pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, Gadinata каза: Златен шанс най-сетне да участвам с нещо на Янка! Само с песни от 2000 до 2010 може Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, asylum каза: Джена само тотални хитове! Вземи си дъх е супер опция, все си мисля, че беше пролетен хит. Обърках я с "Душата ми крещи". Още: Галена и Устата - Страст на кристали Галена - След 12 Галена - Сто пъти Галена - Нещастница Преслава - Завинаги твоя Преслава - Предай се на желанието Преслава - Новата ти Преслава и Борис Дали - Бързо ли говоря Преслава - Зле разпределени Емилия - Целувай ме Емилия - Ела ме вземи Емилия - Самотна стая Ивана - Къв си ти бе Ивана - Безумна цена Ивана - Освободете дансинга Ивана - Като на 17 Ивана - Време за мъже Ивана - Доза любов Ивана - Ние сме номер едно Ивана - Седем дни 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Окончателно сменям с това и няма да влизам, докато не тръгне гласуването! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 11 минути, pechenko каза: Само с песни от 2000 до 2010 може Голяма шматка съм, извинявам се! Значи пак не мога да участвам с новата Янка 😁 В такъв случай нека е една от любимите ми на Пресис, дано се оцени. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Благодаря ви на предложенията. Спрях се на: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 8 минути, Gadinata каза: Голяма шматка съм, извинявам се! Значи пак не мога да участвам с новата Янка 😁 В такъв случай нека е една от любимите ми на Пресис, дано се оцени. ❤️ Само ти ли не разбра, че дори и да направим едошън с песни на Преслава, пак някоя друга ще спечели!#ЧалгавизияМразиПреслава! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Разрових се в летни компилации на Фен Тв и.... запис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 не виждате и не чувате Преса... просто солова песен на Елена Пия за тебе 25.05.2010 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Атака с любимият ми Райнин хит. Някой да знае дали го има качен в канала на Планета, че не можах да го открия? Бтв "Ти ме лъжеш" е от края на 2003 година, какъв летен хит. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 59 минути, Gadinata каза: Голяма шматка съм, извинявам се! Значи пак не мога да участвам с новата Янка 😁 В такъв случай нека е една от любимите ми на Пресис, дано се оцени. ❤️ Все още имаш златен шанс да участваш с култова песен на Янито ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Еййй, бях си заплюла Смелите си имат всичко, понеже не бях видяла, че има ограничение в годините. За една година! За пръв път ще участвам с противен изпълнител, но много любима песен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Аз се колебах дали да участвам и аз с Ана - кралицата на летните хитове. Примерно с "Обичай ме" или "Как предаде любовта", но се сетих на този много любим проект на Тоти. 2004 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Залагам на нещо, което избрах набързо, но пък много ме кефи. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Избрах тази песен. Лятно време, летен хит. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 часа , pechenko каза: Преслава - Предай се на желанието Предай се на желанието 1 или 2 ? хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 часа , Runevski каза: Едно то най-силните ти попадения в Диапазон, мила! Не знаех, че е лятна резачка! Браво! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 10 минути, asylum каза: Едно то най-силните ти попадения в Диапазон, мила! Не знаех, че е лятна резачка! Браво! В Диапазон бях от 2010 до 2013. Това е от свободния ми период между двете фирми 😊 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 часа , Runevski каза: Рени, козунак такъв! С тая чекия ще копаеш дъното мила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 27 минути, Runevski каза: В Диапазон бях от 2010 до 2013. Това е от свободния ми период между двете фирми 😊 А защо ги напусна? Там създаде любимите ми твои песни! Некоректни ли бяха? Или защото замина в Израел? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, asylum каза: А защо ги напусна? Там създаде любимите ми твои песни! Некоректни ли бяха? Или защото замина в Израел? Защото заминах. Пък и аз си бях продуцент, договора ни беше само мениджърски - като на Азис. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 26 минути, Runevski каза: Защото заминах. Пък и аз си бях продуцент, договора ни беше само мениджърски - като на Азис. Идеално си беше, върни се при тях! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 час, asylum каза: Идеално си беше, върни се при тях! Колко да е идеално, не се застъпиха за мен като бях предвидена за няколко концерта от турнето на Фен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.