gabbati Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Дженка да не си е барала устничките? Песента става, ще се завърти щото има як отсвир и ритъм, но до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Да, наистина визиите са и топ след раждането, хубаво изглежда в сравнение с перата и кичозните рокли с които Мис Бони я китеше. Джени да беше писала текста щеше да гърми песента, така много постно ми изглежда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час , plambata каза: Не ме грабва от първо слущане. Джен, вземи се в ръце, че свекървата ще те изгони такава безхитова и пак ще тичаш в Разград. Там сестра ѝ я чака и е готова да я изрита. Много тъпа и смотана песен, а Джена вече има вид на лелка. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Абе само аз ли винаги съм имал проблем със задника на Джена? Ужасен е. 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час , plambata каза: Не ме грабва от първо слущане. Джен, вземи се в ръце, че свекървата ще те изгони такава безхитова и пак ще тичаш в Разград. Тя свеки тайно я кълне, белким се опомни и премине изцяло във фолклора, та да не срами родата Канарска! преди 14 минути, Alter Ego каза: Да, наистина визиите са и топ след раждането, хубаво изглежда в сравнение с перата и кичозните рокли с които Мис Бони я китеше. Джени да беше писала текста щеше да гърми песента, така много постно ми изглежда. Мен ме кефеше и кичозна, отиваше й и имаше хитове. Но наистина не бива да се доверява на текстописци, а сама да си пише! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Текста мисля, че е на Сияна! Лесно запомняща е в припева, готина е, модерна, що пък да не е хит? На мен ми хареса, но това времето ще го покаже. И аз не очаквах песен на Ганев от нея. Видеото обаче ми е някакъв микс от любимото ми "Тоя става" + сетих се и за "Чисто или с лед" на Мария пред колата, някаква визия още на Галена с такъв тип плитка. Тук голямо размахване на тая плитка, много се смях! Иначе аз си я харесвам Дженка и изглежда все по-добре. Не е нещо индивидуално и по-специално, но си става за слушане или купон. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 това нещо дори няма да мине и 1,5 млн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Обаче май ще продължи линията от предишните песни и няма да се оцени.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 https://www.deezer.com/track/1004407692?utm_source=deezer&utm_content=track-1004407692&utm_term=3133766404_1593190115&utm_medium=web Вече са я качили дори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Разбирам негативните коментари, просто всички я сравняват с миналогодишното лятно предложение “Горкото момиче”, абстрахирайте се от него. Не може всяка песен да бъде 10/10, въпреки, че и тази е точно такава! 2 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Отсвирът грам не съответства на куплетите и припева, които не са лоши. Видеото е пълен бълвоч. Никакъв артисцизъм, като на сила е строена пред камерите там.... Като цяло е доста слабо за нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ми става. Очаквах много повече. Красива,различна Джена от към визия и до там. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Приятна е и зарибява, но можеше да се постараят повече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Извод: Никога не поръчвай нищо от човек, с когото си се скарал, без да се увериш, че ти е простил наистина. Песента има някои добри моменти, но куца на прекалено много места. Оставам си с "Горкото момиче"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много по-добре е от последните и опити. Припевът зарибява веднага. Не ми е харесвала нейна песен от “Яко ми е” . Иначе Джена в последните години се лута много. Така си беше повярвала и падна от доста високо. Дори с добри парчета вече флопва. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Нищо особено не е. Не ми допада. Всъщност мен много ме кефеше “Вижте го жени”. Жалко, че че не се оцени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 От 27.06.2020 г. от 17:39, GSA каза: Нищо особено не е. Не ми допада. Всъщност мен много ме кефеше “Вижте го жени”. Жалко, че че не се оцени. Подкрепям! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Песента не е никак зле, има много потенциал, но е като недовършена? Можеше по-избухващ припев да й направят, на текста също му липсват по-запомнящи се фрази. Добър опит, в силна серия на Джена щеше да стане хит, но сега има нужда от нещо на нивото на "Да"-тата, за да изплува от тинята. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.