Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 http://payner.bg/events.php Питахте за Деси Слава ето я на 13 юли 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, asylum каза: А коя е Минна!? Де да я знам, само Сашето и Рени познавам от тия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Меди на живо в инстаграм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Тази жива ли е все още хъхъхъ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 9 минути, Dominatora каза: Тази жива ли е все още хъхъхъ Няма прокопсала с имената Виктория и Александра, но тая си я биваше - беше в компилация с Хабиби. но снима клипа, след като напусна оркестъра 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 @Lelqtian asylum коментирайте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 3 минути, Dominatora каза: @Lelqtian asylum коментирайте Пускам веднагически. Междувременно ти се наслади на хит от бившата музикална компания на Жени Калканджиева. Можа да метнеш и някое яйце, профилактично 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 2 минути, asylum каза: Пускам веднагически. Междувременно ти се наслади на хит от бившата музикална компания на Жени Калканджиева. Можа да метнеш и някое яйце, профилактично Тази ми харесва повече 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 6 минути, Dominatora каза: @Lelqtian asylum коментирайте Гледам сичко вече е казано, но пускам. А явно е хита на годината, аз на друга песен не съм виждал да реагират толкоз пъти 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 2 минути, Lelqtian каза: Гледам сичко вече е казано, но пускам. А явно е хита на годината, аз на друга песен не съм виждал да реагират толкоз пъти Ма хубав е ма май пасивен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Lelqtian каза: Гледам сичко вече е казано, но пускам. А явно е хита на годината, аз на друга песен не съм виждал да реагират толкоз пъти Тя прогресира с всеки следващ хит. преди 2 минути, Dominatora каза: Тази ми харесва повече На Шели всичко е яко, Болка-ремикс също. А помниш ли Марая? Гледах клипа денонощно, не бях виждал по-секси "певица"! Наистина много секси. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, asylum каза: Тя прогресира с всеки следващ хит. На Шели всичко е яко, Болка-ремикс също. А помниш ли Марая? Гледах клипа денонощно, не бях виждал по-секси "певица"! Наистина много секси. Да тя една се опита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Dominatora каза: Да тя една се опита О, втората Марая е пълен ташак. Ето я класата на орГинала! В компилация пееше за "парчето", ма после го промениха на "беемвето" 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Много ми беше любима но явно са скъсали тайната си връзка с Милко и залезе бързо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 8 минути, Dominatora каза: Ма хубав е ма май пасивен Двете не са съвместими или какво? 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Senhor каза: Двете не са съвместими или какво? 🤣 Говорех за влогъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 3 минути, Dominatora каза: Много ми беше любима но явно са скъсали тайната си връзка с Милко и залезе бързо! Калайджиев? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Току що, Dominatora каза: Говорех за влогъра Е знам де, пасивните не могат да са хубави ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Току що, asylum каза: Калайджиев? Същия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Senhor каза: Е знам де, пасивните не могат да са хубави ли? Не аз обичам активни затова се вайкам и кося хъхъ 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Dominatora каза: Същия Ба, как ми е убягнало туй! И що не я е натикал в Пайнер! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, asylum каза: Ба, как ми е убягнало туй! И що не я е натикал в Пайнер! Нарочно за да не се разчуе 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Току що, Dominatora каза: Нарочно за да не се разчуе Тъкмо си търсих повод да пусна това тук, а то съвсем тематично си стана! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари