Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 @zai4eto82 не искаш ли да участваш? Коцето има много силни попадения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 5 минути, Blueberry каза: Не, споко - без значение е за мен дали ще съм на първо или на второ място, важно ми е само да гласувам директно на финал На мен също.. след 3-тата победа тръпката мина и не искам да съм новата Преслава на форума Хайде да сменим, защото ми е гузно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Пак се записвам с Галена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 9 минути, Blueberry каза: @zai4eto82 не искаш ли да участваш? Коцето има много силни попадения. Не. Не ми е до Коце сега. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Подавам заявка за призовото място с този емблематичен хит! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 час , penakavalli каза: Пак се записвам с Галена! Не е ли турска? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 4 минути, asylum каза: Подавам заявка за призовото място с този емблематичен хит! Чудя се дали да не сменя с това Засега ми запазете и двете, дорде реша! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Всъщност съм отворен за предложения, ся ме мързи да ровя кое беше баш точно гръцки кавър или друг А тази си я припомних наскоро 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, Lelqtian каза: Всъщност съм отворен за предложения, ся ме мързи да ровя кое беше баш точно гръцки кавър или друг А тази си я припомних наскоро Сега ще помисля, но има бая избор, макар да не са ми любими. Петра доста гръцки има. Пробвай с Много си велик 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 9 минути, asylum каза: Не е ли турска? Не, на Паола е. 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, penakavalli каза: Не, на Паола е. 😁 Ясно, значи Сердар Ортач си я е купил, както купи Излъжи ме на Андра 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Преслава тук е сила, някой ако иска да рискува може да я вземе :д 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 И тези жестоки на Андреа: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Бони - Да се завърнеш Бони - Бита карта Бони - Обичаш другата Бони - Полудявам ли Валя - Ще горя Валя - Минало си ти Весела - Палаво око Пепа - Синя прашка Джина Стоева - Остани Джина Стоева - Пясъчен часовник Емилия - Не виждам Яница - Виж ме Кати - Неотразима Кати - Тъжни очи Кати - Усмивка през сълзи Кати - Нощ и ден Кати - Сега ми се живее Кати - Гот е Кати - Нестандартни сме Кати - Сън Кондьо - Жив съм Константин - Черна роза Ева - Ще те погубя Константин - Като сън Константин - Да те усещам Константин - Острието Лияна - Тяло, пречиш ми Лия - Дяволски чаровник Лия - Бог си Малина - Да или не Евита и Естела - Мъжете полудяват Лия - Стълба към небето Малина - В тишина Малина - Обичам лудо Малина - Само ме обичай Магапаса - Ти диктуваш правилата Нелина - Огледалото и аз Рени - Не се страхувам Рени - Бях на ръба Орнела - Невиждани очи Орнела - Изпий си кафето Таня Боева - Лутам се Емилия - Просто те убивам Теодора - Желание за грях Теодора - Любовница Теодора - Скрита рана Теодора - Клюката позната Теодора - Пръста няма да си мръдна Теодора - Смешна цена Теодора - Недовършена целувка Теодора - Изневерявам ти Теодора - Поиска всичко Теодора - Мой късмет НЕ МИ БЛАГОДАРЕТЕ ЗА ПРЕКРАСНАТА СЕЛЕКЦИЯ 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 ТУК и ТУК има много, но тези новичките ги няма май... В момента се сещам за тези: Яница - Виж ме Цветелина Янева - Още ли Емилия - Без въпроси Преслава - Пиши го неуспешно още един сайт: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=chal&Number=1940605832&part=all 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 46 минути, BobiTo каза: Спечели вече, не може с нея Но пък "Просто те убивам" е свободна. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Запис! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 преди 2 часа , BobiTo каза: @BobiTo преди 1 час, Blueberry каза: Спечели вече, не може с нея Но пък "Просто те убивам" е свободна. Яница - Виж ме Цветелина Янева - Още ли Емилия - Без въпроси Преслава - Пиши го неуспешно Също 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 запис 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.