Willy Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 преди 22 минути, Alter Ego каза: Коя песен е сръбската "Болка моя"? Ужасна е! Чуй след 0:31 какъв дроп следва. Все едно е записвано с телефонче. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Палома е брутална - дали и тя няма като Ариа да запее? Нали търсихме нова плеймейтка с малко повече талант ❤️ @Blueberry Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 8 минути, Willy каза: Ужасна е! Чуй след 0:31 какъв дроп следва. Все едно е записвано с телефонче. Ааа Моника Ивкич, препознах я! Тя има повече харизма от Тияна да стане звезда, само да намери правилните песни! Иначе не ми допада кавъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 51 минути, Alter Ego каза: И следващите песни ще били обработки. Кои песни е взела? Болка моя, Пиян? Аз пък доколкото разбрах нямало да са кавъри. Но защо ни занимавате с нея всеки ден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, DarkChild каза: Аз пък доколкото разбрах нямало да са кавъри. Но защо ни занимавате с нея всеки ден? Казва нови песни без да са нейни, а обработки. Актуална е с хит и факта че е кавър на БГ поп-фолк песен, нормално да се коментира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Коце не идва в Бургас тази година. Мислих, че покрай пандемията изобщо няма да мога да го видя, а то какво се оказа- миналата седмица участието му с ТРИО БИК в Слънчев бряг беше във вторник точно, когато почивах и ходих. Онзи ден си говорихме с моя Ники и на Коце казах, че скоро няма да отида на негово участие след Габаната тъй като всички участия , които са му по морето аз съм все на работа. И точно онзи ден като бях на работа си мислих да можеше Коце да има участие в Приморско докато съм там както миналата година , когато бях руса и гледам вчера Коце си качил участие в Приморско утре вечерта, а Приморско не беше в списъка от участията му. Като видях и веднага звъннах на моя Ники и му викам спешно трябва да ходим в Приморско. И утре след 23:00 като приключа работа директно заминаваме и директно при Коце същата вечер в понеделник. Ники ми беше казал,че нещо се промени и ще го видя пак и то стана. Ники винаги е прав бил досега каквото каже, 2 дена съм в Приморско и за капак и участие на Коце и вход само 10 лв, не като в Слънчев бряг и Бургас 20 лв. Ние толкова скъп град. Кога си била руса?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 🤣 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Юли 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 27 преди 9 часа , Dominatora каза: Как крие, че е еректирал при вида на ВесоЗнаех си, че има химия между тях! преди 4 часа , Гальо каза: Палома е брутална - дали и тя няма като Ариа да запее? Нали търсихме нова плеймейтка с малко повече талант ❤️ @Blueberry Съгласен съм за щерката на Преслава и всички копнеем да чуем как пее, но ще трябва да изчакаме още 14-16 години. Тъкмо Преси МОЖЕ БИ ще се е поуморила да е №1 и ще е склонна на предаде щафетата вече. 7 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 10 часа , Krislena каза: и пее НАЖИВО !! абе БЪДЕЩАТА ЛИДЕРКА !! ТОЧКА А УЛТРА ,ГИГА,ХИПЕР,МЕГА ТАЛАНТЛИВАТА ДАННА. КАРА С ЛАЙВ ЗАПИСИ !!!!!!!!!!! То тва беше ясно от край време че пее на живо, но накрая от Кокошарник ТВ монтираха скапания плейбек върху целия концерт на всички и орезилиха целото изпълнение на кралицата! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 12 часа , Blueberry каза: Съблазнен съм от гласа на Стелчето. Много е секси. Иначе моето мнение за песента почти се припокрива с нейното. Най-точното определение за мен е усмихната песен. Свежа е, лятна, носи малко от вайба на Стара каравана, но ми е нива под нея... просто не ме хваща. Като звучене си е точно като Дни и нощи, която е по-запеваема и по-зарибяваща. Бях неприятно изненадан като излезе, защото и аз очаквах гърмеж от типа на Базука, Шапка ти свалям и т.н , в който Галена да звучи като в Дъ бос, Мама ураган и Просто шоу. На нея й отива и аз страшно я харесвам в онова й амплоа. Яд ме е... видеото и визииите убиец, но не мога да им се изкефя на фона на тая песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Слушаме ли хита? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 29 минути, Vancho каза: Съблазнен съм от гласа на Стелчето. Много е секси. Иначе моето мнение за песента почти се припокрива с нейното. Най-точното определение за мен е усмихната песен. Свежа е, лятна, носи малко от вайба на Стара каравана, но ми е нива под нея... просто не ме хваща. Като звучене си е точно като Дни и нощи, която е по-запеваема и по-зарибяваща. Бях неприятно изненадан като излезе, защото и аз очаквах гърмеж от типа на Базука, Шапка ти свалям и т.н , в който Галена да звучи като в Дъ бос, Мама ураган и Просто шоу. На нея й отива и аз страшно я харесвам в онова й амплоа. Яд ме е... видеото и визииите убиец, но не мога да им се изкефя на фона на тая песен. Рапирането вече е отживелица, но можеше и нещо по модерно да направят. Да експериментират като Папи Ханс и Азис. Но пък песента няма аналог в момента. Едно време лятото се пускаха точно подобни парчета със самър вайбс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Тази песен отново е в топ 100 на гледанията, с 12К за 24 часа. Откъде този бум към тази жестока песен 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Другия месец при нас е Ариа и Малката, и Денис Теофиков и Десита, Преслава, Деси Слава, а този месец идват Лидия и Данна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 5 часа , Krislena каза: Кога си била руса?? Миналата година за 1 месец на снимката ми с Коце от Приморско на аватара ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Другия месец при нас е Ариа и Малката, и Денис Теофиков и Десита, Преслава, Деси Слава, а този месец идват Лидия и Данна. Теофиков и Десита заедно ли ще са на участие? Ариа и Малката също ми заедно? Май Димитров ги пуска по 2 на промоция 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ангелът на Цура направил 11 милиона... Все си мислех, че не е много популярна... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Днес какво? Емилия и Фики или Янева и Робов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, stereoto_ каза: Днес какво? Емилия и Фики или Янева и Робов А защо не Ариа и...? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Защо не и Грахич? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Този пак надрусан с очила и неадекватен... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Дуета с Фики също има почти 10М. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 28 минути, Slavi каза: Теофиков и Десита заедно ли ще са на участие? Ариа и Малката също ми заедно? Май Димитров ги пуска по 2 на промоция Не, отделно са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 16 минути, Slavi каза: Този пак надрусан с очила и неадекватен... Човевкът идва директно от Велинград от участие за интервю/ Спал е само 2-3 часа. Само глупости се пишат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 26 минути, stereoto_ каза: Днес какво? Емилия и Фики или Янева и Робов Янева дали ще си позволи да пусне песен сега с това, което се случва в страната? Според мен ще изяде доста хейт заради Пеевски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари