Wild_Style Публикувано на Юни 26 Report Share Публикувано на Юни 26 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Дара от миналата година направо пръска Тита и Гери-Никол. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Няма слабо при Даринчето! Топ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 10 минути, Wild_Style каза: И тая е крала! Много ми напомня за някоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 6 минути, THE IIconic каза: И тая е крала! Много ми напомня за някоя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 От всички песни,които излязоха днес баш на тая е най-добрата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час, xroflx9 каза: От всички песни, които излязоха днес баш на тая е най-добрата. Подкрепям! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 17 часа , Vancho каза: Много "вдъхновено" от тук, да.. не ме кефят такива кражби. Като Криско във Вивалди от Plain Jane.. а чалгарките като го правят и то на по-непопулярни песни, медиите ги съсипват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Добра е! Отново приятно парче от Дара. Няма слабо при т'ва момиче! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.