ANGEL Публикувано на Юни 8 Report Share Публикувано на Юни 8 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 Само на мен ли Галин ми е излишен в тази песен? Гласа на Диона е доста преработен, но така повече ми харесва. Доста незапеваемо, но ще стане хит. Напомня ми на нещо ретро на моменти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 И Галин се добра до Даниел Ганев, но напразно. Ужасна цигания. Галин вече съвсем е заприличал на Донатела Версаче 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Трябва да намеря оригинала .. Иначе ги пръснаха! Ще е хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Това ако стане хит, плюя на вкуса ви! Ужасно, изтъркано, аматьорско, банално... 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 "5, 6, 7, 8", "Неудобни въпроси" и "Дразни ме" в едно. Но Ганев е класи над Асенов, колкото и да е изтъркан и аз го виждам като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 6 минути, Willy каза: Това ако стане хит, плюя на вкуса ви! Ужасно, изтъркано, аматьорско, банално... Може и да стане. Подобно на гнусотията Ламборгини. Такива неща се котират. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Даа, хит ще е. Нивото на младите е ниско, затова. Хит ще бъде, това не означава, че Галин ще стане по-умен, приятен и талантлив. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 1 минута, Slavi каза: Може и да стане. Подобно на гнусотията Ламборгини. Такива неща се котират. Нямам против да е мазна, но този отсвир сме го чували вече в 100 песни. Диона е копирала 1:1 и движенията на Счети от Аларма, не само визията. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Умирам на третата минута, когато Диона шамари швестерката😅 Изобщо се чудя на Галин с какъв акъл се е съгласил на подобен сценарий. Доста силно започва като интерес. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Не е сред любимите ми песни на Галин, но ще се пуска по дискотеките, каквато му е целта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Мен много ме изкефи! Страшна е песента и видеото. Умрях от кеф! Точно за моментното ми настроение.... ха ха ха !!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Зарибявка е. Сигурно ще е хит. Но не са с по-яка песен от Данна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 1 минута, Danger. каза: Зарибявка е. Сигурно ще е хит. Но не са с по-яка песен от Данна. Мислиш ли, че ще го позволя? 🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Мазничка ми идва... И тоя банален отсвир... Но предполагам, ще има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Галин освен за фистинг за нищо друго не става! Песента няма да я коментирам. 1/10 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Помия. Мадам Галин и целият ѝ бардак са за закриване. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 1 час, Slavi каза: И Галин се добра до Даниел Ганев, но напразно. Ужасна цигания. Галин вече съвсем е заприличал на Донатела Версаче Не обиждай Донатела/Фиклена. Нека го сравняваме с Пепка Прилепката. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Пуснах песента като фон и нищо не запомних от нея, освен че е мазнотия. Едва ли ще има второ пускане. Няма ли да спрат да бълват дуети??? Толкова ли ги е страх ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 1 час , meleto каза: Пуснах песента като фон и нищо не запомних от нея, освен че е мазнотия. Едва ли ще има второ пускане. Няма ли да спрат да бълват дуети??? Толкова ли ги е страх ? Явно... На Диона самостояталната яко флопва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Бълвоч 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Ужасно. И това елеченце не беше ли на Рени? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 41 минути, penakavalli каза: Явно... На Диона самостояталната яко флопва. Ми тя не е чалга и е правена за удоволствие. То и нейните преди фолк периода с такова темпо се движеха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Боза! Крадена музика от: Галин прилича на тотален пед*рас и мяза на другия мазен пе*ал Николас ( фр то на Десита ). Опитали са се да направят нещо като филма на Брат и Анджелина, но супер неуспешно. Гласа на Диона е ужасяваш и тя като Сузанита и Крисия Карпузова ще си мени гласа на всяка песен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.