Kriminal Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Оф, Галенови, много сте досадни, ама наистина. Оставете ни да се радваме на песента! Галена като изпя няколко месеца преди песента със почти същата тематика я изкарахте не знам какъв огромен хит, нещо невиждано и нечувано. Тогава "Изневерил, пил, бил със друга" не ви е пречили да я възхвалвате. Толкова ясно се вижда, че нито текста, нито клипа, нито музиката не ви пречат, а само и единствено Преслава ви е трънът в окото! 8 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 На Галена е в пъти по - добра. 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Хит! И този път с клип на много високо ниво-супер различна Преслава,каквато сме свикнали да виждаме. Този глас просто те кара да я пускаш пак и пак..🥰 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 до болка позната МУЗИКА И ТЕКСТ ! и много смешен клип, то в клипа има само 2 визи за какви визии говорите ? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Wild_Style Публикувано Юни 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: На Галена е в пъти по - добра. преди 1 минута, Donatella каза: до болка позната МУЗИКА И ТЕКСТ ! и много смешен клип, то в клипа има само 2 визи за какви визии говорите ? И двамата се застреляйте! Не харесвам като цяло Преслава, но тук определено пребори Галена и 100 живота! 2 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Супер проект от Преслава, браво. Частта "града гори с коя си ти..." е най-якото нещо в цялата песен. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Хубава е песента, но наистина много прилича на "Лош или добър" . Не очаквам да достигне Пиян, зашото припевът не е толкова запомнящ се, но няма и да е флоп. Поне е дала повече от 2 лева за клип този път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 хахаха трие негативните коментари хах 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, Vancho каза: Не е от песните, които се забиват веднага в главата, но пък след края си я пускаш пак ... и пак... и пак... и след няколко слушания те хваща яко. Харесва ми структурата на песента и идеята за двата припева. Също и че не е няква бясна чалга. Мазните отсвири не дразнят, а напротив - точно на място като кулминация и предпоставка за гърмеж. Визията с опашката е топ. Много й отива. При Прес от едно известно време винаги са и така песните. Въореки, че са комерси, са с по сложна срруктура. С по 2 куплета и 2 припева. При нея е тенденция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 33 минути, Kriminal каза: Оф, Галенови, много сте досадни, ама наистина. Оставете ни да се радваме на песента! Галена като изпя няколко месеца преди песента със почти същата тематика я изкарахте не знам какъв огромен хит, нещо невиждано и нечувано. Тогава "Изневерил, пил, бил със друга" не ви е пречили да я възхвалвате. Толкова ясно се вижда, че нито текста, нито клипа, нито музиката не ви пречат, а само и единствено Преслава ви е трънът в окото! Дай никой да не изразява мнение, че ти не можеш да се зарадваш... Слушай си, радвай се и остави хората да имат право на мнение. Защо трябва да намесваш Галена и да обръщаш темата в поредния спор - "едната или другата"? После ние сме били досадни... Личи си кой има трън в очите от коментара ти. Същите сте като Преслава - не приемате критика и изкарвате злобен/досаден всеки дръзнал да изрази такава. 7 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 В тубата песента се радва на масово одобрение. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Като за такъв канал май доста добре върви. Съмнява ме да направи повече от 350к, но и такъв дебют пак ще е супер. Важното е после да задържи интереса. Дали сега повечето изпълнители ще почнат да залагат на собствен канал ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 ХАхахах не знам как все успявате да се захапете на тема Преслава/Галена. Простички са нещата, като двете мацки и песните им. Ако ви кефят слушайте и гледайте, ако ли не - не. Аз ще я пусна пак, защото не разбрах, дали има нещо за пиене в тази песен. Май ще ѝ е първата от много време насам, без да споменава пиене 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Това някой от форума ли е? 