asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 40 минути, Runevski каза: Колко да е идеално, не се застъпиха за мен като бях предвидена за няколко концерта от турнето на Фен! Ти си ги проклела! След турнето затънаха и всички певици напуснаха! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 17 часа , Donatella каза: не виждате и не чувате Преса... просто солова песен на Елена Пия за тебе 25.05.2010 без нито един лайк !!!!!! : 😡Преслава пак ли ще копае дъното 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Donatella каза: без нито един лайк !!!!!! : 😡Преслава пак ли ще копае дъното Има певица със такова заглавие? Не знаех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 20 минути, Donatella каза: без нито един лайк !!!!!! : 😡Преслава пак ли ще копае дъното Сменяй! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 19 часа , pechenko каза: @Runevski, @-A., @Denis, @mimchyyy9, @devotioner, @payner_tv, @Mr. Greshen @gabbati, @M.Power, @BobiTo, @ANGEL, @.close to me., @Blueberry, @xroflx9, @Alter Ego, @Donatella, @Olay, @GSA, @penakavalli, @DevilWish Записвайте се докато още има песни С удоволствие, но ми взеха любимата Всичко води към теб! Ако се освободи - не пречи. Макар, че е голям период 2000-2010 държа на тази песен. Имам идеи и за други, но.... не знам. Ще видим. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Записвам се! Чудех се между тази и Лъжа, но все пак това надделя! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 46 минути, dan!el каза: Щях да се учудя, ако не беше Счетоводителката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Отново реших да участвам с една от най-любимите си певици. С "Крепост" бяхме в топ 3, сега също мисля, че трябва да бъде оценена! Щом няма да съм с любимия си летен хит Всичко води към теб или Хиляди жени.... щом сме предубедени към Преслава и нейните летни хитове...... Гергана и Последна вечер са ми любими, но е участвала и не ми се пуска сега, мисля да се върнем към Лято 2004 и да дадем път на Кралицата - Майка в поп-фолка и нейната ПРИСЪДА!!! 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 3 часа , DevilWish каза: Отново реших да участвам с една от най-любимите си певици. С "Крепост" бяхме в топ 3, сега също мисля, че трябва да бъде оценена! Щом няма да съм с любимия си летен хит Всичко води към теб или Хиляди жени.... щом сме предубедени към Преслава и нейните летни хитове...... Гергана и Последна вечер са ми любими, но е участвала и не ми се пуска сега, мисля да се върнем към Лято 2004 и да дадем път на Кралицата - Майка в поп-фолка и нейната ПРИСЪДА!!! Честита победа отсега:) 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Знам че с Тоти няма да видим финал 😂, но все пак не се сменям, а ви предлагам потенциален финал с тези емблеми. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час, Blueberry каза: Честита победа отсега:) Аз ще спечеля с Мира - Лимон / Mira - Limon! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час, Blueberry каза: Честита победа отсега:) Хммм... мислиш ли? Обикновено рядко грешиш.. Песента ми е любимата на Глория заедно с Крепост. Да видим пък! То и твоята песен е уникално добра. Нали знаем Анелия каква сила е за летни хитове. Точно Не знаеш и Всичко води към теб са едни от най-добрите песни в този период. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Запис! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Кога ще започваме? @pechenko 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час , gabbati каза: Кога ще започваме? @pechenko Виж, че има 10 записа. Сигурно ще удължи срока. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час , gabbati каза: Кога ще започваме? @pechenko Довечера! Надявам се до 11/12 часа всичко да е готово и да съм пуснал клипа и гласуването. преди 25 минути, THE IIconic каза: Виж, че има 10 записа. Сигурно ще удължи срока. Няма да удължавам нищо. Мисля, че се събрахме около 24. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Това някой знае ли дали е излязло през лятото? Ако да участвам с него,ако не ще пропусна този едишън. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 9 минути, xroflx9 каза: Това някой знае ли дали е излязло през лятото? Ако да участвам с него,ако не ще пропусна този едишън. Да, 2006. Също е и в компилцията Fresh summer hits 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/19SYuNWwaXK0cDwE0u_RRymicnpKcEc3d/view?usp=sharing Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @.close to me., @Blueberry, @M.Power, @dan!el, @Lelqtian, @Slavi, @Donatella, @Denis, @THE IIconic, @Амброжка., @Runevski, @DevilWish и директните финалисти - @Willy и @Beat.. краен срок за гласуване 20.06 - 20:00 часа. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1CGzw_4lKfLFoleHm3nzhCVzKmAwxR3AM/view?usp=sharing Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @pechenko, @penakavalli, @Achito, @payner_tv, @GSA, @bleron, @Alter Ego, @BobiTo, @Gadinata, @gabbati, @asylum, @devotioner, @xroflx9 и директните финалисти - @Willy и @Beat.. краен срок за гласуване 20.06 - 20:00 часа. УСПЕХ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Ебаси, първо по грешка изгледах клипа с втория полуфинал и песен като "Чао, еди кой си", която мислех, че ми е любима, съм класирал на 10-то място. После в моя си полуфинал дори не намерих място за "Желая те" сред ТОП7. Вярно, че Мария имаше и по-силни летни песни като "Не съвсем" и "Не те обичам", но чак толкова назад не предполагах, че ще я класирам. Ако "Край" беше участвала щях да я вместя в ТОП 3 със сигурност. (сега си я пуснах в тупата и преди нея ми тръгна реклама на "Ариана" 😂) Брутално добри песни има този път! Ако беше разделено на два периода 2000-2005 и 2006-2010 сигурно пак щяха да се намерят същия брой зверски парчета... Явно трябваше да преминем през онова извращение "кючеци", за да дойде този едишън! 😄 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.