Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 42 минути, Hurricane каза:

Така ли? Ама то на Галя най-големите хитове или са дуети, или са кавъри...

Знам диагнозата, Пак ли, Феноменален left the chat...

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, foxy_vd каза:

Добър вечер! Дал ви бог добро! Не съм бил отдавна тук, щото нямаше смисъл, но....

п.п. Меле, здраве и късмет и на теб! Темата за концерта за РД на Планета от декември 2014 да ти се намира под ръка, че ще има да си връщаме едни спомени в Рамания? :beer:

Фокси, набожен ли си станал? :D

И без тема можеш да върнеш. Подозирам, че за Камелия ще стане дума... ама забелязвам все по-трудно й се прокрадва името в дискусиите.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Знам диагнозата, Пак ли, Феноменален left the chat...

"Знам диагнозата" също е кавър, албански оригинал, но Галена е правена по гръцката

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Blueberry каза:

"като за" намеси ли се в разговора... аргументите отпадат. 

"Беден в сърцето" е флоп... но като за Преслава. Цялостно си е доста приличен хит.

"Красиви лъжи" не предизвиква интерес... като за Галена и Криско. Иначе не е никак лош дебют.

"Не се отказват" и "Милион" вървят слабо... като за Денис/Даймънд. Защото се сравнява с предишните им рекорди по първоначални гледания.

Та и тук - Десита прави добри гледания... като за Алфа. Ама дори Меди я минава - а той се продуцира сам.

А и не разбирам защо казваме "като за изпълнител на Алфа". "Излъжи ме" смаза Галена и Фики по първоначален интерес, "Боже мой" падна много късно в гледанията, "Няма да ми мине" и "Просто секс" също никога не сме ги оправдавали с "като за изпълнител на Алфа".

С теб ще имаме разговор очи в очи. Ще заобичаш Десита.

Та ''като за Алфа'' имах предвид самостоятелните им парчета. Те започваха много силно, но бързо падаше интереса към тях. Уви, ''Поредната цигара'' на 10-тия ден продължава да прави 100к дневни. За спотифай вече се спомена, че е първия топ 10 на Алфа. 

Да не говорим, че съм сигурен, че ти самата си неприятно изненадана как Десита задържа тези гледания толкова време.

• Haha 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Blueberry каза:

"Знам диагнозата" също е кавър, албански оригинал, но Галена е правена по гръцката

И какво се оказа... Галя остана само с “Феноменален” като авторски хит :D 

Сподели в други сайтове

Не обръщам внимание на това за кавърите, даже ги предпочитам ако предлагат само еднакви от Ганев. Това е в отговор че хитовете й били дуетни.

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, DrAkO каза:

В рубриката „Нещо лично“ с гост Камелия Лилия Стефанова изпълни песента на Румяна – „Само с теб“, която Камелия свързва с връзката си с Цветин.

🙂

Сигурно ще е е със забързан бийт, ако е тя. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, -A. каза:

С теб ще имаме разговор очи в очи. Ще заобичаш Десита.

Та ''като за Алфа'' имах предвид самостоятелните им парчета. Те започваха много силно, но бързо падаше интереса към тях. Уви, ''Поредната цигара'' на 10-тия ден продължава да прави 100к дневни. За спотифай вече се спомена, че е първия топ 10 на Алфа. 

Да не говорим, че съм сигурен, че ти самата си неприятно изненадана как Десита задържа тези гледания толкова време.

Ама стига с тия уговорки! Успехите са успехи като не трябва да ги обясняваш.

Добре, съгласявам се, че Десита е най-успешната 19 годишна певица с черна коса, която свири на пиано и пее чалга в България, признавам й го! Но нито е най-успешната чалгарка, не е най-успешната чернокоска, не е и най-успешната 19-годишна дори.

Не ми пука за гледанията й, че да се изненадвам приятно или неприятно. На мен тези цифри не ми носят нищо. Аз песента я харесвам и си я пускам, но ми идва в повече прехласването по нея (песен и изпълнителка).

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Ако тая песен беше качена в канала на Планета щеше да има повече гледания от Галя и Криско за 24 часа.

Ако Дора беше извадила най-големите си хитове днес или преди 2-3 години, нямаше да има никакви Галени и подобни да си въобразяват, че са някакви рекордьорки с циганиите си.

• Love 5
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Ама стига с тия уговорки! Успехите са успехи като не трябва да ги обясняваш.

Добре, съгласявам се, че Десита е най-успешната 19 годишна певица с черна коса, която свири на пиано и пее чалга в България, признавам й го!

Не ми пука за гледанията й, че да се изненадвам приятно или неприятно. На мен тези цифри не ми носят нищо. Аз песента я харесвам и си я пускам, но ми идва в повече прехласването по нея (песен и изпълнителка).

Единствената прехвалена девойка е хитлерпоклонничката!!! Още помня как всички припадаха по ''Да мога да обичам'' все едно е най-добрата чалга композиция на 2020. Вече асимилирам как утре новата и песен ще се изкара нещо нечувано и върховно. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Ако Дора беше извадила най-големите си хитове днес или преди 2-3 години, нямаше да има никакви Галени и подобни да си въобразяват, че са някакви рекордьорки с циганиите си.

Нима Дора ти е по симпатична от Галош?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Не обръщам внимание на това за кавърите, даже ги предпочитам ако предлагат само еднакви от Ганев. Това е в отговор че хитовете й били дуетни.

Много добре завърташ нещата :) 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, -A. каза:

Единствената прехвалена девойка е хитлерпоклонничката!!! Още помня как всички припадаха по ''Да мога да обичам'' все едно е най-добрата чалга композиция на 2020. Вече асимилирам как утре новата и песен ще се изкара нещо нечувано и върховно. 

Тук Десита е много по-харесвана и защитавана, Лидия от самото начало я наричат неЧипса и какво ли не. "Да мога да обичам" си е хубава песен, която и до днес си пускам често.

• Like 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Не става въпрос за симпатии, а за обективност. Когато Андреа мачкаше с международни хитове и диктуваше модата в клиповете (попфолк такива, не английските), останалите бяха още в мазето на Пайнер.

Да,това е ясно. Просто ми беше любопитно коя ти е по-симпатична. :D

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, foxy_vd каза:

Не точно сам, а от sashka_angelcheto@abv.bg

20200730_200845.jpg

Тя му урежда участията, но не е в никоя компания (уж вече има договор с Хит Микс, но Дивана май я е правил преди да подпише с тях). Далеч съм от мисълта, че някой може да има успешна кариера без екип около себе си. 

Ти какво мислиш за младите, синковеца какво вика? Той май беше набор 2000, т.е. вече хич не е малък, баш в таргета си е :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Blueberry каза:

Ти какво мислиш за младите, синковеца какво вика? Той май беше набор 2000, т.е. вече хич не е малък :D 

Падал си по разчекнатата Ариа.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...