😂😂 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 43 минути, Kriminal каза: Оф, Галенови, много сте досадни, ама наистина. Оставете ни да се радваме на песента! Галена като изпя няколко месеца преди песента със почти същата тематика я изкарахте не знам какъв огромен хит, нещо невиждано и нечувано. Тогава "Изневерил, пил, бил със друга" не ви е пречили да я възхвалвате. Толкова ясно се вижда, че нито текста, нито клипа, нито музиката не ви пречат, а само и единствено Преслава ви е трънът в окото! По принцип си прав. Мен ме кефи повече на Галоша, но е нелепо, че преди месец на същия ганев комерс и текст клише се подскачаше до небесата от щастие, а сега е проблем. Още повече, че предварително на всички ни е ясно, че Преслава не бяга от тази линия. Някои Галенови поне са адекватни и го признават. А други само търсят поводи да плюят. Но се хабят на празно, защото още от тази вечер клубовете ще я въртят по 3 пъти минимум и ще търсят 💊 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 грешка 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Лесно е да се радваш на масово одобрение, когато триеш негативните коментари 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Slavi каза: По принцип си прав. Мен ме кефи повече на Галоша, но е нелепо, че преди месец на същия ганев комерс и текст клише се подскачаше до небесата от щастие, а сега е проблем. Още повече, че предварително на всички ни е ясно, че Преслава не бяга от тази линия. Някои Галенови поне са адекватни и го признават. А други само търсят поводи да плюят. Но се хабят на празно, защото още от тази вечер клубовете ще я въртят по 3 пъти минимум и ще търсят 💊 Имаш право, но просто всеки изразява фенството си по различен начин - някои са субективни, когато тяхната любимка пусне песен и са обективни, когато някой друг пусне песен. Сигурен съм, че ще се намери някой и от Пресовия отбор, който не е харесал песента на Галена, а сега е влюбен в тази на Преса. Но всеки си има право на мнение, независимо дали е субективно или обективно. Но като цяло постоянното сравняване наистина започва да дразни. И двете са топ. Защо някоя трябва да е по-топ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 И още нещо... 😂 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 51 минути, Wild_Style каза: И двамата се застреляйте! Не харесвам като цяло Преслава, но тук определено пребори Галена и 100 живота! 🤫 преди 19 минути, -A. каза: Като за такъв канал май доста добре върви. Съмнява ме да направи повече от 350к, но и такъв дебют пак ще е супер. Важното е после да задържи интереса. Дали сега повечето изпълнители ще почнат да залагат на собствен канал ? Меди и Константин в непознат канал направиха 420к за 24ч. Всичко зависи от песента, Преслава направи огромна реклама и е супер известно име. Знаех си че това ще са оправданията ако върви малко по-зле. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, penakavalli каза: Имаш право, но просто всеки изразява фенството си по различен начин - някои са субективни, когато тяхната любимка пусне песен и са обективни, когато някой друг пусне песен. Сигурен съм, че ще се намери някой и от Пресовия отбор, който не е харесал песента на Галена, а сега е влюбен в тази на Преса. Но всеки си има право на мнение, независимо дали е субективно или обективно. Но като цяло постоянното сравняване наистина започва да дразни. И двете са топ. Защо някоя трябва да е по-топ? Защото местните фенове на Прилепа дразнат с прехвалването и. Кейс ин пойнт - миналия месец реваха как Галена била гепила сцената с ваната от клип преди 15 години, нищо че точно на тая тема тя е новаторка в родните музикални среди А в момента мълчат ..... както обикновено да кажем, за това как наглата крадла от Толбухин е гепила чувала за боклук от клип преди 25 години .... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Юни 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 19 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 😂😂😂 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Жалки сте, яд ви е, че Преслава блесна и има масова истерия по новата песен. Яд ме е само, че ви се връзва на акъла. С или без лайкове и гледания песента ще бъде хитачка, защото точно в момента няма такава песен. Изпяване, текс, клип, всичко е 6, музиката малко куца между комплетите, но ще го преживея. 4 3 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.