pechenko Публикувано на Юни 14 Report Share Публикувано на Юни 14 Хей, очаквам записванията ви за най-новият едишън на Чалгавизия! Темата е избрана от вас и е Летни хитове ( 2000 - 2010 ) песни с премиера от 1-ви май до 30-ти август. Правила, етапи и забрани: *По три песни на даден изпълнител* (три самостоятелни, две самостоятелни и един дует, два дуети и една самостоятелна песен или три дуета) *Песни от чужбина и на чуждестранни изпълнители са забранени* *Песни на изпълнителят победител са забранени(Малина)* *Забранено е запис с песни спечелили Чалгавизия* *Не може да гласувате за себе си* *Възможност за редактиране на вашият избор имате до края на срока за записване* ЗАПИСВАНЕ Записвате се в темата, най-късно до 17.06.2020 - 18:00ч.или докато стигнем 30+ участници. ГЛАСУВАНЕ Гласувате по точкова система която ще бъдe определена и зависи от бройката участващи! Не участващите потребители и отпадналите участници също могът да гласуват на финал. Те имат общо 15т. за даване, тъй като си изберат топ 3 или топ 5. Време за гласуване на полуфинал: 2-3 дни (с възможност за удължение на срока) Време за гласуване на финал: 3-4 дни (с възможност за удължение на срока) Директно на финал са: @Willy и @Beat. и имат право да гласуват в двата полуфинали. УСПЕХ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Не знам на коя дата точно е излязла, но е в компилация за Payner Summer Hits 2008 и би трябвало да се брои 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Пращайте ми предложения на лс плс 😂 😂 Не съм запознат и не знам с какво да се запиша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 То пък някой помни все едно на кое кога му е била премиерата ... Ама щом сте казали. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Не се сещам за нито един летен хит, Най-красивата е взета вече, така че ще предположа, че щом това е снимано на море, вероятно е излязло лятоска: Приемам предложения и жокери за други песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 19 минути, Beat. каза: Не знам на коя дата точно е излязла, но е в компилация за Payner Summer Hits 2008 и би трябвало да се брои Забранено е участието с песни на Малина. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Някой друг ако си търси песен, някои предложения от мен, след като разгледах разни Пайнер хит сезони лято ей сега в момента. Нищо, че някои от песните май може и да са участвали вече 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, pechenko каза: Забранено е участието с песни на Малина. Оф да, бе верно че спечели .... Жалко ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Предложения: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Това лятото ли е излязло? А това? Бих сменил с всяка от двете тупалки! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Няма да изпусна да се запиша с Галена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Май ще заложа на сигурното. Това ми беше първата любима чалга, а прослушах лятото! Албумът беше излязъл отдавна, но клипът излезе посред лято! Брои ли се? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Мария - Дай жега Джена - С повече от две Джена - Луд и съвършен Джена - Случайна среща Джена - Къде е пича Ивена - Дъц Галена - Тихо ми пази Илиян - Тупалка Илиян - Йо-йо Андреа - Мен си търсил Андреа - Моята порода Андреа и Галена - Блясък на кристали Преслава - Жените след мен Преслава - Мъж на хоризонта Галена - Душата ми крещи Галена - Вземи си дъх Андреа - Любовник Райна - Любов по скалата на рихтер Райна и Константин - И това е любов Райна - Мога и сама Райна - Ти дали видя Райна - Нежна полиция Галена - За последно Галена - Не се опитвай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, pechenko каза: Мария - Дай жега Джена - С повече от две Джена - Луд и съвършен Джена - Случайна среща Джена - Къде е пича Ивена - Дъц Галена - Тихо ми пази Илиян - Тупалка Илиян - Йо-йо Андреа - Мен си търсил Андреа - Моята порода Андреа и Галена - Блясък на кристали Преслава - Жените след мен Преслава - Мъж на хоризонта Галена - Душата ми крещи Галена - Вземи си дъх Андреа - Любовник Райна - Любов по скалата на рихтер Райна и Константин - И това е любов Райна - Мога и сама Райна - Ти дали видя Райна - Нежна полиция Галена - За последно Галена - Не се опитвай Джена само тотални хитове! Вземи си дъх е супер опция, все си мисля, че беше пролетен хит. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тоя клип нещо не се забелязва из тубата, явно не го е качила, но според кадъра явно е летен хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 @Runevski, @-A., @Denis, @mimchyyy9, @devotioner, @payner_tv, @Mr. Greshen @gabbati, @M.Power, @BobiTo, @ANGEL, @.close to me., @Blueberry, @xroflx9, @Alter Ego, @Donatella, @Olay, @GSA, @penakavalli, @DevilWish Записвайте се докато още има песни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тия двете не съм сигурен, но и двете тряя са летни хитове Аре стига съм спамил. Засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Златен шанс най-сетне да участвам с нещо на Янка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.