Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Емилия клип ли снима, че има някакъв лайф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 В момента снима клип или? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Как вкарвате клипове и снимки тук бре? Направо му се ЕПМ на форума с новия формат.... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 минути, devotioner каза: Емилия клип ли снима, че има някакъв лайф. Да сега видях дуета с Фики 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Усещам, че са се постарали, надявам се да е много яка песен с интересен видеоклип, пак ще е в нейния канал, да яхне вълната от "Джале". И дано не е мазно, но каза, че Фики ще е доста различен, след "Капките" доста си промених мнението за него и очаквам нещо хубаво, дано се окажа прав, ако преди половин година някой ми кажеше, че ще се радвам на дует между нея и него... Особено след онова нещо, дето напрви с Деси. Но очевидно... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ваня също снима клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Каква Емилия? Това е Сашка Васева!!! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Яка си е, малко е напълняла, но на видеото си беше красавица, по принцип трябва да се спре с тези визии по бодита, на години стана, но като гледам сценарият е такъв, пистолети, ще е със сюжет явно. https://www.facebook.com/emilia.online/videos/2961981037239505 Ето тук е много яка, все едно времето е спряло, без грим и с великите балади. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 5 минути, Willy каза: Каква Емилия? Това е Сашка Васева!!! Времето минава.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 7 часа , Senhor каза: Меди също изглежда брутално. Не се сещам за по-привлекателен мъж в българската музика. Добър стайлинг и има нещо секси с мангалето. Но пък на живо не ми звучи така добре, както очаквам от ром преди 4 часа , dan!el каза: Поради някаква причина е направен да се показва само, ако имаш директен линк към него. Не излиза в търсачката и от канала й. Май не е оправила правата. Вероятно не е знаела дори кой е текстописеца. преди 1 час, foxy_vd каза: С Кокаинчо в момента държат най-големия хит. Ако не броим "GPS" на ония двете малките... Гпс е тотален хит, но тук удобно го неглижират... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 23 минути, foxy_vd каза: Как вкарвате клипове и снимки тук бре? Направо му се ЕПМ на форума с новия формат.... Директно постваш линка и то автоматично си се актуализора като клип или снимка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 4 минути, Slavi каза: Гпс е тотален хит, но тук удобно го неглижират... Направо се ококорих в петък като видях как цялата дискотека е на черешата като го пуснаха!!! А на Кокаинчо със Софка и с Меди цепят мрака. Тая със Софка не знам още колко години ще я слушам в какви ли не варианти. Още през 90-те нек`ва гръцка беше и все хит да го ева... А, стана! Мерси Слави, като от аналоговата ера съм, ама... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Жипиеса иначе първоначално грам не ми харесваше, обаче ми се пускаше след другите и в крайна сметка ме зариби. За мен хитовете са тяка: 1. Проблем 2. 100 живота/жпс 3. Просто секс 4. Беден с кюфтета 5. Той 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 29 минути, Dominatora каза: В момента снима клип или? Много е нелепа с бодита. Не щото е на години. Винаги са и стояли смешно. И на нея и на Деса... 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 5 минути, Slavi каза: Добър стайлинг и има нещо секси с мангалето. Но пък на живо не ми звучи така добре, както очаквам от ром Че повечето роми звучат ужасно 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 минути, devotioner каза: 100 живота/жпс Ще се направим че не сме видяли това сравнение!😊 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Да, тези са сензация, няма какво да говорим, жалко, че като персони са не по-различни от Алфа сбирщината. Иначе при Коце и Софи е хита, днес едни приятели, дето не слушат чалга отдавна казаха, че имало една песен на Софи и Константин, май нова... И си говорят, мен ми е смешно щото от всички единствен продължавам да знам всички кокошки кои са, и всяка премиера, но си мълча... xaxa Та да, "Проблем" си е голяма работа. И за протокола, Меди е великан, харизма, талант, другите там допълнения , песните... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Не знам защо забравяте Сърце мое, И това ще отмине и Майната ти Св. Валентин. По-големи хитове са от песните на Преслава, Алфите, Данна итн... или броите за лятото? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Аз говорех за летните песни. На Преслава песента ми харесва повече от всичко алфово, но не е някакъв хит. Имам супер високи очаквания към Криско и Галка, дано ги затвърдят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена и Криско Анелия и Денис Теофиков Емилия и Фики Цветелина Янева и Александър Робов От тези 4 очаквам ужасно много, със сигурност във всяка е вложена супер много и я гласят за летния хит. Като цяло Преслава трябваше да помисли повече, "Беден в сърцето" си е супер яка, обаче й трябва колаборация или нещо наистина брутално, ако няма скрит коз тази година е бита карта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 18 минути, devotioner каза: Жипиеса иначе първоначално грам не ми харесваше, обаче ми се пускаше след другите и в крайна сметка ме зариби. За мен хитовете са тяка: 1. Проблем 2. 100 живота/жпс 3. Просто секс 4. Беден с кюфтета 5. Той Аз като заклет фен на Галена трябва да призная че хит номер едно на лятото е 'Проблем' 1.Проблем 2.100 Живота 3. ДЖП-са ни МА намира 4.Той 5.Просто Секс Песента на Преса дори не влиза в Топ 10 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 18 минути, devotioner каза: Жипиеса иначе първоначално грам не ми харесваше, обаче ми се пускаше след другите и в крайна сметка ме зариби. За мен хитовете са тяка: 1. Проблем 2. 100 живота/жпс 3. Просто секс 4. Беден с кюфтета 5. Той А за мен 1. 100 живота 2. Проблем - все оше е нямала времето да се разгърне като първата 3. Гпс-а 4. Той 5. Просто секс 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари