pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Прекъсваме за малко, защото трябва да съобщим за рекорда на @asylum и мегахита "Лимон" на Мира, която се класира на последно място с рекордните 0 точки. Честито на @asylum ! 1 7 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 "Когато всичко свърши" на Емилия също се класира на финал! @pechenko 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Последната песен, която се класира е "Карамел" на Алисия. @xroflx9 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 1. 81т. 2. 79т. 3. 73т. 4. 66т. 5. 64т. 6. 62т. 7. 51т. 8.Анелия - Всичко води към теб - @payner_tv - 49т. 9.Преслава - Завинаги твоя - @Gadinata - 40т. 10.Елена - Още - @BobiTo - 33т. 11.Татяна - Ти моя съдба - @Alter Ego - 32т. 12.ТРИО БИК - ПАЛАТКА - @devotioner - 15т. 13.Мира - Лимон - @asylum - 0т. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 24 минути, pechenko каза: Прекъсваме за малко, защото трябва да съобщим за рекорда на @asylum и мегахита "Лимон" на Мира, която се класира на последно място с рекордните 0 точки. Честито на @asylum ! Пускам си този хит в моя чест! Благодаря ви, че ми доказахте, че имам по-добър вкус от вас и мога необезпокоявано да се любувам на висша музика, създадена само за мен! ❤️ 4 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 17 минути, pechenko каза: 1. 81т. 2. 79т. 3. 73т. 4. 66т. 5. 64т. 6. 62т. 7. 51т. 8.Анелия - Всичко води към теб - @payner_tv - 49т. 9.Преслава - Завинаги твоя - @Gadinata - 40т. 10.Елена - Още - @BobiTo - 33т. 11.Татяна - Ти моя съдба - @Alter Ego - 32т. 12.ТРИО БИК - ПАЛАТКА - @devotioner - 15т. 13.Мира - Лимон - @asylum - 0т. Анелия, Преслава, Елена и ТРИО БИК ми бяха фаворити. Жалко! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Във втори беше още по-трудно... Всички класирани заслужават, а тези от 8-мо до 10-то място също. Може би все пак Анелия трябваше да е преди "Лятно време", но ... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, dan!el каза: Във втори беше още по-трудно... Всички класирани заслужават, а тези от 8-мо до 10-то място също. Може би все пак Анелия трябваше да е преди "Лятно време", но ... Само аз заслужавах да се класирам 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 18 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: https://drive.google.com/file/d/18glVRcFOmciVSGz_gBq2zzYqy_FsGkok/view?usp=sharing Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @dan!el, @Blueberry, @THE IIconic, @Lelqtian, @M.Power, @Slavi, @.close to me., @penakavalli, @pechenko, @gabbati, @xroflx9, @GSA, @Achito, @bleron, @Willy, @Beat. Краен срок за гласуване 23.06 - 20:00 часа! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. @payner_tv, @Gadinata, @BobiTo, @Alter Ego, @devotioner, @asylum, @DevilWish, @Donatella, @Denis, @Runevski, @Амброжка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тия двете песни, директни финалисти, този път страшен късмет. Ако бяха участвали в полуфиналите, щяха да се конкурират с Мира. Това са единствените две по-слаби песни във финала и до някъде "Ще ти дам". Аз съм за "Хиляди жени"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , pechenko каза: На @GSA му провървя и за пореден път НЕ копае дъното. Благодаря милички. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Честита победа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 16 минути, Donatella каза: Честита победа Дано да грешиш 😁 Наистина много трудно. Особено топ 5.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Успех на "7 дни", "Когато всичко свърши" и "Ти дали видя"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Успех на Алисия + Моят номер, Нали ти казах, Няма те до мен! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Успех на меееен🥳 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 17 часа , pechenko каза: Научно доказано е, че ако участваш с Преслава на Чалгавизия - ОТПАДАШ! Присъда се класираше, но последният вот ( @Donatella ) размести класацията и отпадна Пия за тебе беше доста назад, но едни 12 точки я бутнаха малко напред, но отново не се класира Ти да видиш! Donatella , нещо да имаш да ни казваш?! Случайно да гласуваш за Потребител, а не за песен, тъй като харесвам и Преслава или ?! Струва ми се, че това не ти се нрави. Аз нямам проблем, много пъти съм гласувал И за твои песни. Над нещата съм! Thank's pechenko , ако следващия път вотим така.... няма да я бъде повече, да си знаеш. Сега ще дам топ 5 за песните, които са ми фаворит! Аз съм в шок и за Всичко води към теб, ама тя на мен си ми е слабост. Сега ще ми е трудно! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 изобщо не харесвам Глория ! аз от къде да знам класирането ? @DevilWish ами виж и другите не са гласували за Глория ето така гласувах: 12т, Алисия = ще ти дам 10т, Елена - първата и последната 8т, Андреа и Галена 6т,Ивана - Седем дни 4т, Анелия - незнаеш 2т Рени - виж ме 1т Десислава - няма до мен 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 6 минути, Donatella каза: изобщо не харесвам Глория ! аз от къде да знам класирането ? ето така гласувах: 12т, Алисия = ще ти дам 10т, Елена - първата и последната 8т, Андреа и Галена 6т,Ивана - Седем дни 4т, Анелия - незнаеш 2т Рени - виж ме 1т Десислава - няма до мен Е, дано е така! Ако не съм прав, грешката си е моя.... но попитах, защото принципно харесвам Преслава и ми е любим изпълнител, но това не изключва да харесвам и Галена при мен, много пъти съм го казвал. Хора, на някои трябва да им се извиня, защото се ограничих само до 5 песни, а просто Хиляди жени и Нали ти казах са ми любимите песни на съответните изпълнителки, т.е. те - Анелия - Не знаеш, Емилия - За мене забрави и другия ми фаворит песен на изпълнител - Елена - Първата-последната - имат моят вот, като ми беше ужасно трудно! Съжалявам много, че не успях да включа и любими мои песни като Тихо ми пази, Карамел..... Чао, еди-кой си и Няма те до мен, които просто са разкошни! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 28 минути, DevilWish каза: Е, дано е така! Ако не съм прав, грешката си е моя.... но попитах, защото принципно харесвам Преслава и ми е любим изпълнител, но това не изключва да харесвам и Галена при мен, много пъти съм го казвал. Той участваше с песен на Преслава сега Аз не мисля, че гласуваме за потребители, тъй като в повечето случаи забравяме кой с коя песен участва. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 58 минути, Blueberry каза: Той участваше с песен на Преслава сега Аз не мисля, че гласуваме за потребители, тъй като в повечето случаи забравяме кой с коя песен участва. Да, аз Пия за тебе я бях поставил след Първата-последната в нашия полуфинал, но за съжаление видяхме пак резултата, т.е. участваше в моя вот. Когато песента е хубава, няма значение потребител или на кого е всъщност, поне за мен. Ако съм сбъркал и грешката е моя, няма проблем, разбира се, че се извинявам, защото на мен като потребител ми е симпатичен и в крайна сметка винаги е било дразнещо това Преслава-Галена, Глория-Ивана, Десислава-Камелия, Анелия-Емилия.... само аз ли харесвам всичките и имам поне по 20 любими техни песни! Направо вече ме е яд на себе си! ПУ! Имам ПО от тези двойки разбира се, но пак казвам, много харесвам всички и са с прекалено силна дискография, за да плюя по всяка една от тях. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 Не мисля, че Фиклена е главният виновник и не съм искал да кажа това.. просто Глория се класираше на 6/7 място и след като @Donatella гласува като другите и подкрепи фаворитите си и така те дръпнаха с точките и Глория остана зад борда... Нито е знаел класирането, нито пък е целял да го направи. Човека гласува за фаворитите си и не мисля, че е гласувал според потребителя. Няма защо да се сърдите или друго, защото не може всички песни да продължат и класирането е на късмет Малина в предния едишън беше втора и последните 3 вота я избутаха на първо място 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 От 20.06.2020 г. от 21:12, pechenko каза: Някой от първи да гласува за Гадината? Прощавайте, в сесия съм и съвсем забравих за форума. Знам, че не е кой знае какво (едно гласуване изисква няколко минути време), но просто съвсем изключих. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 Гласували: 11/16 @gabbati, @xroflx9, @bleron, @M.Power, @Achito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.