WindWalkerMonk Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Отново клип на световно ниво, чакам Бионсе да го изкопира отново. Но мъжа е сладур в клипа де. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Две приятни песни е направила, видимо без да си дава много зор. Тази ми харесва малко повече от другата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 За какво изобщо го пусна този клип? Първо, че не се различава от ТВ версия и второ песента не се забеляза, излишно е. В клипа същите пози, стойки, тоалети, декори ... Не е минала и без кадри на диван - очаквах ги! 😁 Това е то - винаги наша, винаги различна, просто ГЛОРИЯ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Пари на вятъра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента е готина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много ясно, че няма да се охарчи супер много за песен на 1 година, която колкото и да е приятна и готина, никой не очаква тепърва да стане мегахит. Аз дори се съмнявах, че изобщо ще я заснеме. Важното е, че се отчете жената и си клипира целия албум, без ремикса - дано реши да снима и него. Клипът си е ок - визии, статист. Браво от мен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Обожавам, когато Глория си прави каквото си поиска! Толкова й отива. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 час, ANGEL каза: Обожавам, когато Глория си прави каквото си поиска! Толкова й отива. Аз също! Ха, ха! Много ме изкефи как точно за рождения си ден пуска и нова песен и клип на единствената неклипирана самостоятелна песен в албума, която според мен заслужаваше видео и го получи! Не й трябва повече на тази песен като клип, една красива Глория и толкова! Стига! Ще се изкефя и на ремикса с Устата да пусне едно видео! ❤️ Това е то, да си КРАЛИЦА!!! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Аз имах много грандиозни идеи за клип на тоя трак. А това е... то даже прилича на моменти на клипа на "Обичам те" от 1994-та. За какво е снимала клип... да беше направила на "Скъпи купи ми нещо". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Защо не ги пуска със слайдшоу не знам, а само едни и същи ТВ версии гледаме. Поне няма да се охарчи толкова, след като не и се инвестира в различни клипове. Един нормален клип няма от “Двойна игра” 2012 година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Така не се води кариера, особено не за голема звезда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тотал щета е тая жена. Кариерата и е заприличала на някоя треторазрядница. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Цялата песен ми харесва, ама началото е супер!! Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Радвам се,че все пак я засне.Песента много ме радва още като излезе. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Прави си каквото иска жената, подарила си е клип и нова песен, не очаквам нищо вече, издаде си книгата, каквото е било, било е, все се надявах синдрома Цеца да я удари или поне желанието на Камелия, но не, отиде в групата на Тони Дачева, Екстра Нина и т.н. Иначе песента си е от онези, нейните любими модерни експерименти, нрави ми се донякъде, на места ми е супер мудна и скучна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.