Dominatora Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 На Адам песента ще е в дует с някой! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, Senhor каза: В момента Слави бяга с 200 да те обори и да каже, че нищо старо на Галена не се пуска, пази се, Фикленче. Ясно е, че някой се простил с 20 лева за диджея😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 6 минути, Slavi каза: Ясно е, че някой се простил с 20 лева за диджея😁 упс🐹 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Нямам търпение за дуета на Галена и Криско, само защото всички ще забравим, че повърнята на Галин и Теди е излизала въобще. Да го пускат още утре 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 6 часа , Willy каза: Сръбския кавър е направил 800к на 17тия ден от премиерата си. Вече гърми навсякъде и в Македония. Галя да прави чалга на сръбски! Сръбския кавър е толкова зле, хем текста е тъп и неграмотен (даже заглавието е неграмотно), хем певицата грачи. Галя за нея е Павароти, а Анастасия и Росен за Шаран са Пушкин и Десанка Максимович. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час , Willy каза: Понеделник 100% Едва ли.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Olay Публикувано Юли 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 18 29 years later 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Само щом те видя падам, лягам, ставам, по теб припадам. Само щом те видя падам, лягам, ставам, по тебе полудявам. [Припев:] Само щом те видя свят ми се вие, да, да, да, няма да го крия - яко ще се пие, да, да, да. Само щом те видя познай къде ми бъркаш, да, да, да, зная колко искаш в мен да се отъркаш, да, да, да. Вижте я, вижте я доня Минети, как пърха с мигли, пръска Моети. Кеша ми я блазни, пуска схеми разни, и от мойта малката много се дразни. Като вляза всички викат: "Бахти машината", няма чалга, няма рап - бахти машината. Всяка кукла знам иска от моя да е мината, аз обаче искам само мойта, Бамбината. Ти ко ми напрай - акъла си забравих, ти ко ми напрай - акъла си забравих, ко ми напрай, ти ко ми напрай, ти ко ми напрай, ко ми напрай... [Припев:] Само щом те видя свят ми се вие, да, да, да, няма да го крия - яко ще се пие, да, да, да. Само щом те видя познай къде ми бъркаш, да, да, да, зная колко искаш в мен да се отъркаш, да, да, да. Ти ко ми напрай - акъла си забравих, ти ко ми напрай - акъла си забравих, ко ми напрай, ти ко ми напрай, ти ко ми напрай, ко ми напрай... [Припев] На всички позьори, кукли надути и тъпи капути - fuck off, а доня минети хруска солети и чака клиенти - fuck off. И после Channel-че, скъпо хотелче, креват моделче - fuck off, въздушни персони, кофти закони, живот в силикони - fuck off. 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Alter Ego Публикувано Юли 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, Olay каза: Само щом те видя падам, лягам, ставам, по теб припадам. Само щом те видя падам, лягам, ставам, по тебе полудявам. [Припев:] Само щом те видя свят ми се вие, да, да, да, няма да го крия - яко ще се пие, да, да, да. Само щом те видя познай къде ми бъркаш, да, да, да, зная колко искаш в мен да се отъркаш, да, да, да. Вижте я, вижте я доня Минети, как пърха с мигли, пръска Моети. Кеша ми я блазни, пуска схеми разни, и от мойта малката много се дразни. Като вляза всички викат: "Бахти машината", няма чалга, няма рап - бахти машината. Всяка кукла знам иска от моя да е мината, аз обаче искам само мойта, Бамбината. Ти ко ми напрай - акъла си забравих, ти ко ми напрай - акъла си забравих, ко ми напрай, ти ко ми напрай, ти ко ми напрай, ко ми напрай... [Припев:] Само щом те видя свят ми се вие, да, да, да, няма да го крия - яко ще се пие, да, да, да. Само щом те видя познай къде ми бъркаш, да, да, да, зная колко искаш в мен да се отъркаш, да, да, да. Ти ко ми напрай - акъла си забравих, ти ко ми напрай - акъла си забравих, ко ми напрай, ти ко ми напрай, ти ко ми напрай, ко ми напрай... [Припев] На всички позьори, кукли надути и тъпи капути - fuck off, а доня минети хруска солети и чака клиенти - fuck off. И после Channel-че, скъпо хотелче, креват моделче - fuck off, въздушни персони, кофти закони, живот в силикони - fuck off. Джени добре си пише текстовете, но колежките... 1 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Емрах два пъти е споделил песента на Галин. Май забрави че в не толкова далечната 2016 година, на последните награди на планета, пишеше брутално долни и хейт коментари за него. Добрич пък го питали за дует с Емрах и отговаря с клипче как пее дуета на баща му и брат му. Пълни идиоти и лицемери! 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Юли 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, Willy каза: Емрах два пъти е споделил песента на Галин. Май забрави че в не толкова далечната 2016 година, на последните награди на планета, пишеше брутално долни и хейт коментари за него. Добрич пък го питали за дует с Емрах и отговаря с клипче как пее дуета на баща му и брат му. Пълни идиоти и лицемери! И Ариа и Теди се последвали. Пълно разочарование и лицемерие всички, време е Прес и Галена да им покажат какво е лицемерие. Най-добрите са дори и в това 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час, Willy каза: Емрах два пъти е споделил песента на Галин. Май забрави че в не толкова далечната 2016 година, на последните награди на планета, пишеше брутално долни и хейт коментари за него. Добрич пък го питали за дует с Емрах и отговаря с клипче как пее дуета на баща му и брат му. Пълни идиоти и лицемери! С времето човек израства, което не виждам нищо лошо, дори напротив - добър показател е. Емрах 2016 още е бил пубер, който не знае какво се случва - абсолютно адекватно поведение от негова страна в предвид годините му тогава. Реално в хайлайфа е абсолютно нормално да има лицемерие и не знам какво странно намирате в това. Става въпрос главно за интересите на двете страни и е абсолютно адекватно да се лицемерничи на макс - така се прави бизнес в цял свят. Лично аз не се впечатлявам. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час , Willy каза: Емрах два пъти е споделил песента на Галин. Май забрави че в не толкова далечната 2016 година, на последните награди на планета, пишеше брутално долни и хейт коментари за него. Какво беше писал? В интерес на истината е нормално. Награди вече няма, нямат и какво да делят. Видяха, че може да има повече от един мъж, който да е топ, нормално е да позатоплят отношенията. За Фики и Галин говоря, 13-годишният Емрах на никого не е пречел Пък и май Емрах е в добри отношения с Теди, все пак песента е и нейна, да не кажа основно нейна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тотя била рожденичка. Нищо не казвате. Жената пее по-добре от нея 🤣 А защо си е спряла коментарите? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Татянин ден ли е? Ами добре тогава! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Обаче Гпс-А яко ме зариби с времето. 6 милиона за един от хитовете на лятото 1 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 9 часа , Olay каза: На всички позьори, кукли надути и тъпи капути - fuck off, Че то Галка се вписва и в трите преди 3 часа , DarkChild каза: А защо си е спряла коментарите? Познай 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 19 преди 4 часа , DarkChild каза: Тотя била рожденичка. Нищо не казвате. Жената пее по-добре от нея 🤣 А защо си е спряла коментарите? Помислих, че на тортата има икона на Исус. 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Истинското Джале мина 200 000 лайка, за това да се поздравим с лайф на манго версията: Мазна неделя, еврибади! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Емилия: Вече ще бъда модьерна, ще покорявам световната сцена! Румънското цигане: Отмъкне й звездния миг и направи песента на кючек 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Доживяхме да видим 1 милион на този проект-еталон: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Юли 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 19 1 година от хитът на 2019 3 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари