Blueberry Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Обаче ако не бяха затворили държавата на петък 13-ти, това щеше да е първият НЕфлоп за Емануела от доста време насам. Въпреки ситуацията си е навъртял 3,3 млн, при отворени дискотеки и лансиране на песента, можеше да има поне 5. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 7 часа , gioksy каза: На телефона не ми излиза готин... Ама евалата.. Крайно време беше Не ти и трябва, разликите като гледам са минимални. Ма не е зле, второкласника дето им е правил предния сайт май е стигнал 5-6ти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Юли 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 15 15 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. ChudoTy Публикувано Юли 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 15 преди 8 часа , Fast каза: https://payner.bg/ Пайнер имат нов сайт. Преслава Преслава е най-актуалното откритие на “Пайнер” през последните години. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юли 15 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, ChudoTy каза: Преслава Преслава е най-актуалното откритие на “Пайнер” през последните години. Соня Немска Младата певица фокусира вниманието върху себе си с клипа “В сряда се приготви”. Специалистите й предричат отлична музикална кариера. Специалистите сега: 👁👄👁 22 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 минути, Willy каза: Соня Немска Младата певица фокусира вниманието върху себе си с клипа “В сряда се приготви”. Специалистите й предричат отлична музикална кариера. Специалистите сега: 👁👄👁 Младата? И как точно фокусира вниманието върху себе си с клип. Тез специалисти не са познали. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 26 минути, Willy каза: Соня Немска Младата певица фокусира вниманието върху себе си с клипа “В сряда се приготви”. Специалистите й предричат отлична музикална кариера. Специалистите сега: 👁👄👁 Специалистите сега: Рока лака, рока лака не излезоха така нещата. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 38 минути, Danger. каза: Последното й стори е от вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 15 минути, Fast каза: Последното й стори е от вчера. Вероятно се е усетила и го е изтрила. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час , devotioner каза: От бг попа само Дара и Криско държат някакво ниво. Всяка песен на Дара се развива добре, макар и бавно, докато при Тита, Гера, Папи и другите положението е трагично. Дори и Скандау западат, но нека, Тото много се възгордя. Сега чух част от на Илиян песента - звучи добре, но Теда и Гальо ще го затапят за съжаление. Дано я пуснат днес. тази година от попаджиийте само Тита е с ХИТ ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 В тези дневници от турнетата, на Гло любима певица и' е Цеца, а на Ивана Шакира. Те сърбите Индира я наричат 'сърбската Шакира'. Умно и хитро Ванче. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Е то на Глория цялата кариера й е базирана на Цеца, кое няма да й е любимо. Същите визии копира, даже беше любовница на най-големия мафиот навремето. 1:1 със Светлето. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Писи писи писи писи 🐱🐱🐱 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, devotioner каза: Е то на Глория цялата кариера й е базирана на Цеца, кое няма да й е любимо. Същите визии копира, даже беше любовница на най-големия мафиот навремето. 1:1 със Светлето. Даже направи и дует с група Луна. https://www.youtube.com/watch?v=Zp6eKHEM9RQ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 13 минути, Willy каза: Писи писи писи писи 🐱🐱🐱 само мен ли кефи РАДКО ? пее толкова добре.. но с Bear визия няма да има успехи 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 "Пайнер" са тотални некадърници, при Гергана са пропуснали албума "Сини очи". Дори да преписват не ги бива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Решителен поврат в кариерата и на певица оказва приятелството и с Фики Стораро. Двамата се запознават се в Китен, в популярно заведение, където тя пее по това време. Фики е силно заинтригуван от визията и таланта на младото момиче. Той е човекът, който я води на прослушване в студиото на “Пайнер”. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Olay Публикувано Юли 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 15 9 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 От 14.07.2020 г. от 16:41, Slavi каза: Скандален е. Да е жив и здрав, щом му прай кеф. Интересна драг кралица е. Шокира ме, де! Гърците са друго тесто. Там ксчествената музика има кой да я оцени. Комерса също го има, но не за сметка на качествоти. Изпълнители като Йоргос Самбанис, Петрос Яковидис са на върха благодарение на стойностни песни. Тук хората не се вълнуват от качествена музика и публиката е неблагодарна... Чакай, чакай. Тук има чивия, която съм изпуснал. Кое е шокиращото за което с @Роско говорите. От постове за Галена и Кали не разбрах. Какво е новото ни разкритие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 39 минути, ANGEL каза: Чакай, чакай. Тук има чивия, която съм изпуснал. Кое е шокиращото за което с @Роско говорите. От постове за Галена и Кали не разбрах. Какво е новото ни разкритие? Че един бивш потребител на форума е станал драг кралица Зариби ме, ама е като копие на Чужда на Джула 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Кой? И къде го видяхте? Мислех че това е гола снимка на Галин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Не коментирайте пак бивши и сегашни потребители в скандалите! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час , Olay каза: Само на мен ли не ми излизат снимките? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, penakavalli каза: Само на мен ли не ми излизат снимките? И при мен е същото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари