Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 преди 8 минути, Blueberry каза: Не искам да звуча грубо, но няма как да го кажа завъртяно и деликатно - мисля, че имам една идея повече наблюдения, защото през 2014 бях пълнолетна и в България, отделно от това почти всяка седмица ходех на дискотека. Хаваната чак такъв хит не беше, Моли се да не почна - още по-малко. С мене да вървиш си беше хитачка, но пак бледнееше пред МСМ. Единствено Горе-долу от изброените беше по-голям хит, за Не си ти не съм сигурна, по-скоро бих казала, че бяха на едно ниво. Хич не е грубо, споко, нo правиш едностранни заключения и само от това което ти си видяла. В това се убедих от поста ти по-нагоре в който намекваш че Горе-долу е по-голям хит от Кой. Like tff😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, Willy каза: Хич не е грубо, споко, нп правиш едностранни заключения и само от това което ти си видяла. В това се убедих от поста ти по-нагоре в който намекваш че Горе-долу е по-голям хит от Кой. Like tff😃 Възможно е, то няма обективен критерий за това какво е хит. Горе-долу си стана лафче, стане ли дума за готвене/чистене, масово хората я цитираха. "Кой" гръмна супер бясно, спомням си, че бях на лекция и ми питаха колегите дали съм я чула, аз не бях и се опитвах да си я пусна на слушалки, без да забележи лектора 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 минута, Hurricane каза: Изброй конкретни песни от тези албуми, които не са качени в нито един от каналите. Интрига За него не питай Не и утре Още ти пука Лъган си и ти Точно това искам Не съм за теб Сто причини Мразя те Помниш ли Другата жена Всичко свърши Писна ми Обещай ми Наивница на годината Откакто те познавам 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час , Dominatora каза: Че тя Марче и без това не изкарва пари от пеене, защо й е да се занимава. Претоплените й маджи (песни) не вълнуват никого. Ако нямаше тъпкачки, финансово нямаше да издържи и трябваше да се отказала преди 10 години. И други имат "помагачи", но освен нея друга която да има 0 личен доход просто няма. Изключвам Цветелина Янева, която от към продукция е на много високо ниво и вярвам, че ако искаше щеше да има достатъчно участия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 МСМ винаги ми е била хипер противна с тоя текст,90% състоящ се от "да да да" и "не не не" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Току що, xroflx9 каза: МСМ винаги ми е била хипер противна с тоя текст,90% състоящ се от "да да да" и "не не не" После се чудят що има прием. Моро му по същата причина смаза с прием Не се изтриваш 2017. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 2 минути, -A. каза: Интрига За него не питай Не и утре Още ти пука Лъган си и ти Точно това искам Не съм за теб Сто причини Мразя те Помниш ли Другата жена Всичко свърши Писна ми Обещай ми Наивница на годината Откакто те познавам Не и утре е качена в канала на Преслава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, fearless` каза: Че тя Марче и без това не изкарва пари от пеене, защо й е да се занимава. Претоплените й маджи (песни) не вълнуват никого. Ако нямаше тъпкачки, финансово нямаше да издържи и трябваше да се отказала преди 10 години. И други имат "помагачи", но освен нея друга която да има 0 личен доход просто няма. Изключвам Цветелина Янева, която от към продукция е на много високо ниво и вярвам, че ако искаше щеше да има достатъчно участия. Има го това. Мария според мен пострада от това, че се отказа от участията покрай Хриси. Тъкмо беше набрала сила и имаше хитове. Правеше и готина програма, като всяка с хубава дискография. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 30 Днес ме е ударило на чалга спомени, но ще лягам затова разказвам набързо (споменавала съм ги тук, но нека ги има и накуп): Галин на първото му участие, на което попаднах, ме пита как се казвам и ме поздравяваше по име цяла вечер и ми пращаше целувки със "Стреляй" и "Да владееш мъж", голям поздрав, няма що Гергана на същото това участие ми се скара, че много пуша Сиана на участие се скъса да ме поздравява цяла вечер с "Още ме държи" (май за пръв път срещаше човек, който да й знае песен) Анелия на турнето през 2006 отказа автограф на 10 човека, защото казваха "Леле, това е Преслава" и ми даде само на мен, защото казах "Луди ли сте, това е Анелия" Бледнея пред кралицата на случки по участия, но пак е нещо. Лека! 13 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, Blueberry каза: Има го това. Мария според мен пострада от това, че се отказа от участията покрай Хриси. Тъкмо беше набрала сила и имаше хитове. Правеше и готина програма, като всяка с хубава дискография. Сега парфюм щяла да пуска!? Дано направи шишето във форма на отварачка, а защо не и да го кръсти така, шегата на страна ще скандализира цялата държава. