Willy Публикувано на Юли 8 Report Share Публикувано на Юли 8 Правила: 1. В темата се коментира само и единствено поп фолк 2. Без спам 3. Без обиди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Помните ли я тая? Дори аз май забравих да я пусна в урната с листчета! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 честита нова тема ! слушаме ли летни хитове ? #summer2020 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 5 минути, Donatella каза: честита нова тема ! слушаме ли летни хитове ? #summer2020 Няма омръзване. Дано следващите и са понв толкова добри, а защо не и повече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 За тази година има само две песни, които слушам често и ме кефят както трябва, а именно 100 живота и .... 4 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 3 минути, Starboy каза: За тази година има само две песни, които слушам често и ме кефят както трябва, а именно 100 живота и .... И при мен е така. И на Коце о Софка ме зариби, но Коцьо разваля песента с квиченето си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 7 минути, Starboy каза: За тази година има само две песни, които слушам често и ме кефят както трябва, а именно 100 живота и .... Щото си хейтър! Има много хубави песни в тази макар и постна година. @Slavi, не завиждам на Лидия, дори допреди 5 месеца й бях сигурно най-голямата фенка. Но още от риалититата усещах нещо кофти в нея, може би е някаква свръхамбиция и наглост и ме изгуби тотално с изцепките си в карантината. Докато аз и всичките ми близки не се виждахме с никого и не смеехме да идем до магазина, тъпата пача се събираше с приятели, не носеше маска (докато беше задължително навсякъде!) и се вееше наляво-надясно. Да го прави, щом желае, но да не го демонстрира пред огромната си аудитория в инстаграм. Ако толкова иска да си показва новия нос, да си направи личен инстаграм. Някой беше писал, че очаква Лида да се дръпне от "Алфа" - аз също. Давам й 2 години. 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 9 минути, Slavi каза: И при мен е така. И на Коце о Софка ме зариби, но Коцьо разваля песента с квиченето си. Не съм я слушал тая песен, ще я чуя като скоро и ще изразя мнение, гледам, че става огромен хит. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 10 минути, Slavi каза: И при мен е така. И на Коце о Софка ме зариби, но Коцьо разваля песента с квиченето си. На мен пък Софа ми звучи като Мики Маус в припевите... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, penakavalli каза: На мен пък Софа ми звучи като Мики Маус в припевите... И мен ме дразни малко Софка. За мен Константин прави песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 10 минути, Starboy каза: Не съм я слушал тая песен, ще я чуя като скоро и ще изразя мнение, гледам, че става огромен хит. О, вие не сте я чувал? Хитът на лятото ли? Къде живеете вие, в някой килер ли? Ами излезте на чист въздух. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 30 минути, Blueberry каза: Щото си хейтър! Има много хубави песни в тази макар и постна година. @Slavi, не завиждам на Лидия, дори допреди 5 месеца й бях сигурно най-голямата фенка. Но още от риалититата усещах нещо кофти в нея, може би е някаква свръхамбиция и наглост и ме изгуби тотално с изцепките си в карантината. Докато аз и всичките ми близки не се виждахме с никого и не смеехме да идем до магазина, тъпата пача се събираше с приятели, не носеше маска (докато беше задължително навсякъде!) и се вееше наляво-надясно. Да го прави, щом желае, но да не го демонстрира пред огромната си аудитория в инстаграм. Ако толкова иска да си показва новия нос, да си направи личен инстаграм. Някой беше писал, че очаква Лида да се дръпне от "Алфа" - аз също. Давам й 2 години. Знам, че не и завиждаш. Но омаловажаваш постигнатото от нея и го неглижираш. Аз не им следя инстаграмите и прочие. Но ако наистина това те е отдръпнало от нея, сшедователно и от Преслава отдавна е трябвало да се отдръпнеш. Иначе по гьона и личи, че в нагло и безскрупулно същество и щв смачка и приятели и роднини, за да се изкачва все по високо към върха. Но впредвид бранша, в който се изявява, това са полезни качества и много от дъртите чалгарки ги имат и демонсърират. Почти всяка е страшен боклул в различни апсекти. Все пак става дума за чалгаджийки. Нямаше да са там където са ако не бяха такива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Току що, Slavi каза: Аз не им следя инстаграмите и прочие. Но ако наистина това те е отдръпнало от нея, сшедователно и от Преслава отдавна е трябвало да се отдръпнеш. Преслава ме спечели още в детските години, буквално съм израснала с нейната музика и възхищението по нея. Отдръпването беше трудно. Но миналата година окончателно теглих чертата като в две поредни седмици бях първо на участие на Емилия, после на Преслава и направих сравнението. В Инстаграм.. лигави се, но не поства нещо крайно осъдително. Има изцепки, които ми я направиха антипатична, но нищо, което да ме жегне лично. