Alter Ego Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 9 минути, retr0 каза: Ами като толкова й знае устата на Емилия... ето, каквото не искаш това ти се случва. Като се подиграваше на Андреа, сега има ли и тя международен хит? Има! Малко й е. Емата c Башура направо процветя. Архив: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Иначе Коце се прегръща, целува, здрависва с хората без проблем. Простаци. После защо има зарази. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юли 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 @DarkChild, това, че ти водиш скучен живот, други не сме така. От снощи към 2:00 пристигнахме с Ники в Приморско след работа. Кято пристигнахме, засякох Велислав излизаше отхколата на Коце и вземаше нещо. Пристигнали сме по едно и също време. Даже и ми каза здрасти като ме видя. Какво чудно има да се познаваш с известните хора при положение, че ходя на участия. Няма как да не се познаваме и поздравяваме. Велислав и той толкова земен. Разговаряме с него пред колата на Коце все едно сме си приятели. Това, че ти не можеш да го разбереш си е твой проблем. В момента съм в къща в Приморско, Ники спи, прибрала съм се в 6:00 сутринта от Коце, спахме с Ники до 111:00, бяхме на плаж, хапнахме, сега си почиваме. И други неща правихме, ама това са подробности. Тъй че диагнози си поставяй на себе си и полека с тази отрицателна енергия. Забелязала съм, че си много негативен човек. 2 1 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ше ис куен оф инстаграм! Върнете вириндийката 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, zai4eto82 каза: @DarkChild, това, че ти водиш скучен живот, други не сме така. От снощи към 2:00 пристигнахме с Ники в Приморско след работа. Кято пристигнахме, засякох Велислав излизаше отхколата на Коце и вземаше нещо. Пристигнали сме по едно и също време. Даже и ми каза здрасти като ме видя. Какво чудно има да се познаваш с известните хора при положение, че ходя на участия. Няма как да не се познаваме и поздравяваме. Велислав и той толкова земен. Разговаряме с него пред колата на Коце все едно сме си приятели. Това, че ти не можеш да го разбереш си е твой проблем. В момента съм в къща в Приморско, Ники спи, прибрала съм се в 6:00 сутринта от Коце, спахме с Ники до 111:00, бяхме на плаж, хапнахме, сега си почиваме. И други неща правихме, ама това са подробности. Тъй че диагнози си поставяй на себе си и полека с тази отрицателна енергия. Забелязала съм, че си много негативен човек. 111 часа сън са си много. Съвета ми е наистина да помислите за здравето си щом спите толкова. Иначе страхотен разказ! 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, retr0 каза: 111 часа сън са си много. Съвета ми е наистина да помислите за здравето си щом спите толкова. Иначе страхотен разказ! До 11':00. 5 часа съм спала само. Ама пиша от телефона, защото съм в Приморско. Каква музика се чува само. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Сега забелязах, че ''Джале'' е минала 50 милиона. 😮 Скандалната Емилия докрая на годината ще е чукнала 100 милиона. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 54 минути, Slavi каза: @Fastобаче следи сайта и може и да има данни... Кажете от коя до коя дата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Днес от Приморско и снощи с Коце в Кавали на неговата маса в Приморско. Велислав ни снима 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Емилия си се излъчва по "Фен" още с "Отиваш си" и "Джале". Защо да не въртят и новата й? Освен това Галена и Криско също ги излъчват там. 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 минути, Fast каза: Кажете от коя до коя дата. От датата на излизане до днес. Както и от датата на излизане и 1 месец след това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Днес от Приморско и снощи с Коце в Кавали на неговата маса в Кавали, Приморско. Велислав ни снима Ръката ти е почти на чатала му. Ах, каква си палава. Ама и Велислав си е симпатяга. Хвърлил ти е мерника 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ето и другата ни снимка 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 12 минути, dan!el каза: Емилия си се излъчва по "Фен" още с "Отиваш си" и "Джале". Защо да не въртят и новата й? Освен това Галена и Криско също ги излъчват там. Проекта на Криско и Галена няма общо с Пайнер. Отиваш си е дует със Стораро. Фики и Емилия по Фен е повече от странно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Ето и другата ни снимка Снимка 1 Снимка 1 S 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 7 минути, Slavi каза: Ръката ти е почти на чатала му. Ах, каква си палава. Ама и Велислав си е симпатяга. Хвърлил ти е мерника Той и Борис Дали се закача с мен-същия като брат си. Ама как сме в тон с Коце- в Габаната той в бяло и аз. Снощи в Приморско и двамата в черно. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, retr0 каза: Снимка 1 Снимка 1 S 2 различни са. Има разлика как съм застанала. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Той и Борис Дали се закача с мен-същия като брат си. За Борис Дали слуховете са, че между чатала е празно, така както е в погледа му. Така че, не вярвам да задържи интереса в теб. Виж, Велислав е друга работа. Мръсник е. А и кво като има жена. Да не ти е сестра? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Slavi каза: За Борис Дали слуховете са, че между чатала е празно, така както е в погледа му. Виж, Велислав е друга работа. Мръсник е. А и кво като има жена. Да не ти е сестра? Снощи в 5:20 сутринта пред Коце и колата му, Велислав ме гледа и ми вика ох, Танчеее и така ме огледа. Коце му вика да не си посмял да я пожелаеш и Велко вика няма няма и ме гледа и ми се усмихва, ужас. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ето ни в Габаната миналия вторник и двамата в бяло 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Ето ни в Габаната миналия вторник и двамата в бяло Който носи бяло..... 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Снощи в 5:20 сутринта пред Коце и колата му, Велислав ме гледа и ми вика ох, Танчеее и така ме огледа. Коце му вика да не си посмял да я пожелаеш и Велко вика няма няма и ме гледа и ми се усмихва, ужас. На твое място щях да прибера Велислав в стаята и без много да се церемоня с Ники: А коя ти е любимата песен в момента? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Slavi каза: На твое място щях да прибера Велислав в стаята и без много да се церемоня с Ники: А коя ти е любимата песен в момента? Как ще го прибера Велислав, той има дете вече, аз даже му честитих. Ама да, той е по- готин от Борето. Иначе за песни- не е една. Харесват ми новата на Ариа- Живее ми се, Данна- Той, Коцето, Борис Дали- Лошите момчета, на Галена новата. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 Лягаме пак с надежда за премиера утре, дано! Ако е на Лидия пак го броим за празен ден. 4 5 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари