GSA Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Пускайте новаторката в поп-фолка, която и след 19 години отново мачка с иновативни идеи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Анелия не само е вдигнала хората в механата, а ги е събрала около себе си: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fplaneta_painer374%3Ffbclid%3DIwAR0ao9blwCwLfZJyrxz1xMOYoNlzeQ7HnS_HDGO9tYgoDpBf7vAVy5rPIbk&h=AT2Y-QqhGtZaZz2Mn4RrheRwWPr5QqpA-n8jRdRp1vxDw1Jjx4RC7y5LxW3t1rTYBYGrtyVvixiGQDGffiQF-Q1FjqrnhX7qEr4EEujmAMJKh5qP41TFfv6rx-Rbv7MQeVkg3Q КРАЛИЦА! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 А вие запитали ли сте се кое бихте избрали? Анелия, Денис или милион долара в кеш 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 6 минути, GSA каза: Пускайте новаторката в поп-фолка, която и след 19 години отново мачка с иновативни идеи. Само да не вземе да напусне и тя , че ще ни дойде вповече 😔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 2 минути, NazzkO каза: А вие запитали ли сте се кое бихте избрали? Анелия, Денис или милион долара в кеш 🤣 2 - рото 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 24 минути, NazzkO каза: А вие запитали ли сте се кое бихте избрали? Анелия, Денис или милион долара в кеш 🤣 С милион долара в кеш ще си направя такива подобрения, че не Денис, ми Малума ще ми е в кърпа вързан. Някой има ли по-дълго клипче на Малката и Робов от вчера? Чух "Време е", но ми се искаше и него да чуя как пее, не само Ванеса как се дере. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 5 минути, Blueberry каза: С милион долара в кеш ще си направя такива подобрения, че не Денис, ми Малума ще ми е в кърпа вързан. Някой има ли по-дълго клипче на Малката и Робов от вчера? Чух "Време е", но ми се искаше и него да чуя как пее, не само Ванеса как се дере. 💓👅🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 12 минути, Blueberry каза: С милион долара в кеш ще си направя такива подобрения, че не Денис, ми Малума ще ми е в кърпа вързан. Някой има ли по-дълго клипче на Малката и Робов от вчера? Чух "Време е", но ми се искаше и него да чуя как пее, не само Ванеса как се дере. Потърси тук 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 От 30.07.2020 г. от 18:24, retr0 каза: Новата песен на Камелия май наистина е песен Софи Маринова. Но коя ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 36 минути, xroflx9 каза: Потърси тук Ето го - много хубав глас, ама е на плейбек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Последната яка песен на Галина! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Август 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 1 преди 6 минути, Willy каза: Последната яка песен на Галина! Знам, че още учиш български и затова не винаги улучваш правилната дума: последната слушаема песен на провинциалната спермоядка. 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Обаче Лидка не успя да мине Десита нито като лайкове, нито като гледания. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Колко е проста бе 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 "Милион долара във кеш или мен?" : 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Август 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 1 Цветелина Янева и Александър Робов 🔜🔜🔜 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 26 минути, Blueberry каза: Ето го - много хубав глас, ама е на плейбек Ама е голямо дърво. Няма да повтори еуфорията, която предизвика Денис. Усещам, че Адам ще е по силен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 17 минути, Slavi каза: Обаче Лидка не успя да мине Десита нито като лайкове, нито като гледания. Музика за очите ми. Продължавай! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 17 минути, Blueberry каза: "Милион долара във кеш или мен?" : Циганска работа. Видели два лева и да покажат кой е цар Киро на махалата. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Фенките на Теофиков и @Blueberry между тях.🥰 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 48 минути, Slavi каза: Обаче Лидка не успя да мине Десита нито като лайкове, нито като гледания. Нрка си знае мястото. Жалко за песента, но тя не я пре добре. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 час , korabnia9 каза: Новата песен на Камелия май наистина е песен Софи Маринова. Но коя ли е ? 😳😳😳 Сигурно ще звучи както Мара онзи ден. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 час , Dominatora каза: 💓👅🤣 Ах, само да ми паднееееее и... БОЙ БОЙ БОЙ! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Къде се загубиха топ курвенските хитове като този?! 🥺 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Tijana eM next cover! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари