Denis Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Емануела е най-тъпото същество. Вместо да забие нещо ново от Оцко, след такава пауза заедно..Тя пуска това. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Ако не са и платили да го направи е мн тъпа 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Ако стане хит, ще се замисля дали да не се откажа от чалгата.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Оцко и Емануела са жестока комбинация. Надявам се скоро да избухне с нещо самостоятелно и ново негово. Само заради нейното изпълнение бих си пуснал това пак. Другата е по-обработен глас и от Кристиана. Единственото позитивно нещо от този проект е шанса трака на Зоя да се забележи и да стане хит 4 години след премиерата си. Заслужава го - песента в нейно изпълнение е топ. Но да, определено Емануела е изпаднала в сериозна дупка и трябва да се замисли над кариерата си и какви решения ще взима. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Под песента на Зоя какви коментари се сипят, много се кефя. Ще вземе да удари едни добри гледания ей така от нищото. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Слабо след Бензин. Но явно е играта е друга - Оцко нарочно им харизва тоя трак за да сетят хората че Зоя е жива и респективно тя да се сети да пусне дуета с нейно величество. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Я дайте текста, българи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Гиа: Жълтата преса пак ти вдига стреса, ?само с дънки, брат, отново блесна, ? паднал в очите ми - ще ти хареса, има ли смисъл да питаш "Защо?". Кокошка2: Яката работа - боклук от класа, вечно по кръчмите висиш украса, тази промоция не ми изнася, питам те само едно: Двете кокошки: Моите сълзи в чуждо тяло ли изтри да удавиш болката? Като гледам любовта ти как държи - ти не струваш толкова. Даваш вид на няк'во кисело гъзе, а си мамено синче. Духай супата кретен и по-добре, на щастлив преструвай се. Кокошка2: Рязко газираш се, че не прощавам. Яко филмираш се, да продължавам? Бог/поп си на приказки и ти признавам, колко си жалък дори в това... Гиа: Яката работа - за теб съм чела, знам, че си влюбен в Емануела, пращам ти помощи ?????????, губиш, нали го разбра... Хипопотами: От сълзите стават ли пари? х3 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 15 минути, gogo каза: Гиа: Жълтата преса пак ти вдига стреса, ?само с дънки, брат, отново блесна, ? паднал в очите ми - ще ти хареса, има ли смисъл да питаш "Защо?". Кокошка2: Яката работа - боклук от класа, вечно по кръчмите висиш украса, тази промоция не ми изнася, питам те само едно: Двете кокошки: Моите сълзи в чуждо тяло ли изтри да удавиш болката? Като гледам любовта ти как държи - ти не струваш толкова. Даваш вид на няк'во кисело гъзе, а си мамено синче. Духай супата кретен и по-добре, на щастлив преструвай се. Кокошка2: Рязко газираш се, че не прощавам. Яко филмираш се, да продължавам? Бог/поп си на приказки и ти признавам, колко си жалък дори в това... Гиа: Яката работа - за теб съм чела, знам, че си влюбен в Емануела, пращам ти помощи ?????????, губиш, нали го разбра... Хипопотами: От сълзите стават ли пари? х3 пращам ти помощи - буркан с нутела.. 😭 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Wtf, този даже аранжимента не е сменил, нито вокалите, направо им е пробутал оригиналния инструментал - дори с припявянията на Зоя.Копае дъното просто, провален продуцент който препродава синглите на тези, които са избягали от него. От текстът ми хареса точно половин куплет - частта с Емануела и Нутела, другото е боклук. Чекия с вързана коса е 1:1 с Коя, в другите визии пък е копие на Емануелция - нулева индивидуалност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Опитах да изгледам клипа...ама не мога дразня се... Това ако ще да беше за клип на годината, като чуя мелодията- друго очаквам и то оригинала..... Аз наистина не раБирам как и защо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Милата Емилия, дето "възражда" любими песни на хората... Трябва да взима пример от Емануела... Излага се 😄 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 17 часа , gioksy каза: Ако стане хит, ще се замисля дали да не се откажа от чалгата.... Аз, след всяка песен на Алфа мюзик. 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 15 часа , gogo каза: Гиа: Жълтата преса пак ти вдига стреса, ?само с дънки, брат, отново блесна, ? паднал в очите ми - ще ти хареса, има ли смисъл да питаш "Защо?". Кокошка2: Яката работа - боклук от класа, вечно по кръчмите висиш украса, тази промоция не ми изнася, питам те само едно: Двете кокошки: Моите сълзи в чуждо тяло ли изтри да удавиш болката? Като гледам любовта ти как държи - ти не струваш толкова. Даваш вид на няк'во кисело гъзе, а си мамено синче. Духай супата кретен и по-добре, на щастлив преструвай се. Кокошка2: Рязко газираш се, че не прощавам. Яко филмираш се, да продължавам? Бог/поп си на приказки и ти признавам, колко си жалък дори в това... Гиа: Яката работа - за теб съм чела, знам, че си влюбен в Емануела, пращам ти помощи ?????????, губиш, нали го разбра... Хипопотами: От сълзите стават ли пари? х3 Мисля, че е "само с издънки". Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 22 часа , gogo каза: Бог/поп си на приказки и ти признавам, Топ си на приказки ... 😂 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не вярвах, че някой ще надмине Андреа с "Няма да съм аз" в текстово отношение, ама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Супер е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Оригиналът си е оригинал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Струва ми се много долно и евтино да направиш "кавър" на вече пята песен от български изпълнител. Не отива на певица като Емануела такава постъпка. Да, Зоя не постигна кой знае какъв успех но песента си е нейна. На Оцко ако му е била толкова скъпа мелодията да се беше правил на продуцент! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 часа , fearless` каза: Струва ми се много долно и евтино да направиш "кавър" на вече пята песен от български изпълнител. Не отива на певица като Емануела такава постъпка. Да, Зоя не постигна кой знае какъв успех но песента си е нейна. На Оцко ако му е била толкова скъпа мелодията да се беше правил на продуцент! На запад го правят нонстоп, не виждам защо Емануела да е долна в случая. Песента на Зоя не е никак лоша и не е била кой знае какъв хит, защо да не я направят отново. Да не говорим, че Емануела го обяви още преди да излезе. Мен песента ме зариби, бих я слушала няколко седмици. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 17 минути, Blueberry каза: На запад го правят нонстоп, не виждам защо Емануела да е долна в случая. Песента на Зоя не е никак лоша и не е била кой знае какъв хит, защо да не я направят отново. Да не говорим, че Емануела го обяви още преди да излезе. Мен песента ме зариби, бих я слушала няколко седмици. Ето това е обективно мнение! Обичам Емануела, тая песен не е моята, но обичам експерименти с вече чувани песни! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 28 минути, Blueberry каза: На запад го правят нонстоп, не виждам защо Емануела да е долна в случая. Песента на Зоя не е никак лоша и не е била кой знае какъв хит, защо да не я направят отново. Да не говорим, че Емануела го обяви още преди да излезе. Мен песента ме зариби, бих я слушала няколко седмици. На запад го правят така че да не можеш да познаеш оригинала. Сещам се А Мадона и Ханг Ъп, Дженифър Лопез с Ламбадата, Риана с кавъра на Драгостин тин тей и Карлос Сантана. Дори и Бодигард на Уитни е кавър на Доли Партън. А тука в случая същата песен, със същия арамжимент, че дори и вокалите на Зоя... Да го направи подобаващо и няма да има проблем. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 30 минути, Blueberry каза: На запад го правят нонстоп, не виждам защо Емануела да е долна в случая. Песента на Зоя не е никак лоша и не е била кой знае какъв хит, защо да не я направят отново. Да не говорим, че Емануела го обяви още преди да излезе. Мен песента ме зариби, бих я слушала няколко седмици. Дай ми пример къде на запад се прави нонстоп? Къде и кой е изпял друг текст върху мелодия и аранжимент на свой колега от същата държава? Предполагам след като се прави "нонстоп" няма да те затрудни да дадеш няколко примера поне 4-5! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 От както песента на Емануела и Кристиана 2 излезе, клипа на Зоя Мутишева е натрупал малко над 200К!За песен излязла преди повече от 4 години това си е успех!Дано се получи като с "Луда по тебе" на Камелия!Песента на Зоя ми излезе и като предложение в Spotify, което значи, че и там се слуша. Като чета коментарите, мисля че Емануела направи много яка безплатна реклама на Зоя - това лято ще има участия за нея! "Твоите сини очи" си я харесвам от както излезе - текста се помни лесно, а за първа песен на непознат изпълнител в нова компания си беше топ!Ако през 2016 Зоя беше издала тази песен с Пайнер, а клипа беше качен в канала на Планета, щеше да има в пъти по-голям успех. Версията на Емануела е пълна скръб, а като знам какъв тандем бяха на времето с Оцко, направо се чудя защо и е дал тая песен.Все едно е искал да я прецака, а не да и направи хит!Та той я направи певица!Ако не бяха неговите "Да си плащал", "Мили мой, ангел мой", "Късам ти нервите" и т.н. днес никой нямаше да е чувал за "певицата с изумрудените очи"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, fearless` каза: Дай ми пример къде на запад се прави нонстоп? Къде и кой е изпял друг текст върху мелодия и аранжимент на свой колега от същата държава? Предполагам след като се прави "нонстоп" няма да те затрудни да дадеш няколко примера поне 4-5! Разбира се, че може да ти даде примери, и аз бих, но предлагам да не ти даваме. Слави е започнал да изброява, има доста по-скорошни такива също. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.