Ergeni Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Аз ви се чудя... защо Пайнера да държи нафталинени изпълнители като Нелина, Есил и тн. Вижда се, че от тях не може да изкара много. Новите им песни рядко стигат и милион гледания. Няма реален интерес към тях като изпълнители. Да им дава спорадични участия... защо? Вместо да сложи някой с по-висок хонорар, а и по-актуален за деня... Пайнер си има мрежа от заведения. Следователно, по-добре е да дава участия на конкретни изпълнители и по възможност по-вървежни, за да не си развалят отношенията. Освен това, старите изпълнители отчитат и по-малък процент на фирмата. От друга страна, напускайки, могат да си намерят частни участия, за по-малко пари, защото няма да отчитат процент за фирмата. Така, че и от двете страни е по-добре да се отделят. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Този Робов последва Янева в Инстаграм, тя не му върна и пак я отследва. Страхотна двойка за дует ще са. Личи си, че е правен насила. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 И аз не виждам какъв е смисъла да се реве за Нелина и Есил? Страхотни дискографии и гласове, ок, но към днешна дата и предвид бизнес модела на Пайнер, те нямат действащи кариери. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Дует ДеТелина - 300к за 24 часа Дует ДиАриа - 200к за 24 часа Ето каква е разликата като направиш песен за слушане и песен за гледане... 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Бога ми, и тази жена ли си е окепазила носа? Имам чувството, че всеки момент ще и падне. Иначе новата песен и е супер готина. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Участието на Коце в клуб Ревю, Созопол на 5 август май отпада. Клубът ще работи в четвъртък, петък и събота само и не са обявили участието му във фейс страницата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Участието на Коце в клуб Ревю, Созопол на 5 август май отпада. Клубът ще работи в четвъртък, петък и събота само и не са обявили участието му във фейс страницата си. Някой от форума ще ходи ли? Не! Тогава никой не го интересува!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Август 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, Hurricane каза: Някой от форума ще ходи ли? Не! Тогава никой не го интересува!!! Аз мислех, но разбрах, че ще пее, а няма да дава фрий кока. Това ме отказа тотално! 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 час, Kriminal каза: Цуцелина Грахич подкрепя фалшива история, мюсюлмански екстремизъм и измислен геноцид, което ми пречи да я слушам. Не че изпускам нещо Бог знае какво. То това е по-скоро подигравка. Сложила си оргазмена фаца, цялата нарисувана с татуси и после геноцид. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Коя е племеницата на Галена? Сефте чувам за такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Не отпада участието, питах Коце сега. Имало плакати там като минал сега. Просто стана грешка. Аз съм гледала клуба Ревю в София, не за Созопол. Обявили са го в Созопол. Важното е, че Коце винаги се отзовава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 17 минути, zai4eto82 каза: Не отпада участието, питах Коце сега. Имало плакати там като минал сега. Ама защо не са го обявили във фейса си клуба. пуснали сме всичките му участия в страницата😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 часа , DevilWish каза: Както винаги, Преслава ПАК е първа! Знаят кой трябва да поставя началото на Хит ЦИЦИНИ! Преслава, Райна и Ариа - най-яките песни! ❤️ Милко в дъното! И последната песен на Мария виждам е тук, не беше лоша. 20 години и никакво развитие в дизайна. Това е просто отчайващо. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 53 минути, GSA каза: Бога ми, и тази жена ли си е окепазила носа? Имам чувството, че всеки момент ще и падне. Иначе новата песен и е супер готина. Тамън преди 20 минути гледах този клип и ми направи впечатление колко е променена. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Какъв нос? Аз ви казах още преди седмици, че си е монтирала чистак нова глава. Вие се разкискахте. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, DarkChild каза: Какъв нос? Аз ви казах още преди седмици, че си е монтирала чистак нова глава. Вие се разкискахте. преди 2 минути, asylum каза: Тамън преди 20 минути гледах този клип и ми направи впечатление колко е променена. Ужас голям. Мумията се завръща не знам коя серия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 5 минути, DarkChild каза: Какъв нос? Аз ви казах още преди седмици, че си е монтирала чистак нова глава. Вие се разкискахте. Не й е за първи път. Споделяла е в интервюта, че още преди да дебютира, си е оперирала лицето след катастрофа. Има време и за трета глава. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 27 минути, Dominatora каза: пуснали сме всичките му участия в страницата😉 И аз му ги имам всичките участия тъй че знам до края на август къде ще е нали си обяви преди дни. Всички дни, където ще е по морето той тоя месец ще съм на работа и аз го казах и на Велислав в Приморско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 11 минути, asylum каза: Не й е за първи път. Споделяла е в интервюта, че още преди да дебютира, си е оперирала лицето след катастрофа. Има време и за трета глава. Дано не накара и Рена на ремонт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 20 минути, zai4eto82 каза: И аз му ги имам всичките участия тъй че знам до края на август къде ще е нали си обяви преди дни. Всички дни, където ще е по морето той тоя месец ще съм на работа и аз го казах и на Велислав в Приморско. Ако си истинска фенка, ще си вземеш отпуск! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Август 4 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 4 Wtf 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 9 минути, Hurricane каза: Ако си истинска фенка, ще си вземеш отпуск! Не става. Няма кой да ме сменя. Отпуски лятото няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Не става. Няма кой да ме сменя. Отпуски лятото няма. Ужас! Точно в отпускарския сезон да те оставят без отпуски... Напускай работата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Не става. Няма кой да ме сменя. Отпуски лятото няма. Кажи, че ти е лошо и напусни по-рано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари