PHILIPP PLEIN Публикувано на Юли 2 Report Share Публикувано на Юли 2 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Направо аз заспах, чакайки я да пусне песен, която не е на Биолчев... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ужас, нищо не запомних. Да се ориентира към кулинарията 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Мен ме кефи. Песента е свежа, а видеото има замисъл. Успех! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Н Е С Т А В А ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 И мен ме кефи. Малко е досадно, ама става. Райна не се страхува от експерименти, така трябва. То се е видяло, че свястна музика като едно време няма да видим, ми да си рапираме поне - от нея го приемам, не ми е вулгарна и противна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Това нейната представа за уличен език ли е? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Добре се е получило всичко. Браво харесва ми 😘😘 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Не става. Следващата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Обожавам Райнааааааа!!! Една от любимките ми. Ай, супер е песента! Да, да, това е едно от най-яките неща за годината за мен. Преслава, Райна и Галена за момента пуснаха любимите ми проекти като песни, а и за видео като изключа моята, която за мен лично се изложи ама не е нещо ново... Ха , ха и точно днес ядох ананас! С мама имаме същата формичка за кекс и тя прави в него, щом даже на мен ми харесва..... ❤️ Много е яко всичко и това, което обичам в Райна като изпълнител е, че наистина не се страхува да е по-различна от масовката. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Браво на Райна. Клипът е на много високо ниво и се радвам, че в описанието виждам имена, различни от тези на Даниел Ганев и Виктор Антонов, които в последно време някак свикнахме да виждаме под повечето видеа. Клипът е оригинален, със замисъл, забавен и според мен доста професионално е реализирана идеята от страна на режисьора. Песента не е лоша, но това повтаряне на "направо ми заспа" ми идва в повече. Музиката е добра. И все пак смятам, че след няколко слушания може и да ме зариби. Успех на проекта! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Много се е постарала жената! Браво,Райнушке! Мен ме кефи песента,а видеото е свежо и различно. Дано,да пожъне успеха на 'Зле те чувам'. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ми супер е, бях се настроил за подигравки, а то изпипан проект. Всичко си е на място, дори тъпата фраза, че и изпята добре. Най-готиното в проекта е самият клип - семпъл, но идеен. 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Клипа е типичния пример как и без много пари само с хубава идея могат да се получат нещата. Песента ми харесва, единствено това повтаряне на "направо ми заспа" дразни малко, а за да бъда честен дори не разбирам какво иска да каже.. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ами страхотен проект-песен,клип просто нямам забележка! Много приятно съм изненадан от Райна. Да продължава в същия дух! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Какво направи бе Райно? И без 1 участие с месеци ето че пусна супер идеен проект дори и за 5 лева. Така се прави. Песента има шансове за хит. Правена е по модела на “Зле те чувам”, но е и доста различна. Тази жена в последните години е абсолютен хамелеон. Няма един клип, който да си прилича с другия. Дори съм изненадан, че така добре и професионално са реазилизирали тази семпла идея с кухнята и смятам, че ще изпъкне на фона на това, което се пуска в момента. Въпреки че работи само с Биолчев, според мен песните които и прави са супер добри и мега различни една от друга. Ето последните и 3 песни нямат абсолютно нищо общо. Дано пожъне успех! 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 На Райнуш с правене на Тита и Гера няма да ѝ се получи. Очаквам флоп. Иначе клипът е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ок е, но липсват детаѝли в текста за да направат всичко по-интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 16 часа , fearless` каза: Клипа е типичния пример как и без много пари само с хубава идея могат да се получат нещата. Песента ми харесва, единствено това повтаряне на "направо ми заспа" дразни малко, а за да бъда честен дори не разбирам какво иска да каже.. Направо ми заспа иска да каже, че перфектно си пасва с мъжа, че той е точно за нея. На мен ми харесва песента- различна е, интересен текст, танцувална е и клипът е як. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 16 часа , plambata каза: На Райнуш с правене на Тита и Гера няма да ѝ се получи. Очаквам флоп. Иначе клипът е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Последните 1-2 години има попадения, не знам защо не й се получават хитове песните. Този проект е супер добър, и музиката, и клипа, всичко е супер. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Почна да ми допада. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Божке, Тото и промотира песента. Скандал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Песента не ми харесва толкова много ама видеото да. Макар че тя не ме научи нищо как се готви...😆 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 40 минути, GSA каза: Божке, Тото и промотира песента. Скандал! Жена му е в клипа все пак...Нормално... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.