Blueberry Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Току що, pechenko каза: Рамания показва, че имам най-добрия вкус за пореден път, това беше и моят топ 3! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 преди 1 минута, Blueberry каза: Рамания показва, че имам най-добрия вкус за пореден път, това беше и моят топ 3! Любимата ми песен и рекордьора в първи полуфинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Дебютно участие и само две точки разлика от второ място се класира "Изпий си кафето" на Орнела. @Сашо 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Емилия е К Р А Л И Ц А! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Току що, pechenko каза: Дебютно участие и само две точки разлика от второ място се класира "Изпий си кафето" на Орнела. @Сашо Очаквах първо място, но щом е Емилия, няма проблем!! Благодаря на всички за вота. Печеля ли нещо сега?, 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 1 минута, Сашо каза: Печеля ли нещо сега?, 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Песента, която получи най-много допълнителен вот е "Смелите си имат всичко" и се класира на сребърното 2-ро място. @Blueberry 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Писано ми е било да гласувам и в двата полуфинала! И двете песни, с които исках да участвам, са в топ 2. Подмазвайте ми се отсега :* 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 И ко, ся ни моа да участвам със счетоводен флоп!? 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 19 - ГРЪЦКИ КАВЪРИ Е "ДА БЯХ ОТ ГАДНИТЕ" НА ЕМИЛИЯ, С КОЯТО УЧАСТВАМ Аз - @pechenko Благодаря на всички, който ме подкрепиха! Не очаквах и честно казано не исках аз да побеждавам, но ... БЛАГОДАРЯ! ЗА ВТОРИ ПЪТ ЕМИЛИЯ СЕ КЛАСИРА В ТОП 2 С ДВЕ ПЕСНИ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! 4 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Току що, pechenko каза: ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 18 - ГРЪЦКИ КАВЪРИ Е "ДА БЯХ ОТ ГАДНИТЕ" НА ЕМИЛИЯ, С КОЯТО УЧАСТВАМ Аз - @pechenko Благодаря на всички, който ме подкрепиха! Не очаквах и честно казано не исках аз да побеждавам, но ... БЛАГОДАРЯ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Новата тема пускам в 22:22. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Еее,много жалко,че не видях че участва. @pechenko не е нещо лично. Просто пускам клипчетата и гласувам по ред на номерата :Д 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 6 минути, pechenko каза: Новата тема пускам в 22:22. Любимото ми число. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 От 30.06.2020 г. от 22:08, pechenko каза: 1. 108т. 2. 73т. 3. 70т. 4. 67т. 5. 61т. 6. 61т. 7. 59т. 8. 58т. 9.Десислава - Две сърца - @payner_tv - 54т. 10.Рени - Не се страхувам - @Runevski - 34т. 11.Камелия - Името ти - @THE IIconic - 33т. 12.Малина - Всякакви мъже - @Donatella - 31т. 13.Теодора - Мой късмет - @dan!el - 15т. 14.Екстра Нина - Цяла нощ - @asylum - 12т. 1.Соня Немска - В сряда се приготви - @Gadinata - 108т. 2.Галена - Спри ме - @Willy - 73т. 3.Емилия - Смелите си имат всичко - @Blueberry - 70т. 4.Тони Дачева - Липсваш ми - @-A.- 67т. 5.Преслава - Мъж на хоризонта - @DevilWish - 61т.. 6.Весела - Палаво око - @penakavalli - 61т. 7.Орнела - Изпий си кафето - @Сашоv- 59т. 8.Цветелина Янева и Константин - До безумие - @Achito - 58т. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 От 30.06.2020 г. от 22:37, pechenko каза: 1. 78т. 2. 76т. 3. 75т. 4. 73т. 5. 69т. 6. 67т. 7. 57т. 8. 53т. 9.Валя - Няма те - @Alter Ego - 36т. 10.Малина - В тишината - @Beat. - 35т. 11.Цветелина Янева - Мога пак - @bleron - 34т. 12.Соня Немска - Някаква утеха - @DarkChild - 33т. 13.Константин - Четири стени - @M.Power - 29т. 14.Петра - Маргарити - @Lelqtian - 18т. 1.Вероника - Бяла сам - @gabbati - 78т. 2.Анна - Грешиш тотално - @ANGEL - 76т. 3.Мая и Магапаса - Ти пак си жива - @xroflx9 - 75т. 4.Десислава и Тони - Не искам без теб - @Slavi - 73т. 5.Азис - Обичам те - @devotioner - 69т. 6.Десислава - Птица скитница - @Амброжка. - 67т. 7.Алисия - Палиш - @.close to me. - 57т. 8.Преслава - И когато съмне - @BobiTo - 53т. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Кой колко точки е получил и от кого, може да видите тук: https://scorewiz.eu/scoreboard/view/336478/19 Тук може да видите таблицата + допълнителните точки: https://scorewiz.eu/scoreboard/sheet/336478/19/ySFudEUt Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Хааа, Орнела е печелила без "телевота". Интересно, не го очаквах. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Аз не съм доволен от песента която спечели. pechenko ще прощаваш, но това си е мое мнение този път! Когато нещо ми харесва гласувам и за него. В случая бях за "Смелите си имат всичко", "Гадните" винаги ми е била като бледо нейно копие и за мен остава така, пък и никога не е била чак такъв хит като нея. Не ми хареса и това, че песни като "Две сърца", "И когато съмне" и "Втори дубъл" са толкова назад и все пак всеки си има своя вкус. Сега това с флоповете изобщо не знам какво да измисля, сигурно и там ще съм на последно място. Никаква идея! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.