pechenko Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 преди 9 минути, DevilWish каза: Ще се пробвам с нещо много любимо, щом като трябва да бъде под 4 милиона. Така любимата ми "След раздялата" на Галена, можем ли да я броим? Ако да - участвам с нея! Критерия за гледанията е само за 2013-2020 и няма как да участваш с тази песен + това беше голям хит и нали целта на този едишън е да се участва с песни, които са флопове и не са се оценили добре. За други песни гледанията са без значение, след като се знае, че е била голям хит. Нали паравана за гледанията е за да може да участват повече песни, които са флопове, защото някой от флоповете имат до/над 4 милиона. преди 13 часа , Donatella каза: Участвам с: Малката не е топ име. Избери си друга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @DevilWish взимай този брутал!😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Една много любима песен, която беше резервен вариант за предния едишън и бъдещ за този, но Емилия има навика да печели и да ни оставя материал за другите едишъни. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Willy каза: @DevilWish взимай този брутал!😍 Е, благодаря ти ама ми се иска нещо на някой по-любим изпълнител като Преслава, Анелия, Глория, Райна, Галена.... нещо такова. "Без теб" е абсурдно скучна песен и не бих участвал с нея! "Чуплива и влюбена" и тя.... Може би нещо на Глория или Анелия, или пък за Десислава ако някой има идея..... Помощ! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Още предложения от 2014 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, pechenko каза: Една много любима песен, която беше резервен вариант за предния едишън и бъдещ за този, но Емилия има навика да печели и да ни оставя материал за другите едишъни. Аз пък се чудех за "Нашето любов е" ама тя май не минава този критерий? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, DevilWish каза: Е, благодаря ти ама ми се иска нещо на някой по-любим изпълнител като Преслава, Анелия, Глория, Райна, Галена.... нещо такова. "Без теб" е абсурдно скучна песен и не бих участвал с нея! "Чуплива и влюбена" и тя.... Може би нещо на Глория или Анелия, или пък за Десислава ако някой има идея..... Помощ! Глория: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, DevilWish каза: Е, благодаря ти ама ми се иска нещо на някой по-любим изпълнител като Преслава, Анелия, Глория, Райна, Галена.... нещо такова. "Без теб" е абсурдно скучна песен и не бих участвал с нея! "Чуплива и влюбена" и тя.... Може би нещо на Глория или Анелия, или пък за Десислава ако някой има идея..... Помощ! Райна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз пък се чудех за "Нашето любов е" ама тя май не минава този критерий? Не. Избери си непопулярно парче, което не е било хит. Ако е от топ име максимум 4 милиона гледанията - И НЕ Е БИЛО ХИТ. Ако е от непопулярно максимум до 2 милиона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, DevilWish каза: Е, благодаря ти ама ми се иска нещо на някой по-любим изпълнител като Преслава, Анелия, Глория, Райна, Галена.... нещо такова. "Без теб" е абсурдно скучна песен и не бих участвал с нея! "Чуплива и влюбена" и тя.... Може би нещо на Глория или Анелия, или пък за Десислава ако някой има идея..... Помощ! На Преслава и Галена флоповете са много тъпи, така че поне тук ще минем без тях. (за втората @pechenko да прецени дали става) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Blueberry каза: На Преслава и Галена флоповете са много тъпи, така че поне тук ще минем без тях. (за втората @pechenko да прецени дали става) Втората до колкото помня не беше хит? Иначе е Бобито вече се записа с нея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Willy , много ти благодаря за помощта! Всъщност най-накрая се спрях аз на Татяна и Допинг! Ми да, песента и без това ми е любима и не е е била хит! pechenko, сега няма как да не участвам с любим флоп! Всъщност, да си призная исках с на Магда "Достъп забранен" обаче тя има малко над 2 милиона и.... Как е това? Казвайте! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 8 минути, Blueberry каза: На Преслава и Галена флоповете са много тъпи, така че поне тук ще минем без тях. (за втората @pechenko да прецени дали става) Реших да те послушам! Но няма да се разминете без любимите ми Татяна или Магда в случая! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @DevilWish Ето ти Глория! Разкарай краварката! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, THE IIconic каза: @DevilWish Ето ти Глория! Разкарай краварката! А, този път не ща тъжни песни! Нещо малко по-комично! Колебаех се между "Секс на първа среща" на Янева, "Вип" на Траяна, "Ходи се лекувай" на Магдето ама започва да става твърде комично и подигравка с едишъна! Та, мисля малко да минем на виме-вълна! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Брутален трак, още не знам как флопна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 часа , DevilWish каза: Всъщност, да си призная исках с на Магда "Достъп забранен" обаче тя има малко над 2 милиона Достъп забранен има само 400к. Може да участваш и с нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, Willy каза: Достъп забранен има само 400к. Може да участваш и с нея. Тогава сменям с любимата ми песен на Магда след Нали ти казах и Хронична липса.... - Достъп забранен! Моя е! Е, дано види финал тоя път! Макар, че вече не знам.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Нека гласува всеки който иска да сбъдне мечтите си! Предизвиквам ви с ДОСТЪП ЗАБРАНЕН - сега! ❤️ Забранявам да ми звъниш! Забранявам и да ми крещиш!!! Ти каквото ми причини, до сто живота..... стига ми! Продължавам по пътя си и ЩЕ СБЪДНА МЕЧТИТЕ СИ!!! Стой и гледай, не мога ли .... ?! - замълчи и си върви!!! 😘❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 С пожелание на всекиму два пръста, където имат нужда. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, DarkChild каза: Очаквах да вземеш на Соня Немска "Маслинката" или "Как съм в любовта" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, THE IIconic каза: Очаквах да вземеш на Соня Немска "Маслинката" или "Как съм в любовта" Защо? Да не ми е сестра? Първата е под нивото ми. Втората не я бях чувал. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 А и тъпата Маслина беше хит. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Сонче има много брутални флопове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 И това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.