Гальо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Андреа мачка, 820 коментара за 5 часа - определено липсва много. То големите хитове сега рядко правят толкова, не очаквах интерес като цяло 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Гальо каза: Андреа мачка, 820 коментара за 5 часа - определено липсва много. То големите хитове сега рядко правят толкова, не очаквах интерес като цяло Заслужава го! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Ще се изкефя Мара да се е отказала, но да продължи да води светски живот. Но едва ли. Не всяка може да е 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Мара е хванала богат мъж и сигурно не и' се ходи да отваря уста по заведенията, като направи и преди. Другата вариянта е че можеби е бременна. Нали толкова се кълнеше в Митко и Мария Димитрови и сега изведнъж се пенсионира... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 11 минути, Гальо каза: Андреа мачка, 820 коментара за 5 часа - определено липсва много. То големите хитове сега рядко правят толкова, не очаквах интерес като цяло Е такива са коментарите. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, norton737 каза: Е такива са коментарите. То под всяка реално има такива, но въпреки това преобладават само положителни. Минусите нямат 100 още даже. Доста добре върви като за отдавна загубена певица 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Мара се опитва да предизвика интерес с тоя трик. Не е имало реален интерес към нея от рекламата Ариана насам. 5 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 часа , THE IIconic каза: ❤️ Отдавна не беше залагала на песен през лятото. На коя ли песне се е спряла?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Току що, asylum каза: Мара се опитва да предизвика интерес с тоя трик. Не е имало реален интерес към нея от рекламата Ариана насам. След това ще каже че феновете не са и' позволили да се откаже. Архив: Мара все с Сончета се конфронтира, та с Васи, та с Немска. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Ама каква Андреа, каква Преслава?!?!? Новината за Мария наистина е тъжна... много ми е мъчно, тя е в моя вечен топ 3! 1. Емилия 2. Преслава 3. Мария 4. Галена 5. Андреа Плача истински! П.П. Лястовичката още не си е тръгнала, на терасата е. Явно трябваше да ме разсее и от тая скръбна вест 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 минути, Blueberry каза: Ама каква Андреа, каква Преслава?!?!? Новината за Мария наистина е тъжна... много ми е мъчно, тя е в моя вечен топ 3! 1. Емилия 2. Преслава 3. Мария 4. Галена 5. Андреа Плача истински! П.П. Лястовичката още не си е тръгнала, на терасата е. Явно трябваше да ме разсее и от тая скръбна вест Не знаех,че Андреа ти влиза в топ 5 :оо. Искаш ли да сме бфф?? 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 преди 35 минути, Blueberry каза: Ама каква Андреа, каква Преслава?!?!? Новината за Мария наистина е тъжна... много ми е мъчно, тя е в моя вечен топ 3! 1. Емилия 2. Преслава 3. Мария 4. Галена 5. Андреа Плача истински! П.П. Лястовичката още не си е тръгнала, на терасата е. Явно трябваше да ме разсее и от тая скръбна вест И на мен ми е много тъжно за Мария. Не мисля че е заради нов мъж или бебе. Напротив може да е останала без спонсор или вече е решила всичко да влага и спестява за бъдещето на дъщеря й. Нека си припомним този невероятен проект: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Mwah 🙉💋 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ама вие сериозно ли ревете за Мара? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Трагедиите от 2020 подредени по значимост: 1. Краят на кариерата на Мария 2. Коронавирус 3. Пожарите в Австралия Двете ми някогашни любимки се отказаха почти по едно и също време - някой да ме застреля! То пък и едни песни избраха за край... "Стой настрана" и "Твоя" wtfВсе пак евала на Мария, че имаше доблестта да обяви официално, че слиза от сцената. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Най-добрите смешки тая година към настоящия момент във формат Топ 3 3. Шумното напускане на форума от @plambata и чувалите минуси, които успя да раздаде оттогава. 2. Емануелция и останалта сган на протест да им отворят кръчмите 1. И под номер едно разбира се, Марчелис се била отказала на върха на певческата си кариера. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 7 часа , xroflx9 каза: Мислите ли вече каква е целта на пандата в клипа? Мен кантара ме заинтригува. Пп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Юли 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 30 1 Август 2020, Мария с нов кючек пременена в поне 10 различни визии на Версаче, Армани, Гучи и всички други марки, за които се е сетила: 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 30 12 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Аз,след като чух,че Мария приключва с музикалната си кариера. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 9 часа , norton737 каза: Payner имат нов уебсайт. Който е много грозен. Не знам какво му беше на стария, беше си хубав. Наели са си нескопосан графичен дизайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 😍 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 4 минути, Сашо каза: 😍 Изглежда потресаващо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, Kitty каза: Който е много грозен. Не знам какво му беше на стария, беше си хубав. Наели са си нескопосан графичен дизайнер. Недей така, момчето е от форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 час, Kitty каза: Който е много грозен. Не знам какво му беше на стария, беше си хубав. Наели са си нескопосан графичен дизайнер. Абе момиче ти нищо ново ли не приемаш? Надявам се поне тоалетната хартия да си сменяш. Пуснете си химна за успешен ден, целувки! 2 8 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари