DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 11 минути, asylum каза: Бе, лигавят ГО дЯцата! Да, така е. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 преди 20 минути, Dominatora каза: А така... и какво се оказа сега, че Теофика е леко на другия бряг? Боровинке коментирай ситуацията ако можеш "Сега" ли?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 22 минути, Dominatora каза: А така... и какво се оказа сега, че Теофика е леко на другия бряг? Боровинке коментирай ситуацията ако можеш Изобщо не е там. И гледам са ви окапали лигите по “Шугар дадито” Не му е шугар деди, а приятел, който ходи с него на повечето участия. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, Willy каза: "Сега" ли?! Когато може или въопще ако иска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Очаквам съвсем скоро изблик на ревност от Еми. Еми Стораро. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 33 минути, Donatella каза: Аз викам цвят- лайнян. Най - ще му отива 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 10 минути, pechenko каза: Изобщо не е там. И гледам са ви окапали лигите по “Шугар дадито” Не му е шугар деди, а приятел, който ходи с него на повечето участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 7 минути, THE IIconic каза: Аз викам цвят- лайнян. Най - ще му отива Ще си върви с музиката му. Готов съм да си получа дислайка от @Blueberry. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 10 часа , Donatella каза: https://btvnovinite.bg/bulgaria/i-pop-folk-zvezdite-na-protesta-nastojavat-za-otvarjane-na-diskotekite.html https://nova.bg/news/view/2020/07/12/293552/поп-фолк-звездите-бяха-част-от-протеста-в-софия-видео/ youtube Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 преди 6 минути, Donatella каза: youtube Прилича на Съдебен спор - утайката на обществото. 3 12 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 Поп фолк изпълнителите: Не сме от никоя политическа партия! Просто искаме да работим! Ние сме изолирани! Само отново искам да кажа, че не сме от никоя политическа партия. 4 месеца не работехме! Искаме да работим, никого не задължаваме да идва в клубовете! Отново казваме - не сме от никоя политическа партия! Просто заставаме тук със силни думи и се надяваме нещо да се промени! Силните думи: 10 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Born to Die Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 Утайки, не мога да ги гледам повече, изобщо няма смисъл и да ги коментираме, толкова ме е гнус, мислех, че като цяло българският народ не може да ме изненада покрай ситуацията с вируса и цялата неадекватност, но уви, успяха и ми се повръща. Галин на новия Ботев ли ми се прави, КЛОУН! Дано сега като им отвориха бардаците да се скрият всички и да се спре, заслужават да се върнат от дупките, от които изпълзяха и никой да не ги чуе повече, колко много съжалявам, че някога съм ги подкрепял и харесвал, сган! Че и със самочувствие продължава да соли и обижда тези, дето му казват истината, сякаш заради смешния им протест отвориха клубовете, Борисов само чака да плъзне заразата и да обвини президента. Тотален свинарник, никога не съм искал да емигрирам повече от сега! Станахме за абсолютен смях пред целия свят. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Dominatora Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 @plambata Не ми давай минуси аз съм фен на Галена моля!😃 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Юли 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 12 https://streamable.com/vmpc4i 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Моля някой да кавърдиса новия хит! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Дъртата вириндия май се е преквалифицирала и ще прави мемета. Това определно ме разсмя. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Е тва ме уби🤣🤣🤣🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 поздрав за @plambata❤️ 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, penakavalli каза: Дъртата вириндия май се е преквалифицирала и ще прави мемета. Това определно ме разсмя. Ма тя умря, ма! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 @plambata поздрав! Но недей с лошо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 https://www.vbox7.com/play:d1a8b32348 @WindWalkerMonk ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 3 минути, THE IIconic каза: https://www.vbox7.com/play:d1a8b32348 @WindWalkerMonk ❤️ Не я знаех, ама е яка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Това Даяна от Канада ми звучи като Бети от Булгария https://bg-voice.com/поглед-отблизо-даяна-от-канада/ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари