има ли желаещи? Или е време за почивка? Не виждам защо, ако има интересни едишъни и си сериозен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 КЮЧЕК !??!!??!?!?!?!КЮЧЕК !??!!??!?!?!?!КЮЧЕК !??!!??!?!?!?!КЮЧЕК !??!!??!?!?!?! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час , pechenko каза: Намекваш за още едишъни? Ако се събираме около 25/30 нямам никакъв проблем да направим още няколко Има ли желаещи? Или е време за почивка? Време е за почивка ! 🤠 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 8 минути, Donatella каза: Време е за почивка ! 🤠 Пускам те, свободен си! Няма да ти пиша отсъствия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 13 минути, pechenko каза: Пускам те, свободен си! Няма да ти пиша отсъствия Пускам те да си щастлива, имаш кой, кой кой... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Първи полуфинал Гласували: 8/12 + 1/2 от директните финалисти. @xroflx9, @Denis, @GSA, @Амброжка. Извинявам се, че ще ви отнема 5 ценни минути, но ще се радвам да гласувате до утре вечерта! Отнема по-малко от 5 минути... Благодаря! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.