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Някой да има мп3 download, че нещо ме зариби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Нова тема - с нов кекс! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Така е, мръсници са. Затова и подляха вода на Рени да изпадне в девета глуха. Усмивката на попфолка. Преди освен да се усмихваше казваше и по някое клише. Сега само се усмихва и гледа като невменяема. Не беше свързано с музика, но все пак я отличаха с Нобелова награда за най-дълго задържане на усмивка. 8 дни и 16 часа беше усмихната. Когато се налагаше да спи, на помощ идваха две метални скоби, прикрепени към ушите и устата. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Защо бе Петя, защо! Яд ме е и не мога да я възприема, с тази нова фасада. Много си беше хубава, къде тръгна да се пипа и се окепази необратимо. Поне гласа не си е загубила, та остана с нещо да ни радва. https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Golyam-pozor-i-mnogo-zlobni-komentari-za-Preslava-sled-uchastie-v-tv-shou-981898 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 На всяко зло отвърщам с усмивка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 2 минути, GSA каза: Защо бе Петя, защо! Яд ме е и не мога да я възприема, с тази нова фасада. Много си беше хубава, къде тръгна да се пипа и се окепази необратимо. Поне гласа не си е загубила, та остана с нещо да ни радва. https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Golyam-pozor-i-mnogo-zlobni-komentari-za-Preslava-sled-uchastie-v-tv-shou-981898 Гласът и е по добър от всякога. Това, че не пие и не пее често на живо си казва думата😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Отново жесток трак от Исмигюл. Моля по едно палче нагоре и коментар за една от легендите в поп-фолка. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 10 минути, Blueberry каза: Преслава ме спечели още в детските години, буквално съм израснала с нейната музика и възхищението по нея. Отдръпването беше трудно. Но миналата година окончателно теглих чертата като в две поредни седмици бях първо на участие на Емилия, после на Преслава и направих сравнението. В Инстаграм.. лигави се, но не поства нещо крайно осъдително. Има изцепки, които ми я направиха антипатична, но нищо, което да ме жегне лично. Мен ме кефят бруталиите в характерите на Преслава, Джена и Андреа. Вероятно ако бяха добри и наивни, отдавна да съм ги сиктиросал. Преди се възхищавах на човечността и благодата на Деса, но към днешна дата виждам, че не черпи големи позитиви от това. А и е скучна. Рядко дава поводи да и се смейкаме😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 4 минути, GSA каза: Отново жесток трак от Исмигюл. Моля по едно палче нагоре и коментар за една от легендите в поп-фолка. Да ти стане жал как 10 години се бъхти и за благодарност и 2000 гледания едва събира... Обожавах я едно време. В Пайнер не беше така продуктивна последните години 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 5 минути, GSA каза: Отново жесток трак от Исмигюл. Моля по едно палче нагоре и коментар за една от легендите в поп-фолка. Една истинска легенда не казва, че е на 40, а реално да е на 51. Отделно, като й кажат, че е изкривила стената на някаква снимка с некадърен Фотошоп, една легенда не отговаря по този начин: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Да не бъркаме водачка на глутница вълчици от Кърджалийско с легенда. Много моля! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза: Една истинска легенда не казва, че е на 40, а реално да е на 51. Отделно, като й кажат, че е изкривила стената на някаква снимка с некадърен Фотошоп, една легенда не отговаря по този начин: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Да не бъркаме водачка на глутница вълчици от Кърджалийско с легенда. Много моля! Кога е казала, че е на 40? Наскоро я засичах някъде по телевизията по повод 50 годишният й рожден ден. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 @Starboy Отказваш да го напуснеш. Софка само това чака, да дойде да се навре вътре и да си живучкате: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари