Slavi Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не ми дава да пусна ЛС на @pechenko. Или пощата му е пълна или е сложил някакво ограничение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 часа , Slavi каза: Не ми дава да пусна ЛС на @pechenko. Или пощата му е пълна или е сложил някакво ограничение Пробвай сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Много силни песни! И аз се чудех как да ги подредя в моя полуфинал. Интересно, че имам точно 7 любими песни и вече имат моят вот, но повече не издавам! Страхотен избор! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Успех на двата трака на Емилия, на "Присъда", "Хиляди жени" и разбира се на "Не знаеш"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Втори полуфинал е СТРАШНО силен! Исках да гласувам буквално за всички песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 И след десет години по-добра летна песен от "За контакти" няма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 часа , Blueberry каза: Успех на двата трака на Емилия, на "Присъда", "Хиляди жени" и разбира се на "Не знаеш"! Благодаря! Успех и на твоя летен хит, веднага издавам, че "Не знаеш" е една от песните която е най-високо в класацията ми в нашия полуфинал. Нямаше как да се пропусне "За мене забрави", тя е просто разкошна! Някои от песните обаче които са дадени, мисля, че не са точно от лятото, но въпреки всичко не може да помним кое точно на коя дата са го пуснали и аз съм си подкрепил любимите неща. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 часа , Willy каза: Втори полуфинал е СТРАШНО силен! Исках да гласувам буквално за всички песни. Сега и аз погледнах кои песни участват точно там. Наистина е доста трудно. То не са Хиляди жени, то не е Всичко води към теб, Тихо ми пази, летните хитове на Алисия, Още, на Татяна също... почти няма слаба песен и там. Не знам..... Да видим какво ще остане накрая, този път наистина ще ми е най-трудно. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 часа , Blueberry каза: Успех на двата трака на Емилия, на "Присъда", "Хиляди жени" и разбира се на "Не знаеш"! Кисела си като 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Първи полуфинал Гласували: 8/12 @M.Power, @Donatella, @Амброжка., @Denis Втори полуфинал Гласували: 8/13 @Gadinata, @Achito, @bleron, @gabbati, @xroflx9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Гласувах! Силна конкуренция има този път! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 @Gadinata @Donatella Имате време до 20:00 часа! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 След 40 мин ще гласувам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Donatella каза: След 40 мин ще гласувам След 35 минути ще те дисквалифицирам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Имаме нов "ОГРОМЕН" рекорд! Какъв е той ще разберем довечера! ( Ако @Gadinata & @Donatella гласуват ) 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Гласувам 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Някой от първи да гласува за Гадината? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, pechenko каза: Някой от първи да гласува за Гадината? Аз ако не ме е преварил някой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, pechenko каза: Някой от първи да гласува за Гадината? Аз може ли? Пускам ти ей сега. Ааа, Слави, давай ти, че ме мързи мен и без това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Пускайте 😜 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Gadinata повече няма да участва ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Резултати след 23:00 часа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, pechenko каза: Резултати след 23:00 часа Резултати все по нощтите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 31 минути, Donatella каза: Gadinata повече няма да участва ! Мръснико... избута един от фаворитите зад борда. Сигурен съм, че ще ти търсят сметка, защото твоят вот го направи преди 4 минути, BobiTo каза: Резултати все по нощтите Важното е, че има водещ и резултати, а не несериозни като теб! И съм свободен само вечерта. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 39 минути, BobiTo каза: Резултати все по нощтите При теб и по нощите нямаше! Вместо да си благодарен, че човека се нави при положение, че работи 16 часа все не доволстваш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.