Този коментар е популярен. asylum Публикувано Юли 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 11 преди 10 минути, Dominatora каза: @asylum Тези са ми фаворит Железен вкус! преди 2 минути, Wild_Style каза: Колко са жалки Галин и компания на жълтите павета просто не е истина! Искали да работят, ми работете. И без това до един се ебете с куп гнусни чичаци за някоя стотачка. Аман! Сега проумях защо е хленченето със сторитата - за да ги съжали някой, на когото са му останали излишни пари, предвид кризата. Уви, не е проработило и се наложи да дефилират по паветата. Изглеждат като "Чухме, че става нещо под блока и слязохме да видим за какво иде реч..." 11 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 2 минути, asylum каза: Железен вкус! Сега проумях защо е хленченето със сторитата - за да ги съжали някой, на когото са му останали излишни пари, предвид кризата. Уви, не е проработило и се наложи да дефилират по паветата. Изглеждат като "Чухме, че става нещо под блока и слязохме да видим за какво иде реч..." Смешници в пълният смисъл на думата. Това е Били там за друга кауза, всички се сещаме каква е тя 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Току що, Wild_Style каза: Смешници в пълният смисъл на думата. Това е Били там за друга кауза - да търсят парчета, които да обработят за лев. Това за каузата беше върхът на наглостта и невежеството. Омаловажават всичко останало. По-лошо, даже не са си направили труда да разберат за какво протестират другите хора. Сами не биха излезли изобщо, та затова се присламчиха. И пак угоднически "ние не подкрепяме никоя партия". Ми като нямате позиция, ще си мълчите. Никой не се интересува от вас. И точно това заслужавате. 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Юли 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 11 Единственото интересно от “протеста” им е развръзките - Ариа и Теди Александрова, Десита и Теофиков, и Галин - Сторарови. Дано са се избили зад кадър 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 8 минути, Гальо каза: Единственото интересно от “протеста” им е развръзките - Ариа и Теди Александрова, Десита и Теофиков, и Галин - Сторарови. Дано са се избили зад кадър Ариа vs Теди Александрова ще е епичен сблъсък! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Галине предай се няма да можеш да я надговориш хъхъ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, Dominatora каза: Галине предай се няма да можеш да я надговориш хъхъ "Дървата" "А може ли само да кажем нещо" - тоя моли като дете в трети клас "моля, госпожоооо" 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, Wild_Style каза: Ариа vs Теди Александрова ще е епичен сблъсък! Те като нищо накрая дует ще направятц. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 26 минути, Willy каза: Кавъра на Феноменален на 10-тия ден е направил 500к. Обаче филтртират или трият коментарите и не са останали такива свързани с оригинала. Клипът бил на страшно високо ниво и един от най-яките на балканите...🤣 Като нищо кавъра да стане по успешен от оригинала. Доста добре върви като гледания, лайкове и коментари 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Току що, Slavi каза: Като нищо кавъра да стане по успешен от оригинала. Доста добре върви като гледания, лайкове и коментари Мен самото изпълнение ме изкефи. Пасва й на гласа. Не че ще я слушам втори път. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 2 минути, asylum каза: Те като нищо накрая дует ще направятц. А аз откога чакам Анелия и Емилия да направят един дует но къде ти..... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 7 минути, Dominatora каза: Галине предай се няма да можеш да я надговориш хъхъ Сега за е-правителство ли протестира? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 2 минути, asylum каза: Мен самото изпълнение ме изкефи. Пасва й на гласа. Не че ще я слушам втори път. Спот бил свйетски викат. 🤪 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Цункаме ги и двете 4 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Юли 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, Blueberry каза: Цункаме ги и двете Много взе да се обяснява. Да почерпи вдъхновение от Счети и да ги прати на майка им в.... 10 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 На Галена "Феноменален" в началото не ми харесваше, но по едно време ме зариби и си мислех, че е супер подходяща песен да се явиш на "Zvezde granda" :D. Музикантска е и сръбкинята е с мега як тембър, но Галена я пее по-хубаво и като цяло на български звучи много по-благозвучно. Ще я мине оригиналът, защото ще я слушат 3-4 държави. Ама пък в крайна сметка Галена да запише 2-3 парчета на сръбски, така ще ходи да пее и там. Сърбите бяха коментирали доста "Феноменален", знаят я. Даже и сега пишат "Не сравнявайте оная селянка (сръбкинята) с тази Жена (Галена)". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 1 минута, pacho каза: На Галена "Феноменална" в началото не ми харесваше, но по едно време ме зариби и си мислех, че е супер подходяща песен да се явиш на "Zvezde granda" :D. Музикантска е и сръбкинята е с мега як тембър, но Галена я пее по-хубаво и като цяло на български звучи много по-благозвучно. Ще мине оригинала, защото ще я слушат 3-4 държави. Ама пък в крайна сметка Галена да запише 2-3 парчета на сръбски, така ще ходи да пее и там. Сърбите бяха коментирали доста "Феноменален", знаят я. може ли линк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 За сведение на всички злобни сайтчета, които не са осведомени: Не бих ви споделил, но понеже се надпреварвате да хулите и плюете, ще ви осведомя. Аз потърсих @Blueberry още преди няколко дни!Предпочетох да я чуя лично и да знам как е, вместо да напиша едно “Оздравявай бързо” в Инстаграм! 5 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 вижте новите коментари под клипа, само сръбски ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 29 минути, Donatella каза: може ли линк Горе го бяха постнали. Ето: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Не ме кефи сръбската, на Галена изпълнението е мноооого по-яко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 @asylum много ме зариби ,нямам думи да опиша песента.... взе ми акъла според мен това е летният хит. нека е Харам ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 5 минути, Donatella каза: @asylum много ме зариби ,нямам думи да опиша песента.... взе ми акъла според мен това е летният хит. нека е , Харам ! Уникална е песничката, набива ти се в главата, хем мазничка, хем запеваема. ❤️ Нека е харам, Донателче! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Vancho Публикувано Юли 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 11 Много грозно впечатление ми направи Галин с това, че 1000 пъти повтори, че искали просто да си работят, никой не подкрепяли и въобще не ги интересувало... много зле... кое не те интересува? Кой ще те управлява ли? А мен защо тогава да ме интересуват твоите радини вълнения? Отишли на протеста някви треторазрядни чалга кокони, коя от коя по-незнайни и говорят някви абсолютни глупости, демонстрирайки супер неадекватно поведение спрямо ситуацията в държавата в момента. В такива моменти наистина ме е срам, че слушам чалга. 11 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 1 минута, Vancho каза: Много грозно впечатление ми направи Галин с това, че 1000 пъти повтори, че искали просто да си работят, никой не подкрепяли и въобще не ги интересувало... много зле... кое не те интересува? Кой ще те управлява ли? А мен защо тогава да ме интересуват твоите радини вълнения? Отишли на протеста някви треторазрядни чалга кокони, коя от коя по-незнайни и говорят някви абсолютни глупости, демонстрирайки супер неадекватно поведение спрямо ситуацията в държавата в момента. В такива моменти наистина ме е срам, че слушам чалга. Като не ги интересува, нека следващото правителство забрани чалгата. Няма да се отрази зле на обществото да се въведе и сух режим - никакъв алкохол. Да ги видим тогава. Насладете се на Кралицата! 6 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари