Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Вече и в Spotify! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, Dominatora каза: ? Много ти е яко новото Ламбо, дай да направя едно кръгче! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 минути, Willy каза: ? Много ти е яко новото Ламбо, дай да направя едно кръгче! По скоро Дионата... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 32 минути, zai4eto82 каза: След Коце снощи в Приморско, където го посетих и вв момента съм там на плажа, днес в Приморско, но в Афтър Оргазъм е Преслава, но няма да отида. Като пристигнахме снощи към 2:00, едновременно пристигнал Коце с Велислав. Коце е бил вътре явно, но Велислав още като ме видя по улецата като пристигах и ме поздрави. Коце му вика да не ме закача, да не е посмял да ме пожелае, а Велислав ме гледаше и вика ох, Танчеее- същият като Борето. Доста си говорихме с Велислав пред колата на Коце. Охраната пък от Бургас и веднага ме позна и вика за мен на Велислав все ходиш при красивите жени. Даже Велислав ме питаше къде работя, с Коце се видях и вътре и отвън пред колата. И двамата в тон бяхме облечени и тоя път. Коце ме поздрави с Маъната ти Св. Валентин от бара и вика за очарователната Таня Узунова. Благодаря ти, Танче. Строхотна си. Голям кавалер е. На Галена новата я пуснаха, кефят й се хората. Дано някой ден нещата не ескалират и не се сбият за теб. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Юли 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 @zai4eto82, да няма подобни случки след някое участие : 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Дали сериозно пачата дето изпя сръбския кавър е copyright-нала и демонитизирала оригинала и от Пайнер си мълчат? 4 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 8 минути, Willy каза: Дали сериозно пачата дето изпя сръбския кавър е copyright-нала и демонитизирала оригинала и от Пайнер си мълчат? Ами като са глупави... Пак ще ни правят на маймуни сърбите! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 11 минути, Willy каза: Дали сериозно пачата дето изпя сръбския кавър е copyright-нала и демонитизирала оригинала и от Пайнер си мълчат? Те от Ютюб понякога го изписват под описанието това дори когато няма проблеми с монетизация. Може да е автоматично, едва ли Митьо щеше да раздава пари ей така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Засякох на Меди гледанията в 7 сутринта и 10 часа по-късно са мръднали с малко над 50К Не знам защо като постна скрийн качеството става леш ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ще я правят 🥪 Коцка, Борко и Велислав 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, Slavi каза: Ще я правят 🥪 Коцка, Борко и Велислав Биг Маг Само Ариа липсва! 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Велислав кой? Драганински ли? 😝 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 53 минути, Danger. каза: Засякох на Меди гледанията в 7 сутринта и 10 часа по-късно са мръднали с малко над 50К Не знам защо като постна скрийн качеството става леш ? Близо час след този пост са 1 526 000, с около 60К повече. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юли 28 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 Никой: Галена и Криско: 18 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Willy каза: Никой: Галена и Криско: Тоя повече няма да отиде на дискотека. Цяла България го спука от подигравки. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, DarkChild каза: Велислав кой? Драганински ли? 😝 Не, на Борис Дали брат му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Днес пак ли няма премиера? Втори ден без радост в чалгарското ни битие. Дано поне Ари пусне снимчица. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 часа , Danger. каза: Споко Прилеп, дори така да беше пак нямаше да си пуснем твоя песен ... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Това е. Това е постът. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Най-малкото ако нямаше соц. мрежи, Прес нямаше да има къде да инфлуенцърства Между другото момичето на оня от дискотеката много мяза на ранната Преслава - ако й трябва дубльорка да я има предвид! Стара Прес срещу нова Прес - би било епично! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 49 минути, DarkChild каза: Велислав кой? Драганински ли? 😝 Хахахахахахаха напомни ми на епичното... коя Емилия, счетоводителката ли хахахах 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, Gerganafen каза: Най-малкото ако нямаше соц. мрежи, Прес нямаше да има къде да инфлуенцърства Между другото момичето на оня от дискотеката много мяза на ранната Преслава - ако й трябва дубльорка да я има предвид! Стара Прес срещу нова Прес - би било епично! На мен ми мяза на оная Нина, пиленцетУ от Монако. Ммм да топ гъзарка! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 21 минути, Lelqtian каза: Споко Прилеп, дори така да беше пак нямаше да си пуснем твоя песен ... 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Юли 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 Преслава на гости на Алисия 1 17 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Водят извратеняка на Емануела https://news2.bg/2020/07/vodyat-izvratenyaka-na-emanuela/?fbclid=IwAR29zYeZPOpiKmHzl7EjoCSP1GKmh5b7xDUa6Av4dSLKMP9jJrCKbT_9JIc Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари