THE IIconic Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, pechenko каза: Сменям: Пиши на ФБ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Някой да взима този недооценен брутален трак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 преди 2 минути, Гальо каза: Някой да взима този недооценен брутален трак Ще дадеш ли 12 точки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 10 минути, pechenko каза: Ще дадеш ли 12 точки? Разбира се, жестока е. Бих се записал с нея, но сигурно ще копая дъното Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 7 часа , pechenko каза: @Donatella Сменяй Малина. Няма как да минеш Утре вечер ще пусна гласуването и ако има желаещи все още може да се запишат! @bleron @Runevski Мисля, че няма да участвам този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 11 часа , pechenko каза: Сменям: Как ще наречеш това флоп???? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 7 часа , ANGEL каза: Как ще наречеш това флоп???? 727,987 views •Premiered Nov 8, 2019 Отвсякъде е флоп за съжаление Заслужава поне 10 пъти повече гледания. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1NwiKuhpTpGRrXNIxvlldQ7rqSnjb5CQ_/view?usp=sharing Важнo!! Гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @gabbati, @Lelqtian, @Гальо, @Сашо, @DarkChild, @Slavi, @devotioner, @payner_tv, @Achito, @Gadinata, @GSA, @Alter Ego, @Mr. Greshen, @penakavalli и директните финалисти - @pechenko и @Blueberry краен срок за гласуване 10.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1Vs6L4ZZldbzDNGwqILwWiXHefaCKDAC0/view?usp=sharing Важнo!! Гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Willy, @Beat., @DevilWish, @ANGEL, @dan!el, @.close to me., @BobiTo, @xroflx9, @Амброжка., @M.Power, @ceco, @-A., @THE IIconic, @asylum, @Donatella и директните финалисти - @pechenko и @Blueberry краен срок за гласуване 10.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Само на мен ли не ми е ясно как се гласува в този едишън? Пак ли си гласуваме за песента, която най-много харесваме от съответния финал или за тази, която според нас е най-големия флоп? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 41 минути, ANGEL каза: Само на мен ли не ми е ясно как се гласува в този едишън? Пак ли си гласуваме за песента, която най-много харесваме от съответния финал или за тази, която според нас е най-големия флоп? Ако искаш да гласуваш за най-големия според теб флоп, някой да те спира? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 От моя полуфинал ме кефят 3 песни+ моята, ти искаш да напиша 8! Как да стане? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 18 минути, THE IIconic каза: От моя полуфинал ме кефят 3 песни+ моята, ти искаш да напиша 8! Как да стане? Мен ме изкефиха точно 8 песни, но 4 от тях изобщо не считам за флопове, та ги писах по-назад. Не знам за какво точно гласувах - беше микс между това кои песни ми харесват и кои намирам за флопове, реално писах Аре, дърпай 3 или 4, а ми е фаворит. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 преди 2 часа , ANGEL каза: Само на мен ли не ми е ясно как се гласува в този едишън? Пак ли си гласуваме за песента, която най-много харесваме от съответния финал или за тази, която според нас е най-големия флоп? Както предния едишън. Няма промяна. преди 23 минути, THE IIconic каза: От моя полуфинал ме кефят 3 песни+ моята, ти искаш да напиша 8! Как да стане? Напъни се преди 5 минути, asylum каза: Мен ме изкефиха точно 8 песни, но 4 от тях изобщо не считам за флопове, та ги писах по-назад. Не знам за какво точно гласувах - беше микс между това кои песни ми харесват и кои намирам за флопове, реално писах Аре, дърпай 3 или 4, а ми е фаворит. Не знаеш песните, за които си гласувал Вчера помниш ли кво яде? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Силен кръг се заформи. Като тегля чертата, в едишъна участва любимата ми песен на цели четирима изпълнители - Карлос, Десислава, Кристиана и Ариа, а на Мария едно от парчетата ми е също сред любимите в кариерата й. Дано спечели Десислава, щото вече така или иначе е печелила и няма да ни намали бройката за следващия кръг (изпълнители, които не са печелили той ли ще е, @pechenko) 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Според мен е редно всеки да си гласува за най-любимите и харесвани песни. Това с "Флопове" е просто критерията, по който участващите песни са подбрани. Общо взето няма кой знае колко силни предложения и двата полуфинала. По 4-5 и от двата клипа си харесах, но пък ена от най-любимите ми през последните години ("Любими ръце") участва. Интересна е тенденцията в кариерата на Емануела - последните й три песни са флопове и това дори не се оспорва, щом са допуснати до участие. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 някой участва ли с Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 Първи полуфинал Гласували: 9/14 @gabbati, @DarkChild, @Slavi, @Achito, @Mr. Greshen Втори полуфинал Гласували: 9/15 @DevilWish, @xroflx9, @Амброжка., @M.Power, @-A., @Donatella Някой желаещ от първи да пусне вот за @xroflx9, защото е с бан и не може да гласува? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Аз в кой полуфинал съм? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 Току що, asylum каза: Аз в кой полуфинал съм? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 преди 11 часа , Blueberry каза: Силен кръг се заформи. Като тегля чертата, в едишъна участва любимата ми песен на цели четирима изпълнители - Карлос, Десислава, Кристиана и Ариа, а на Мария едно от парчетата ми е също сред любимите в кариерата й. Дано спечели Десислава, щото вече така или иначе е печелила и няма да ни намали бройката за следващия кръг (изпълнители, които не са печелили той ли ще е, @pechenko) Ще кажа когато съобщя резултатите от полуфиналите, но бях решил да друг... Ако ме подкупиш може да е този, който искаш. Хаха 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Готово! Успех на "Да й вдигна ли", "Аз и ти", "Вредна", "На 2 секунди", "Аре, дърпай" и там още няколко от моят полуфинал, но..... като цяло едва гласувах за 8! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 преди 22 часа , pechenko каза: Първи полуфинал Гласували: 10/14 @gabbati, @Slavi, @Achito, @Mr. Greshen Втори полуфинал Гласували: 13/15 @Амброжка., @M.Power 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 От 9.07.2020 г. от 0:49, pechenko каза: Първи полуфинал Гласували: 12/14 @gabbati, @Mr. Greshen Втори полуфинал Гласували: 14/15 @Амброжка. Имате време до 20:00 часа. Ако може някой от първи полуфинал да пусне вот за Амброжка и двама от втори да пуснат за габати и грешния, защото няма да удължавам срока. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.