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 6 минути, Blueberry каза: Днес ме е ударило на чалга спомени, но ще лягам затова разказвам набързо (споменавала съм ги тук, но нека ги има и накуп): Галин на първото му участие, на което попаднах, ме пита как се казвам и ме поздравяваше по име цяла вечер и ми пращаше целувки със "Стреляй" и "Да владееш мъж", голям поздрав, няма що Гергана на същото това участие ми се скара, че много пуша Сиана на участие се скъса да ме поздравява цяла вечер с "Още ме държи" (май за пръв път срещаше човек, който да й знае песен) Анелия на турнето през 2006 отказа автограф на 10 човека, защото казваха "Леле, това е Преслава" и ми даде само на мен, защото казах "Луди ли сте, това е Анелия" Бледнея пред кралицата на случки по участия, но пак е нещо. Лека! ОБОЖАВАМ ТЕ! Поздрави се с този хит на Преслава и Емрах за лека нощ ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час , Hurricane каза: Любима балада ❤️ Казвайте какво не е качено, за да го качи. Казах ѝ да качи “Усещане за Мерилин”, “Не и утре”, “Мили мой” и “Умирам”. Какво друго? Пресови, вие сте! Песен в три тоналности. Революция в музиката. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юли 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 30 преди 8 часа , Willy каза: Значи съм се оказал прав! Моля ви, разгласете. Кой къде има печки на дърва, въглища, парно и т.н., обадете се на Деса. Има нужда от работа. От 27.07.2020 г. от 16:50, DarkChild каза: Когато музикалната кариера не върви и трябва да работиш според дипломата си за огняр 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час , Hurricane каза: Любима балада ❤️ Казвайте какво не е качено, за да го качи. Казах ѝ да качи “Усещане за Мерилин”, “Не и утре”, “Мили мой” и “Умирам”. Какво друго? Пресови, вие сте! А защо не качи всичко? И да вземе пример от Андреа, Емилия и JLo да са без логото на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 52 минути, Blueberry каза: Днес ме е ударило на чалга спомени, но ще лягам затова разказвам набързо (споменавала съм ги тук, но нека ги има и накуп): Галин на първото му участие, на което попаднах, ме пита как се казвам и ме поздравяваше по име цяла вечер и ми пращаше целувки със "Стреляй" и "Да владееш мъж", голям поздрав, няма що Гергана на същото това участие ми се скара, че много пуша Сиана на участие се скъса да ме поздравява цяла вечер с "Още ме държи" (май за пръв път срещаше човек, който да й знае песен) Анелия на турнето през 2006 отказа автограф на 10 човека, защото казваха "Леле, това е Преслава" и ми даде само на мен, защото казах "Луди ли сте, това е Анелия" Бледнея пред кралицата на случки по участия, но пак е нещо. Лека! Пусна бомба и отиде да спиш! Тц, тц! Хайде утре да си припомняме. И аз имам какво да споделя! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, Willy каза: @Slavi кое е смешното 🤔🤭 Не мисля, че Феноменален е някакъв масов хит. Да, пуска се още по клубовете, но самата чалга отдавна не е така масова. Изобщо ми е смешни да се изкарва нещо огромно. Сега ще натрупа някой друг милион заради по успешния кавър и съвсем ще ни надувате главите какъв феноменален успех имала.. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 МСМ е била няков масов хит в Студентски град, до колкото разбрах, ама аз тогава бях край морето и там Хавана тропикана беше къде къде по-голям хит. Ама никоя песен от това лято не можеше да стъпи на пръста на Видимо доволни. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 5 минути, Olay каза: МСМ е била няков масов хит в Студентски град, до колкото разбрах, ама аз тогава бях край морето и там Хавана тропикана беше къде къде по-голям хит. Ама никоя песен от това лято не можеше да стъпи на пръста на Видимо доволни. И аз бях на морето и работих на Слънчака. МСМ гърмеше от заведения, в които не пускат чалга. Но, да, и двете не са близо до Видимо доволни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час , retr0 каза: Ама то десетилетието към което песента принадлежи приключи. Сега сме в ново. Реалното десетилетие приключи, да. Но понеже форумното понятие за десетилетие е едно такова малко по-аморфно и разтегливо, според зависи как ни изнася, виж това тепърва започна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 9 часа , xroflx9 каза: Андреа мачка. Тя е като абонирана за фотошоп,толкова ли няма кой да й направи готина обложка за песента,че за по-малко от 24 часа я сменя за 3 път? Вече за 4 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Време е Митко да върща наградите - хем ще задържи кокошките в кокошарника, хем повече пердуви ще летят коя да пусне следващия хит. Този ratchet хит на Сончето заслужава иконичноста на горкото Дженино момиче, жалко че тя не попадна на този хит. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Втората пайнер ера на Деска роди този скандален и много любим проект! Почти две години по-късно още не съм разбрал кои са главните герои от клипа. Питам ви да, но за един преАтел! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 4 минути, xroflx9 каза: Вече за 4 Невероятна, докато песента стане на седмица ще смени още 13 пъти и най-накрая може да попадне на хубава. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 преди 7 минути, xroflx9 каза: Вече за 4 Е на тая ютуб логото излиза отгоре и не й се гледа бразилското дупе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Сега ако е истина че Деса е напуснала Пайнер, отново се поставя вечния въпрос - Коя ще е певица на 2002 година? От втората и' ера в Пайнер "Не го прави" ми е топа, като и дуета с Галена. Харесвам и "В друг живот" но без циганските вокали сигурно повече би ми харесала, и нормално много ми е любимо LIVE изпълнението на "До тук" в арена Армеец. Вече по-силни проекти от тези в последните и' пет години, дали ще видим... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари