pechenko Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час, Slavi каза: Ново лъвче на попфолк хоризонта. @Blueberry, коментирай😋 Старо е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 @asylum Водещият 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 12 минути, pechenko каза: @asylum Водещият Ооо, дано н ме обвини, че съм му откраднал идеята за класация! Култова му беше, хахаха 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 18 минути, pechenko каза: @asylum Водещият Изкефи ме как Лета деликатно направи забележка "Не знам дали сте наясно коя е първата ми песен..." 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 18 минути, asylum каза: Изкефи ме как Лета деликатно направи забележка "Не знам дали сте наясно коя е първата ми песен..." Интересно ми е да чуя изпълнение на народна песен от нея Това много зарибява 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Актьорът от "Твоя бях" на Коя? Номер 34 и "Шефът и шефката" на Клеа говори за протестите на чалгарите- 1:56 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Малко сурови кадри от #egoist .. без обработка без дори цветови корекции 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 16 часа , Gerganafen каза: "Пайнер" са тотални некадърници, при Гергана са пропуснали албума "Сини очи". Дори да преписват не ги бива. Мерси, 😂но засега съм сложил главно албумите, които ги има в стрийминг платформите или Емаг. Другите малко по-натам. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 40 минути, mitak_94 каза: Мерси, 😂но засега съм сложил главно албумите, които ги има в стрийминг платформите или Емаг. Другите малко по-натам. А защо някои албуми ги няма в платформите? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 49 минути, mitak_94 каза: Мерси, 😂но засега съм сложил главно албумите, които ги има в стрийминг платформите или Емаг. Другите малко по-натам. ОК. Сори ако съм те обидил, не знаех, че ти отговаряш за това. XD 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 8 минути, Senhor каза: А защо някои албуми ги няма в платформите? И аз си задавам този въпрос всеки път, когато търся Гасна по теб в някоя от платформите. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 50 минути, mitak_94 каза: Мерси, 😂но засега съм сложил главно албумите, които ги има в стрийминг платформите или Емаг. Другите малко по-натам. Има и сериозни пропуски при Десислава. Ще ти пиша тези дни ЛС 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, mitak_94 каза: Мерси, 😂но засега съм сложил главно албумите, които ги има в стрийминг платформите или Емаг. Другите малко по-натам. Герганафен сега: 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 35 минути, penakavalli каза: И аз си задавам този въпрос всеки път, когато търся Гасна по теб в някоя от платформите. 😁 Там е, но само ужасната албумна версия. Качете ремикса като сингъл! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Юли 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 16 Мачка 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Вторник Асен Блатечкиииии и Коцеееееееееееееееееееееееееее- йеееееееееееееееееееееееее. А утре е рождения ден на Коце. Дето се вика като не идва Коце тука, аз ще отида при него. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 минути, Starboy каза: Ясно е, че ни чете и той. Кой №36 не знае кой е Кой №35... 1 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Просто Коце уцели идеалния ден да дойде. Вторник почивен ден- хем Асен, хем и Коце. Ники ме кара при Коце, Борис Дали и Илиян в Слънчев бряг, но Коце е важен и той го знае. Живанши са, сега го питах. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Не се смейте. Вторник ше е като Нова година- и Асен и Коце. Откога го чакам Коце наблизо. С тая пандемия и затваряне тук не идва. Но в Приморско ходих при него миналата година като съвпадна пак с почивния ми ден, та Слънчев браг ли няма да отида дето ми е по-близо. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Днес ли излиза на Теда и Г***н? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Теодор е почнал да си прави последователи, ама https://youtu.be/gl1aHhXnN1k 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 25 минути, Willy каза: Днес ли излиза на Теда и Г***н? Би трябвало да е днес, Галин написа на стори, че излиза в четвъртък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Юли 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 16 преди 57 минути, zai4eto82 каза: Не се смейте. Вторник ше е като Нова година- и Асен и Коце. Откога го чакам Коце наблизо. С тая пандемия и затваряне тук не идва. Но в Приморско ходих при него миналата година като съвпадна пак с почивния ми ден, та Слънчев браг ли няма да отида дето ми е по-близо. Асен и Коце на едно място? Наводнила си мазето сигурно вече. 😁 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари