Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Donatella каза:

Screenshot_20200710-155133_Instagram.jpg

New табуретка? 

преди 3 часа , Willy каза:

Милата с последното изказване и тя се кани да е поредната cancelled.

Всъщност Деси се е изказала доста адекватно и умерено, без да залита в крайности, точно както и аз мисля. Дала е доста добри идеи със затварянето за 2 седмици през определен период от време, но на дали някой ще обърне внимание на казаното. 

преди 3 часа , Danger. каза:

Възможно е просто да е изтекла рекламата, която се появяваше в другите клипове.

За тебе имам друго, което да коментираш. Коментирай как така Акула е с клипчета в топ 100 на нейбъла и то на средни позиции, а уж хита на годината Добре ли си, вече или е на последните места или изобщо не влиза. Оказва се, че Акула не само, че бе по голям хит, но и се задържа по дълги време актуална. Няма да се учудя ако в даден момент минат Добре ли си. Акула е с около 22 милиона, а Тръгвай си с около 23. Или обратно. 

Болка моя също продължава да потдържа добри позиции, а паника отдавна я няма в топ 100.

• Like 6

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Donatella каза:

бащата на Данна..........☺️😚

Вижте го жени, хубав е нали!

Дърт педер*ст!

Напускам форума заради Мара Шулевна!

@WindWalkerMonk

• Haha 4
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, THE IIconic каза:

Дърт педер*ст!

Напускам форума заради Мара Шулевна!

@WindWalkerMonk

Защото мислим еднакво ли ? Аз не исках да го напиша, но ти не се свениш толкова и си го каза право куме в очи. Галинка Педалинка е намерила богата стара разпоретина да я пере. Спинозката ми тя.

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Защото мислим еднакво ли ? Аз не исках да го напиша, но ти не се свениш толкова и си го каза право куме в очи. Галинка Педалинка е намерила богата стара разпоретина да я пере. Спинозката ми тя.

Ма тогаз го мрънка Педалин? Има кой да му дава пари. Може би в повече му идва другото и му се иска поне нощем да забегне нанякъде, да има повод да откаже... :D

• Haha 3
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Willy каза:

От левият бряг е.

С тия гащи? И пантофки? И тая цялостната липса на вкус в тоя ансамбъл? 

преди 33 минути, Donatella каза:

явно Галин обича разведени мъже

Особено ако лично ги разведе? Лошо няма човек да си има фетиши ... въпреки че тоя гном човек не е. 

• Like 1
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, asylum каза:

Ма тогаз го мрънка Педалин? Има кой да му дава пари. Може би в повече му идва другото и му се иска поне нощем да забегне нанякъде, да има повод да откаже... :D

Нека сме реалисти - не искам да оправдавам Педалин, но ако е затворен по цял ден с чичака, и най-вече тия гащи, и аз на негово място щях да искам да ида да хвана малко ковид19, 20, про макс или квото дойде :) 

• Haha 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pechenko каза:

@Fast

Чакам мнение. Отказваш ли се от нея? :D  

О, рано е, чакай, тя понякога е по-хитра от други. Сега ще опипа почвата с коментарите и после ще си избере страна, която не е задължително да сподели после :P

• Like 4
  • Haha 5

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

Преса колкото и понякога да ми е противна, е в пъти по-хитра от Галин, Емануела, Алфи...

Не очаквам да заеме позиция.

И аз. Но това ми я прави даже по-противна от останалите ... те поне имат няква позиция по някви въпроси. Да, грешна позиция, по грешни въпроси, но я имат и го изразяват. А толбухинската използвачка, мършата му с мърша, в опитите да хитрее и хареса на сички, позиция няма. Да си рекламира там дарадонките и Савекс-а ....

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...