devotioner Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ужас, кралицата ще прави дует с магарето. Макар, че съм на 90% сигурен, че песента ще е тупалка и ше е най-успешната в кралската кариера, пък да видим. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Погледнете го от добрата страна - Диона много дръпна с "Излъжи ме", "Къде си" и "Просто секс", направо си стана почти тийн идолка, лапетата ще разберат и за съществуването на Ариа и съм сигурен, че ще я харесат. Тя прави качествени проекти, но е нямала бум проект, който да е голям хит. Напълно възможно е при по-добра музика и текст този дует да я изстреля, защото първоначалният интерес ще го има със сигурност. Силно се надявам да си изиграе добре картите и най-сетне да бъде оценена подобаващо, защото наистина се старае и има усет за нещата. 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , GSA каза: Мара за пръв път на живо от 10 години сигурно. Голямо пискане ама песента и е висока. Мале покъртителна е 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час, Gadinata каза: Погледнете го от добрата страна - Диона много дръпна с "Излъжи ме", "Къде си" и "Просто секс", направо си стана почти тийн идолка, лапетата ще разберат и за съществуването на Ариа и съм сигурен, че ще я харесат. Тя прави качествени проекти, но е нямала бум проект, който да е голям хит. Напълно възможно е при по-добра музика и текст този дует да я изстреля, защото първоначалният интерес ще го има със сигурност. Силно се надявам да си изиграе добре картите и най-сетне да бъде оценена подобаващо, защото наистина се старае и има усет за нещата. Щом Алисия и Ганев не я спасиха - пишете я неуспешна! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 часа , Danger. каза: Дуетът на Ариа е с Диона. Ариа пак ще спасява кариери! В случая Диона ще спасява нейната. Диона има Излъжи ме, Къде си и Просто секс като успех за последната година. А какво има Ариа. Реди флоп до флоп. Да е благодарна на Диона. Хем щр я извади от тинята, хем ще и разбие джанката с пенис колана. Уили, клипът към Куката е доста силен в интерес на истината. преди 4 часа , Willy каза: Лешоядите от Алфа налазиха кралица Ариа за дуети. Да имат и те силни клипове през 2020, че последните им са повече от ужасни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много си е готина Ариа, знаеш ли как гърми в клуба "Живее ми се". Уникална! И хората се кефят. 4 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 6 часа , Сашо каза: Мале покъртителна е Дори бих я оправдал за постоянния плейбек, след този погром. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Юли 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 Галка и Криско са се изкачили до първото място в трендинга. 6 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Настоящата кралица ще прави песен с някоя? дето и тя сама не си знае номера? Остро се надявам да е някое под 15 секундно включване ала Радко Петров за да мога да го игнорирам и да чакам истинската резачка с Анелия която тук тийзвахте преди няколко дена. Даваме ли газ днес от сутринта? 1 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 часа , penakavalli каза: Галка и Криско са се изкачили до първото място в трендинга. Късно е, либе, за китка. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Да ви напомня на някой хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Hurricane каза: Да ви напомня на някой хит? Не, на кой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 500к за това изпълнение. Галена отново е обрала възхищенията, с изключение на няколко хейт коментари, написани от българи... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Willy каза: Не, на кой? Нима?! Пътят ми към теб е минало... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, Hurricane каза: Нима?! Пътят ми към теб е минало... 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Все по-силно ме зарибява!! 💜💙💚💛🧡❤ 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 30 минути, Willy каза: Все по-силно ме зарибява!! 💜💙💚💛🧡❤ Мен все още не ме е, но май третият ден ще направи повече гледания от вторият. И с лайковете върви добре - 18 лайка за ден, 30 лайка за три дни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 часа , Slavi каза: Уили, клипът към Куката е доста силен в интерес на истината. Чак пък силен.. Страшно кичозен и натрупани визии. Студио, топките от Не ме заслужаваш, кола. Друго има ли? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 И не на последно място, благодаря на Krisko за поканата да се излъжем красиво! Горещо лято на всички! ☀️☀️☀️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час , Hurricane каза: Да ви напомня на някой хит? На мен ми прилича на Да или Не на Криско. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Какво се обесняват Криско и Галена за флопа на годината? 😀 Надеждата остава в Цвети Янева май.. Към Фики и Емилия нямам големи очаквания. 😬 2 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 След Коце снощи в Приморско, където го посетих и вв момента съм там на плажа, днес в Приморско, но в Афтър Оргазъм е Преслава, но няма да отида. Като пристигнахме снощи към 2:00, едновременно пристигнал Коце с Велислав. Коце е бил вътре явно, но Велислав още като ме видя по улецата като пристигах и ме поздрави. Коце му вика да не ме закача, да не е посмял да ме пожелае, а Велислав ме гледаше и вика ох, Танчеее- същият като Борето. Доста си говорихме с Велислав пред колата на Коце. Охраната пък от Бургас и веднага ме позна и вика за мен на Велислав все ходиш при красивите жени. Даже Велислав ме питаше къде работя, с Коце се видях и вътре и отвън пред колата. И двамата в тон бяхме облечени и тоя път. Коце ме поздрави с Маъната ти Св. Валентин от бара и вика за очарователната Таня Узунова. Благодаря ти, Танче. Строхотна си. Голям кавалер е. На Галена новата я пуснаха, кефят й се хората. 1 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари