Gerganafen Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 47 минути, i810 каза: Жена му е в клипа все пак...Нормално... А тази в червеното коя е? Когато Райна изкара по-свеж проект от разни Диаманти, брилянти и тем подобни джунджурии - супер са и песента, и видеото, браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 55 минути, i810 каза: Жена му е в клипа все пак...Нормално... Дано да си я сподели и във фейсбук на стената, за да скочат гледанията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 200к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Хем ми харесва, хем едва ли ще ме зариби. Интересна е определено, сполучлив експеримент е, но нещо липсва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мислила е, има идея, видеото, текста, но просто не става, евтинее ми, дразни ме заглавието и повторенията му, опитала е да пусне нещо като "Зле те чувам" и определено си прави линия от такива песни, но все пак успех, тя се старае, заслужава да получава стократно повече и в двата жанра, а не на моментни успехи да случва просто. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.