devotioner Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Слушаме ли хитове? 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 минута, devotioner каза: Слушаме ли хитове? Галена няма ли да се отделя и тя в собствен канал? Само тя, Анелия и Джена останаха... горките момичета! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Август 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 5 Обаче най-хубавите деца на поп-фолка, да не кажа единствените, са тия на Лияна, Константин и Галена, като най-сладък ми е Моро му. Палома... молим се за чудо в пубертета. 1 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 8 минути, Blueberry каза: Обаче най-хубавите деца на поп-фолка, да не кажа единствените, са тия на Лияна, Константин и Галена, като най-сладък ми е Моро му. Палома... молим се за чудо в пубертета. На Фики също е хубаво. Както и на Деси. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Очаквам Преслава или Паола да цъфнат на опаковката на Пуфис, с лимитирана серия памперси и рекламна песен към памперсите. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 преди 10 минути, Blueberry каза: Обаче най-хубавите деца на поп-фолка, да не кажа единствените, са тия на Лияна, Константин и Галена, като най-сладък ми е Моро му. Палома... молим се за чудо в пубертета. И Мити на Емануела! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 25 минути, devotioner каза: Слушаме ли хитове? Слушаем, слушаем... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Здравейте на всички, без на Блубери. Готови ли сме за утре? Очаквам новата песен на Яничка като топъл хляб, искам да бъде нещо скандално, закачливо и провокативно, нещо като ..... 1 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 13 минути, Starboy каза: Здравейте на всички, без на Блубери. Готови ли сме за утре? Очаквам новата песен на Яничка като топъл хляб, искам да бъде нещо скандално, закачливо и провокативно, нещо като ..... Императричето започна и доста флопове да сервира последните две години, дай боже хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Август 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 5 Коце: Няма нужда да се представям аз, на мен ми викат Коцето Успокоителя.. знаеш ли какво успокоително имам аз за теб? Просто ш, ше виеш като хималайски тигър..... Само внимавай, защото.... хапчето е... много голямо. Зайчето83: 18 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тази Деса Ковачка била опасница! Чалкарка с сбъднати мечти! https://pik.bg/как-олигархът-ковачки-прониза-сърцето-на-чалгазвездата-деси-news97491.html http://skandalno.net/zhenata-na-hristo-kovachki-nasledyava-im-30337/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 минута, Alter Ego каза: Тази Деса Ковачка била опасница! Чалкарка с сбъднати мечти! https://pik.bg/как-олигархът-ковачки-прониза-сърцето-на-чалгазвездата-деси-news97491.html http://skandalno.net/zhenata-na-hristo-kovachki-nasledyava-im-30337/ Такива като нея, Янева и тн. са срам за чалгата. Подхранват стереотипа, че всичките са златотърсачки. Изобщо не трябваше да се припомня на масовата публика, че някога е имала кариера. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 3 минути, Fast каза: Такива като нея, Янева и тн. са срам за чалгата. Подхранват стереотипа, че всичките са златотърсачки. Изобщо не трябваше да се припомня на масовата публика, че някога е имала кариера. Тя поне кариерата си я направи, преди да забие богаташа. Хубаво творчество остави - спонтанно и непринудено. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 15 минути, Fast каза: Такива като нея, Янева и тн. са срам за чалгата. Подхранват стереотипа, че всичките са златотърсачки. Изобщо не трябваше да се припомня на масовата публика, че някога е имала кариера. "Тя беше известна сред феновете с прякора пернишката Шер, заради визуалната прилика със световната звезда. Един от най-продаваните албуми в попфолка в края на 90-те е дуетният й със Тони Стораро „Имам само теб“. Именно Стораро изиграва ролята на сватовник на певицата с не толкова известния тогава бизнесмен Христо Ковачки. Двамата заживяват заедно през 2000-та, а две години по-късно сключват и брак в тесен кръг. Семейният живот заменя фолк сцената, като през годините Деси направи няколко опита да напомни за себе си. През 2005 година избухна скандал с нейната песен „Луд по теб“, тъй като клипът бе спонсориран от Общинска банка без знанието на съветниците. Може би скандал силна дума, тъй като акционер в банката по това време е и съпругът й." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 25 минути, Alter Ego каза: "Тя беше известна сред феновете с прякора пернишката Шер, заради визуалната прилика със световната звезда. Един от най-продаваните албуми в попфолка в края на 90-те е дуетният й със Тони Стораро „Имам само теб“. Именно Стораро изиграва ролята на сватовник на певицата с не толкова известния тогава бизнесмен Христо Ковачки. Двамата заживяват заедно през 2000-та, а две години по-късно сключват и брак в тесен кръг. Семейният живот заменя фолк сцената, като през годините Деси направи няколко опита да напомни за себе си. През 2005 година избухна скандал с нейната песен „Луд по теб“, тъй като клипът бе спонсориран от Общинска банка без знанието на съветниците. Може би скандал силна дума, тъй като акционер в банката по това време е и съпругът й." Минала покрай Шер. Познайте кой е запознал гълъбчетата. https://blitz.bg/article/21191 Тони Стораро, същия, който най-безсрамно хвалеше мутри изнасилчвачи в национален ефир наскоро. Ранната чалга е била крило на мафията, и до днес има нейни тумори. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 3 часа , Willy каза: My influence omg Писах на топ балкански dj да направи микс на двете песни и ето. Очаквайте този петък в сръбски канал с 120к абонати.😍 Кавърът разваля всичко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 4 минути, Fast каза: Минала покрай Шер. Познайте кой е запознал гълъбчетата. https://blitz.bg/article/21191 Тони Стораро, същия, който най-безсрамно хвалеше мутри изнасилчвачи в национален ефир наскоро. Ранната чалга е била крило на мафията, и до днес има нейни тумори. Пернишката Шер май го измисли Маргарита Лозанова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Току що, DarkChild каза: Пернишката Шер май го измисли Маргарита Лозанова. Чие дело е още по-абсурдното "Дупнишката Мадона" за Сашка? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 преди 7 минути, DarkChild каза: Кавърът разваля всичко. Но е на път да се превърне в хита на годината в 3-4 държави. Така Феноменален ще си вземе своето, малко или много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 7 часа , Willy каза: Как я държи да не избяга аххаха. Някой пита ли го това дете дали иска да позира и рекламира за майка й да си изкарва пари. Доста нелепо.😃 Който не работи, не трябва да яде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час, Fast каза: Чие дело е още по-абсурдното "Дупнишката Мадона" за Сашка? Е, тя наистина приличаше на Мадона тогава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 10 часа , WindWalkerMonk каза: Не ме разбра, Цеца, Брена и т.н. се имат повече от нас. Чисто по западен модел, изключително много презирам когато самите ние се продаваме евтино, просто чувството на колегиалност, уважение, респект липсва. Когато Глория, Кама и Азис ги подгряваха винаги пишеха, че ги ПОДГРЯВАТ. Много ми бърка в здравето този факт, че навсякъде сме последна дупка на кавала. Но това е българска черта. Бъди убеден, че публиката ще вика и възхвалява много повече Лепа Брена, защото е сръбкиня и по дифоулт е по-добра, а Глория може и да бъде освиркана. Това е много по-дълбоко от музиката. Самоомразата е една от най-изявените черти в българския народ. Затова и тук си отварят задниците за всякакви техни изпаднали изпълнители, а там никой от нашите не може, а и не смее, да припари. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 9 часа , Gadinata каза: Сега покрай дуета с Галена ще има някакъв по-силен интерес и според мен този му ход е с тази цел, но ще видим какво ще се получи. Аз очаквам да тръгне силно, след което гледанията да спадат рязко. Но щом пуска толкова бързо разчита 100% на това. Глупости, дуета с Галена абсолютно по никакъв начин няма да повлияе на новата му песен. Поне в положителна посока. Това е Криско все пак - най-успешният изпълнител за миналото десетилетие. Пък и май забравяш, че хита на миналото лято беше при него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 6 часа , Alter Ego каза: "Тя беше известна сред феновете с прякора пернишката Шер, заради визуалната прилика със световната звезда. Един от най-продаваните албуми в попфолка в края на 90-те е дуетният й със Тони Стораро „Имам само теб“. Именно Стораро изиграва ролята на сватовник на певицата с не толкова известния тогава бизнесмен Христо Ковачки. Двамата заживяват заедно през 2000-та, а две години по-късно сключват и брак в тесен кръг. Семейният живот заменя фолк сцената, като през годините Деси направи няколко опита да напомни за себе си. През 2005 година избухна скандал с нейната песен „Луд по теб“, тъй като клипът бе спонсориран от Общинска банка без знанието на съветниците. Може би скандал силна дума, тъй като акционер в банката по това време е и съпругът й." Ооо, имам тази касетка! Бях може би на 3, с майка ми и баща ми отидохме Обзор в разгара на лятото без резервация и сигурно цял ден търсихме хотел. В края на деня тати взе тази касетка. А самата песен “Имам само теб” винаги ми е била любима. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 6 часа , Fast каза: Такива като нея, Янева и тн. са срам за чалгата. Подхранват стереотипа, че всичките са златотърсачки. Изобщо не трябваше да се припомня на масовата публика, че някога е имала кариера. Начи първо, как за разлика от Цура, най-оригинална Деса си е постигнала успехите преди сватбата вече ти го казаха, даже се отказа да пее след нея. 2ро, за Цура няма никакви доказателства, как има нещо общо с Делян, освен как познава много мъже с това заглавие, така че собсвенити формулировки нямаш никакъв повод да я обвиняваш в каквото и да било. 3то, Ковачки беше нукому неизвестен бизнесмен на ниво собственик на квартална бакалия по онова време и тепърва почваше с бизнеса, с който стана печално известен по-късно. 4то, ако не виждаш известна прилика на Ковачка със една от най-иконични визии на Шер, ти препоръчвам час на очен лекар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари