Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 9 минути, Dominatora каза: 🤣🤣🤣 Трябвало е да иска специална забрана да не я снимат толкова отблизо. За първи път виждам снимка/видео на което сякаш новия й нос всеки момент ще падне. За Белгия не знам, но на мен би ме стреснала тя, ако я видя така през нощта. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 часа , -A. каза: Яница има хит за какъвто Джена може да си мечтае - ''Мома Яница''. От друга страна Джена хит като ''Въртележката'' не е виждала от ''Да те бях ранила'' или ''Да видя какво е''. Да, но Яница никога няма да има Да те бях ранила и Да видя какво е. Само тези й 2 хита могат да я хранят до края на кариерата й. Яница няма и на половина от успеха на въпросните песни. Да не говорим, колко награди за песен на годината има Джена. Отново нещо, което Яница няма как да има. Много харесвам Яница и стила й, но да я сравнявате с Джена е нелепо. Нито й е на хитовете, нито на туенетата и наградите и приемиете. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 3 минути, Сашо каза: Много харесвам Яница и стила й, но да я сравнявате с Джена е нелепо. Нито й е на хитовете, нито на туенетата и наградите и приемиете. Има време. Кариерата на Джена приключи, Яница тепърва пробива. Джена се мъчи във фолклора, докато Яница вече има вечната "Мома Яница". 1:1 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Това е 4-то най-гледано самостоятелно парче на Счети, с 9 милиона! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Няма как да е приключила, щом с тая песньовка, която не беше топ хит е направила 15 млн. Точно колкото най-големия хит на Яница. И то забележи, излезли са по едно и също време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Сашо каза: Няма как да е приключила, щом с тая песньовка, която не беше топ хит е направила 15 млн. Точно колкото най-големия хит на Яница. И то забележи, излезли са по едно и също време. Е някога се случват и такива неща, главно от показване. Примерно: Почти перфектен, Да те бях зарязала, Гот ми е, Боже прости, С тебе или с никой, Златото ми...дори и Яница има 10М на оная с Галин. Всичките са хитове, но не са за гледанията които имат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Willy каза: Е някога се случват и такива неща, главно от показване. Примерно: Почти перфектен, Да те бях зарязала, Гот ми е, Боже прости, С тебе или с никой, Златото ми...дори и Яница има 10М на оная с Галин. Всичките са хитове, но не са за гледанията които имат. Добре и при тая ли е така? И тя е от същата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 По някаква странна причина (счупен климатик) доста нечалгари харесват Въртележката. Това е и причината да е в топ 3 чалга песни в стрийминг платформите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 “И Аре, Аре отивай си с него” 😍 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Току що, Сашо каза: Добре и при тая ли е така? И тя е от същата година. Яко ми е си беше здрав хит на еднакво ниво с всички есенни от 2018. Много по-голям от Хулиган. Друг е въпроса че само Феноменален, Въртележката и Името ти останаха в времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Гуугъл реши спора. От май 2019 насам, Яница е по-търсеното име. 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, Willy каза: Яко ми е си беше здрав хит на еднакво ниво с всички есенни от 2018. Много по-голям от Хулиган. Друг е въпроса че само Феноменален, Въртележката и Името ти останаха в времето. Мисълта ми е, че Джена колкото и флопове да реди сега, има тотални хитове и то много на брой. Яница не може да и докара бройката на хитовете. Да не говорим, че тя въобще няма песен от типа на Да те бях ранила и Да яидя какво е. Както виждате 2017 имаше тотален хит с Коя, 2018 отново големи хитове. Преди това мисля че е нямала слаба година беЗ 1 хит. Особено от 2011 до 2015, все тя печелеше песен на годината. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Току що, Сашо каза: Мисълта ми е, че Джена колкото и флопове да реди сега, има тотални хитове и то много на брой. Яница не може да и докара бройката на хитовете. Да не говорим, че тя въобще няма песен от типа на Да те бях ранила и Да яидя какво е. Както виждате 2017 имаше тотален хит с Коя, 2018 отново големи хитове. Преди това мисля че е нямала слаба година беЗ 1 хит. Особено от 2011 до 2015, все тя печелеше песен на годината. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 За да не се делят хората на възрастни слушащи "Мома Яница" и млади, раздаващи се на "Въртележката", Яни пуска "Имаш да ми даваш", която баба и внуче могат да слушат заедно. Музиката на Императрицата - мост между поколенията! 1 5 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Да си припомним как Въртележката стана viral 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Никога не бих познала познала Яница. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Може би защото това на снимката не е Яница? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 5 часа , -A. каза: ''Да те бях ранила'' - песен, която Тони Стораро подари на Джен. Каква е причината за този щедър подарък ? Само Валя-Али знае. пс @Gentleman., забравих за ''Моли се да не почна'' - наистина топ хит. Мислех, че съм споделял, че на едно сводническо кръщене в Шумен някъде по това време докато Стораро беше с жена си на една маса, Джен ронеше крокодилски сълзи на друга... Имали са вземане даване. преди 4 часа , Vancho каза: "Коя" и "Хулиган" също бяха стабилни хитове. Яко ми е също. Не е по малък хит от Въртележката. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Да завъртим едно хоро на този невероятен трак, хибрид между Мома Яница и Въртележката .. щом чуя втората част на припева, а именно 'Най-голям тарикат .....' откачам! Ян нацели десетката, но за кой пореден път вече? 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 58 минути, asylum каза: Има време. Кариерата на Джена приключи, Яница тепърва пробива. Джена се мъчи във фолклора, докато Яница вече има вечната "Мома Яница". 1:1 Тя Яница е вечно пробиваща и прогресираща. Така ще и остане името. Вечния прогрес🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, Starboy каза: Да завъртим едно хоро на този невероятен трак, хибрид между Мома Яница и Въртележката .. щом чуя втората част на припева, а именно 'Най-голям тарикат .....' откачам! Ян нацели десетката, но за кой пореден път вече? Хващам се на бас, че това ще е поредния флоп на Янка. Виждайки жалката бройка гледания, като нищо да разчопли кратерите по лицето си😁 Янка от готов хит като Твоето ферари, направи среден сезонен такъв... В годините доказа, че не може да потдържа статута си в А категорията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Мая при съседите днес пусна 10 клипа и песни. Нека фирма Пайнер погледа малко. Останалите ще ги намерите в канала ѝ. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари