DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Данчето има някаква вулгарност в излъчването си. Не на тези снимки горе, но ми изглежда от този тип жени, които съзравят прекалено рано и на по 14-годишни тръгват в по живота с възрастни мъже. И така цял живот, с деца от знайни и незнайни бащи, алкохол, наркотици, бедност и нищета. На 35 са вече с провиснали месалаци, защото не всеки има стоманобетонните гени на Емануела, но са си на все същия акъл. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 2 минути, DarkChild каза: Данчето има някаква вулгарност в излъчването си. Не на тези снимки горе, но ми изглежда от този тип жени, които съзравят прекалено рано и на по 14-годишни тръгват в по живота с възрастни мъже. И така цял живот, с деца от знайни и незнайни бащи, алкохол, наркотици, бедност и нищета. На 35 са вече с провиснали месалаци, защото не всеки има стоманобетонните гени на Емануела, но са си на все същия акъл. Нали беше Даниела Пиронкова, що не си смени ника на Дуда или Дуду, така хората по - лесно ще приемат за какво е. А и ти я съдиш, но сега й е времето да изкарва пари, докат още й е нова. После вече само специфичен таргет и на по -ниски пари. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Нали беше Даниела Пиронкова, що не си смени ника на Дуда или Дуду, така хората по - лесно ще приемат за какво е. А и ти я съдиш, но сега й е времето да изкарва пари, докат още й е нова. После вече само специфичен таргет и на по -ниски пари. Ма тя за без пари, бе. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 35 минути, Donatella каза: Виж гледанията.. май само ти и @DevilWish слушате 😄😄 С много или малко гледания, песента си е абсолютен топ! Гледанията мен не ме вълнуват. Щом ме кефи песента - до дупка и това е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Нали беше Даниела Пиронкова, що не си смени ника на Дуда или Дуду, така хората по - лесно ще приемат за какво е. А и ти я съдиш, но сега й е времето да изкарва пари, докат още й е нова. После вече само специфичен таргет и на по -ниски пари. Пирянкова* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 42 минути, WindWalkerMonk каза: Взел ли си е дозата, или след малко ? Питай го плс. Стига глупости. Нещо страшно е на участията му заради вируса-връщали хора. Не смята, че колегите му са повлияли за отварянето и болеста се разроства казва във Варна, Слънчев бряг. 1000 човека на участията му и връщат хора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Може Данчето да ме опровергае и да не се превърне в това, което си мисля, но виждайки бащата и ми става ясно, че може би има daddy issues. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 16 минути, DarkChild каза: не всеки има стоманобетонните гени на Емануела, но са си на все същия акъл. Емануела е истинска героиня и трябва да бъде еталон за всички труженички, а и като цяло лесни мадами в страната. Настоявам да й се издигне паметник на жълтите павета! Много ми се издигна в очите вчера! 1 1 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 4 минути, asylum каза: Емануела е истинска героиня и трябва да бъде еталон за всички труженички, а и като цяло лесни мадами в страната. Настоявам да й се издигне паметник на жълтите павета! Много ми се издигна в очите вчера! На следващите избори Емануела с/у Луна. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 4 минути, DarkChild каза: На следващите избори Емануела с/у Луна. Днес тъкмо си мислех, че Луна би могла да я взема в кабинета си за разносвачка на кафе. Може да е простачка, но убедителна простачка, заслужава място под слънцето (Луната). 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 Хита на лято 2018 общо е минал 20 милиона! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 36 минути, GSA каза: С много или малко гледания, песента си е абсолютен топ! Гледанията мен не ме вълнуват. Щом ме кефи песента - до дупка и това е! Миличка, тая песен е егати и боклука. Признай, че не струва. Аз на 15-тата секунда я спрях и повече не си го причиних. Флоп от всякъде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 10 минути, THE IIconic каза: Миличка, тая песен е егати и боклука. Признай, че не струва. Аз на 15-тата секунда я спрях и повече не си го причиних. Флоп от всякъде. Чак боклук няма как да и кажеш на тази песен, срамота и погром! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 😂😂😂😂😂 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Тя каза точка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 https://www.instagram.com/stories/diona_alpha/2351580132197982887/?hl=bg малко бисери 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Топ е песента на Райнето! Дори милион да не стигне като гледания, това не я прави по-малко добра. Мен ме зариби доста и си я слушам постоянно в колата. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. THE IIconic Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 6 минути, Dominatora каза: Маймуната и в коприна си остана маймуна - испанска поговорка. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 https://www.skandal.bg/news/15945596122630/roksana-izrigna-nyakoi-sa-shtastlivi-ot-neshtastieto-ni?fbclid=IwAR2HXTCuJVBeBDwInBrSKEimNPZ3JKFydSlX9Fa8RnYwUb16vJ5vrxoT4wg Ето, че Рокса може да се върне на полето, опит има! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 2 минути, Donatella каза: А така... и какво се оказа сега, че Теофика е леко на другия бряг? Боровинке коментирай ситуацията ако можеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Бе, лигавят се дЯцата! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари