gogo Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 часа , adorable каза: Това гледали ли сте го? Каналът в ютуб се поддържа от щерка му и зет му. 😱 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 часа , adorable каза: Не мога така с диалект да го пресъздам. Добре, Галине 🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Taзи? или тази? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 час , THE IIconic каза: Минавам само да напомня за този хит! Напоследък често споменавахме тая песен в Топ 5 - отивай да гласуваш за Джена, че лещата й изстина! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 46 минути, Alter Ego каза: Джула вече остаря ли? Нали нея бутахте за нова Преса. Абе не знам Джулия да са я спрягали по всички медии за новата Преслава. То като цяло всяка нова, която е талантлива ѝ се иска да е следващата Преслава, но малко показват такива заложби и такава харизма. Данна е една от тези с таланта и харизмата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 14 минути, Alter Ego каза: Taзи? или тази? Или тази 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 6 минути, Hurricane каза: Абе не знам Джулия да са я спрягали по всички медии за новата Преслава. То като цяло всяка нова, която е талантлива ѝ се иска да е следващата Преслава, но малко показват такива заложби и такава харизма. Данна е една от тези с таланта и харизмата! Чак толкова пък. Досега освен задник, друго особено не е показала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 7 минути, DarkChild каза: Или тази Дано е тази на Деси, по-хубава е от нейната. А може би е заложила и на това? или това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 *Камелия - Иди си, премиера след 18 часа* Всички ние, пишейки “Иди си” в търсачката на ютуб, за да видим колко песни с такова заглавие има и на коя от тях е най-вероятно да е направила римейк: 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 9 минути, DarkChild каза: Или тази Аз само тази знам. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Или тази: 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Може пък да е тази, все пак е римейк, нормално заглавието и мелодията да са леко променени, а и знаем, че оригинала е на колежка, която харесва: 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 3 минути, asylum каза: Аз само тази знам. Няма как. Правата ѝ са непосилни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Вероятно е сменила текста, както Софка и Коцьо направиха. Ще й пасне Иди си на Исма, но не вярвам да е тя. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, retr0 каза: Може пък да е тази, все пак е римейк, нормално заглавието и мелодията да са леко променени: 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, asylum каза: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Тази "Иди си" oт Деси, ми звучи че има още една версия в поп-фолка, но не си спомням коя? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Туй ще да е. Подкараха репертоара на Деса 01. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 7 минути, asylum каза: Туй ще да е. Подкараха репертоара на Деса 01. Поне да беше Майсторе, майсторе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 22 минути, Alter Ego каза: Тази "Иди си" oт Деси, ми звучи че има още една версия в поп-фолка, но не си спомням коя? едит: Песента ми напомняла на този сърбски кавър. Оригинала е гърцки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Август 2 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 2 Със сигурност е тази: За мене си даваш сърцето, но все те тегли шишето и всяка вечер във мрака си идваш на четири крака 1 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 37 минути, DarkChild каза: Поне да беше Майсторе, майсторе. Ах, да ми паднеш Дай пари Ласмаги, джасмаги Голям избор. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Хораа край нали във книгата на Венета Райкова пишеше че една дебела певица която се разтягала и отслабвала с фотошоп имала шизофрения и че виждала извънземни в стаята си и ги ловила ОКАЗА СЕ ВЯРНО ТОВА, сега е постнала на стори нещо за извънземните дето американците уж са ги намерили 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Пайнера към Данна: Ще уредим дуетче с Преслава, не е проблем. Дуетчето: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 3 часа , Alter Ego каза: Taзи? или тази? Кака ще разцепи май? 😱😱😱 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари