stereoto_ Публикувано на Юни 26 Report Share Публикувано на Юни 26 музика: Даниел Ганев текст: Анастасия Мавродиева и Соня Ангелова аранжимент: Даниел Ганев режисьор и сценарист: Виктор Антонов оператор: Радослав Гочев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 New Desislava скандализира с песен от Даниел Ганев. Сега ако вземе да се сдобри със сестра си, направо ще е нов човек. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Припева е доста добър, но пак ми липсва нещо. Определено далеч от любимите ''Да''-та. Между другото, това абсурд да не е крадено от някаква друга песен. Супер познато звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Мисля, че Нова Десислава най накрая ще смачка с хит. Припева е голяма сила особено. Още на първо слушане. Отсвирите само не ме кефят. Можеше да звучи по модерно без мазнотията... Джена отново разчита и на английския с вокали! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Идва ми слабо след Коце и Софка, ама нищо не се знае! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много яка песен, Джена не е изглеждала по-добре. Заслужава хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Slavi каза: Мисля, че Нова Десислава най накрая ще смачка с хит. Припева е голяма сила особено. Още на първо слушане. Отсвирите само не ме кефят. Можеше да звучи по модерно без мазнотията... Джена отново разчита и на английския с вокали! Силна песен, но някак си гласът и не си пасва с отсвирите. И нещо не ми се връзва интрото на английски с тая мазнотия, дето гръмва след това. 😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 4 минути, penakavalli каза: Силна песен, но някак си гласът и не си пасва с отсвирите. И нещо не ми се връзва интрото на английски с тая мазнотия, дето гръмва след това. 😃 Изобщо мазнотията е излишна в тази песен. Не и върви. Малко е в стилистиката на Яко ми е/Хулиган. И това за шота е доста подходящо за лятото. Добре, че не е решила да се изживява като текстописец! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ани Хоанг изглежда много добре в клип на песен като за Преслава 6 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 22 минути, asylum каза: Ани Хоанг изглежда много добре в клип на песен като за Преслава Лоренцо не харвсва това 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Оригинала кой беше? edit: Намерих го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Slavi каза: Лоренцо не харвсва това Голямо семейство станаха! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ауу,Даниел Ганев си е отмъстил на Джен предлагайки й тази боза. Отвратително. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Джена може много повече обаче! Не е лош припева, ама само той не знам дали ще е достатъчен. Наистина отсвирът е прекалено мазен, ама прекалено. И да, вярно бие на Роксанината песен, ама там звучи доста по-добре. Просто при Джена се е получила някаква манджа с грозде - английски вокали, цигански отсвир, после по-модерна част... не знам дали ме кефи чак толкова, колкото ми се искаше. Драганински можеше да й свърши по-добре работа по примера на "Кой ме събра с тебе". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Къде я чувате тая мазнотия? Баш модерна си е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ужас. Най-слабата песен на Ганев. А певицата не знам дали вече има някакво ниво, че да коментираме спад или липса на интерес. Клипа поне на визии го е докарала. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не е зле, в началото текстът е много добър, после пак тръгва в някаква странна посока, в нейните песни няма особена връзка между припев и куплет. Мазна е доста, твърде много за вкуса ми, но има раздвижване при нея, беше забила на едно място. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Доста слаба песен, Ганев май започва надолу! А Джена мисля, че вече само с Канарите фолклор да си пее и да не ни занимава. Никаква я няма и се мъчи мъчи а иначе иска 6000лв за участие? За какво? Бутафорна работа е Джена от доста време! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 След Проблем не върви! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ганев не е магьосник на всяка да прави добра песен и това тук доста ясно си пролича. Всички му се нахвърлиха в последните 2 години и беше крайно време да се усети изчерпването му (лично аз съм го усетил отдавна, но имаше хора, които не бяха съгласни с мен). Абсолютно нормален процес, подобно на Оцко през 2015/16/17. Има хляб и в другите композитори, но разбирам и изпълнителите, че искат да залагат на сигурно. Успех на песента все пак, лично мен на този етап не ме грабна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Джена изглежда много добре в клипове откакто роди. Май само Джена си остана натурална с пространство между зъбите... Песента не е лоша.. сигурно ще стане популярна. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Направила е кавър на "Не се изтриваш" за рождения ден на Преслава? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Видеото е много аматьорско и messy, поне Джена е красива. Песента ми напомня на нейните от 2011-12. Куплетите и припева са топ и после идва някакъв умрял отсвир. Ще се слуша! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не ме грабва от първо слущане. Джен, вземи се в ръце, че свекървата ще те изгони такава безхитова и пак ще тичаш в Разград. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.