Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Не бе то момчето ми грабна окото хубаво би било да ме обладае лекичко 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Говорейки за караконджули: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 часа , Donatella каза: New табуретка? преди 3 часа , Willy каза: Милата с последното изказване и тя се кани да е поредната cancelled. Всъщност Деси се е изказала доста адекватно и умерено, без да залита в крайности, точно както и аз мисля. Дала е доста добри идеи със затварянето за 2 седмици през определен период от време, но на дали някой ще обърне внимание на казаното. преди 3 часа , Danger. каза: Възможно е просто да е изтекла рекламата, която се появяваше в другите клипове. За тебе имам друго, което да коментираш. Коментирай как така Акула е с клипчета в топ 100 на нейбъла и то на средни позиции, а уж хита на годината Добре ли си, вече или е на последните места или изобщо не влиза. Оказва се, че Акула не само, че бе по голям хит, но и се задържа по дълги време актуална. Няма да се учудя ако в даден момент минат Добре ли си. Акула е с около 22 милиона, а Тръгвай си с около 23. Или обратно. Болка моя също продължава да потдържа добри позиции, а паника отдавна я няма в топ 100. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Юли 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 10 бащата на Данна..........☺️😚 Вижте го жени, хубав е нали! 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 18 минути, DrAkO каза: Говорейки за караконджули: Не изглежда толкова страшно, колкото звучи... Майката на Стефифешън? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Баси кичозният баща! И той ли помпа Галин? 9 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Donatella каза: бащата на Данна..........☺️😚 Вижте го жени, хубав е нали! Дърт педер*ст! Напускам форума заради Мара Шулевна! @WindWalkerMonk 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 преди 7 минути, Donatella каза: бащата на Данна..........☺️😚 Вижте го жени, хубав е нали! От левият бряг е. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 минути, asylum каза: Баси кичозният баща! И той ли помпа Галин? явно Галин обича разведени мъже 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 Ужасните песни от 2020 ме карат да оценявам песни които съм ненавиждал. Примерно тази: 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 7 минути, Donatella каза: явно Галин обича разведени мъже Да не й е сестра на Данна, че да не обича! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 18 минути, THE IIconic каза: Дърт педер*ст! Напускам форума заради Мара Шулевна! @WindWalkerMonk Защото мислим еднакво ли ? Аз не исках да го напиша, но ти не се свениш толкова и си го каза право куме в очи. Галинка Педалинка е намерила богата стара разпоретина да я пере. Спинозката ми тя. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Юли 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 10 преди 23 минути, Donatella каза: бащата на Данна..........☺️😚 Вижте го жени, хубав е нали! "Бащата" изглежда като още по-голяма кифла от щерката 1 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Защото мислим еднакво ли ? Аз не исках да го напиша, но ти не се свениш толкова и си го каза право куме в очи. Галинка Педалинка е намерила богата стара разпоретина да я пере. Спинозката ми тя. Ма тогаз го мрънка Педалин? Има кой да му дава пари. Може би в повече му идва другото и му се иска поне нощем да забегне нанякъде, да има повод да откаже... 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 https://vm.tiktok.com/JLRHSaE/ https://vm.tiktok.com/JLRU3Fn/ Да ма да ма.... 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 34 минути, Willy каза: От левият бряг е. С тия гащи? И пантофки? И тая цялостната липса на вкус в тоя ансамбъл? преди 33 минути, Donatella каза: явно Галин обича разведени мъже Особено ако лично ги разведе? Лошо няма човек да си има фетиши ... въпреки че тоя гном човек не е. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 21 минути, asylum каза: Ма тогаз го мрънка Педалин? Има кой да му дава пари. Може би в повече му идва другото и му се иска поне нощем да забегне нанякъде, да има повод да откаже... Нека сме реалисти - не искам да оправдавам Педалин, но ако е затворен по цял ден с чичака, и най-вече тия гащи, и аз на негово място щях да искам да ида да хвана малко ковид19, 20, про макс или квото дойде 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 7 минути, Willy каза: @Fast Чакам мнение. Отказваш ли се от нея? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 7 минути, Willy каза: Мърша. Хитра, ама мърша. Кво, праи анкета да разбере какво и мнението по въпроса ли? 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, pechenko каза: @Fast Чакам мнение. Отказваш ли се от нея? О, рано е, чакай, тя понякога е по-хитра от други. Сега ще опипа почвата с коментарите и после ще си избере страна, която не е задължително да сподели после 4 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Преса пак подходи хитро лисицата - подпитва хората какво мислят те, а не рискува да опротивее със своята собствена позиция. 4 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 Преса колкото и понякога да ми е противна, е в пъти по-хитра от Галин, Емануела, Алфи... Не очаквам да заеме позиция. 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 14 минути, Willy каза: Преса колкото и понякога да ми е противна, е в пъти по-хитра от Галин, Емануела, Алфи... Не очаквам да заеме позиция. И аз. Но това ми я прави даже по-противна от останалите ... те поне имат няква позиция по някви въпроси. Да, грешна позиция, по грешни въпроси, но я имат и го изразяват. А толбухинската използвачка, мършата му с мърша, в опитите да хитрее и хареса на сички, позиция няма. Да си рекламира там дарадонките и Савекс-а .... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари