Гальо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Този хит е минал 1,2млн, но Десита ги пребори и в Ютуб, и в Епъл Мюзик 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 7 минути, Krislena каза: Грозотия Взела главата на Исмералда и роклята на Екстра Нина, и вече мисли, че убавица станала. Да, ама не! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галин 2 ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Данна в неделя при нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Защо, какво общо има с Галин? По-скоро Фики. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Това, че ''Беден в сърцето'' не прави гледанията на ''Сто живота'' или ''Проблем'' не означава, че е провал както едва ли не се изкарва тук. В началото повечето прогнозирахме, че много бързо ще пропадне, но месец след премиерата песента още прави над 80к в Youtube и повтарям - силни премиери не успяват да я детронират в Споти или другите музикални платформи. Да, очакванията към нея сигурно бяха 7 милиона за месец и т.н., но не винаги се получава. Уви, това не означава, че песента и е слаба или провал и лично според мен е много по-успешна от квартета или ''Просто секс'', която гръмна много силно, но към днешна дата прави двойно по-малко гледания от Петя Колева. преди 7 минути, Гальо каза: Този хит е минал 1,2млн, но Десита ги пребори и в Ютуб, и в Епъл Мюзик Десита изкърти. Песента още няма милион а вече гони 35 хиляди лайка. Коментарите също са супер позитивни. Изненадващо и Меди с най-слабата си песен кърти с гледания. Да видим дали ще ги задържи. Анелия най-сетне се завърна, но да видим дали самостоятелно ще гръмне след време. С Денис и Райна ще изкърти, то е ясно. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, Krislena каза: Галин 2 ? Жалко, че на живо няма нищо общо с профила си в инстаграм. Тук прилича на циганска версия на Галин. Вече е нещо нормално обработката на снимки, но те с Андреа тотално се оливат. Идеята е да покриеш някои неща, които по една или друга причина са там и не харесваш и да барнеш цветовете, а не тотално да промениш излъчването си и да си неразпознаваем за хората, които не са те виждали на живо. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Много сте завишили критерия за гледания. Ако една песен не направи 20 милиона за 1 месец я пишете флоп, а реално направила ли е над 3-4 милиона за месец си е хит отвсякъде, вече ако е мегахит прави повече и повече. На Преслава песента си е хит по всеки един параграф според мен. 5 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Gadinata каза: Жалко, че на живо няма нищо общо с профила си в инстаграм. Тук прилича на циганска версия на Галин. Вече е нещо нормално обработката на снимки, но те с Андреа тотално се оливат. Идеята е да покриеш някои неща, които по една или друга причина са там и не харесваш и да барнеш цветовете, а не тотално да промениш излъчването си и да си неразпознаваем за хората, които не са те виждали на живо. Абсолютно.. само на мен ли ми е толкова противен Емрах.. 😬 Теофиков също ми е неприятен мангал,но е една идея по-добре от този... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, retr0 каза: Много сте завишили критерия за гледания. Ако една песен не направи 20 милиона за 1 месец я пишете флоп, а реално направила ли е над 3-4 милиона за месец си е хит отвсякъде, вече ако е мегахит прави повече и повече. На Преслава песента си е хит отвсякъде според мен. По-скоро Преслава миналото лято много вдигна летвата с "Пиян", отделно със силния албум след това и сякаш всички имаха прекалено големи очаквания и тази песен дойде слаба на този фон. Лично аз я харесвам и съм доволен, песента се слуша и е готина. Не е от най-големите й хитове, но да се каже, че е флоп е абсурдно. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, retr0 каза: Много сте завишили критерия за гледания. Ако една песен не направи 20 милиона за 1 месец я пишете флоп, а реално направила ли е над 3-4 милиона за месец си е хит отвсякъде, вече ако е мегахит прави повече и повече. На Преслава песента си е хит отвсякъде според мен. Хит е песента на Прес.. пуска се навсякъде по няколко пъти на вечер, хората се кефят, само тука се изкарва провал. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 4 минути, retr0 каза: Много сте завишили критерия за гледания. Ако една песен не направи 20 милиона за 1 месец я пишете флоп, а реално направила ли е над 3-4 милиона за месец си е хит отвсякъде, вече ако е мегахит прави повече и повече. На Преслава песента си е хит отвсякъде според мен. името прави гледания,а не песента.. 'Беден'дори не влиза в топ 10. 100 живота Проблем Той Просто Секс Не се отказват Последната цигара Джпс-а 24/7 Милион + предстоящи премиери 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 37 минути, Сашо каза: Баси яката мацка! В лице е супер, но тая рокля е все едно се е увила в гирлянди, ужасна 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Галена и Преслава имат най-развитите профили в спотифай и дори да пуснат флопове, те ще имат стриймове равни на другите хитове. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 От 6.06.2020 г. от 16:18, Willy каза: Месец от премиерата: Гледания: 6,916,680 Лайкове: 73,548 Дислайкове: 2031 Коментари: 2051 Пайнерски рекорд за месец и първата българска песен била на първо място в класациите на всички топ стрийминг платформи - Youtube, Spotify, Apple music, Deezer. Допълнителни слушания: Youtube topic: 320k Spotify: 186k Facebook: общо около милион преди 2 часа , Slavi каза: Проблем завършва първия месец с 7,4 милиона. Някой помни ли за 100 живота? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Някой да е ходил на участие на Фики? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 49 минути, Гальо каза: Този хит е минал 1,2млн, но Десита ги пребори и в Ютуб, и в Епъл Мюзик За Трендинга ли говориш, че ги е преборил? Не мисля, че това е фактор, пък и Милион си поседя на върха. Десита е на първо място заради лайковете, но проектът е за 1-2 слушания, хит няма да е. В Спотифай "Милион" си е в топ 50 (на 10 място), Десита още няма хиляда слушания. Като цяло за мен е излишно да се сравняват двата проекта, нямат нищо общо. Освен това в края на годината "Милион" ще го броим в хитовете на годината, а на Какво? песента ще мине и замине (: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Blueberry каза: За Трендинга ли говориш, че ги е преборил? Не мисля, че това е фактор, пък и Милион си поседя на върха. Десита е на първо място заради лайковете, но проектът е за 1-2 слушания, хит няма да е. В Спотифай "Милион" си е в топ 50 (на 10 място), Десита още няма хиляда слушания. Като цяло за мен е излишно да се сравняват двата проекта, нямат нищо общо. Освен това, че в края на годината "Милион" ще го броим в хитовете на годината, а на Какво? песента ще мине и замине 🙂 Вече е под 200к и Милиона и то в силен ден. И двете песни ще минат и заминат още след първия си месец. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, Willy каза: Вече е под 200к и Милиона и то в силен ден. И двете песни ще минат и заминат още след първия си месец. Не мисля, че Ютуб и дневните гледания са единствения фактор Гледанията при 8 премиери за 7 дни не знам как се очаква да са високи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 4 години от премиерата на този хит! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Преди малко я чух за първи път и много ми харесва. Защо е флопнала, интересна е? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 час, Krislena каза: Дискотечен хит на годината 2020? Жесток хит. Много надъхва. Категорично след Проблем и 100 живота. Хората откачат направо. преди 1 час, Сашо каза: Баси яката мацка! Жестока е. Преди беше вещица, а сега гласно маце. преди 2 часа , Гальо каза: На Преслава е доста по-голям хит от квартета, Просто секс и Той, дори от Гпс. Не знам къде ги смятате тези летни хитове Галин реално затова пуска още песни, и на Лидия, и на Десита. А квартета как го реши, наистина не мога да преценя. Единствено 100 живота и Проблем са категорично по-големи хитове. Дори Проблем не можа да мине Преслава нито в Спотифай, нито в Епъл Мюзик Не мисля, че е по голям хит. Може би е на нивото на Просто секс и квартета. Той ако беше на познато име вече да гонеше 6-7 милиона. Ако Преса я пееше щеше да е претендент на хит на годината дори. Доста повече се харесва от Беден в сърцето. Но да кажем, че и на Преса е в дъното на топ 5. Все забравям, че е издала нещо... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 10 минути, Blueberry каза: Преди малко я чух за първи път и много ми харесва. Защо е флопнала, интересна е? Защото подобно на теб и много други не са си я пуснали. Аз също не и бях дал шанс. преди 1 час, Gadinata каза: Жалко, че на живо няма нищо общо с профила си в инстаграм. Тук прилича на циганска версия на Галин. Вече е нещо нормално обработката на снимки, но те с Андреа тотално се оливат. Идеята е да покриеш някои неща, които по една или друга причина са там и не харесваш и да барнеш цветовете, а не тотално да промениш излъчването си и да си неразпознаваем за хората, които не са те виждали на живо. Не са само те. И Галена е така. Не чак като Андреа, но все пак перфектния вид от инста съвсем не се покрива от снимки по участия... преди 42 минути, Роско каза: Някой да е ходил на участие на Фики? Май няма участия, щото си е рязал носа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не знам, аз не ходя на чалготеки, те са за простолюдието. Но бях на парти тези дни и това се пусна от уж некъф БиДжи топ диджей: 1. Баба Кама - Луда по тебе 2. Дуда - Той 3. Преслава - Пиян, Изтрезняваш ли, новата 4. Галена - 100 живота / Добре ли си 5. Деси Слава - Бели нощи, мъжете всичко искат, моето зайче, нещо устните ми със очи... 6. Проблем 7. некви бели бели нощи по 3 пъти И още куп неща, но тва запомних. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 преди 14 минути, Blueberry каза: Преди малко я чух за първи път и много ми харесва. Защо е флопнала, интересна е? Защото излезе когато гърмяха Феноменален, Грешка беше, Яко ми е, Въртележката, Мило мое, Името ти... Кой ще си пусне дует в който няма да разбере половиния текст, имайки тези хитове. Аз си я слушах, готина е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари