Olay Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 7 минути, Fast каза: То щото летвата беше много висока. Ама все пак да се изтъкнем 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Аз потегляяяяям. Чака ме интересна вечер. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Тая,па ? 🙄 На танцьорка ли ше са прай? Second-hand embarassment ме хваща от това момиче. Толкова е дървена Това май е най-слабият дебют за Денис, ама песента си е супер 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Преси номер едно в А1 xplore и сигнал за четвърти път.. май не е чак такъв флоп, както се изписа тука - 4,5 млн. Youtube.. 6 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 8 минути, Blueberry каза: Second-hand embarassment ме хваща от това момиче. Толкова е дървена Това май е най-слабият дебют за Денис, ама песента си е супер Ама любимеца ти и е ял дървената катерица🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час, DarkChild каза: На мен ми е смешна русата в клипа, която подскача върху надуваемата топка все едно е нещо друго. Русото момиче се казва Йоана и е страхотна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Каква наглост точно сега да пуска песни. 2 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, Fast каза: Каква наглост точно сега да пуска песни. Дано да не я пусне преди Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 на Малката излиза утре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 Галин началото на Десита(0:06) от този хит ли го е взел? (2:00) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Цитат Продуцентската дейност на фирма “Пайнер” е насочена главно в областта на модерния фолк. С името “Пайнер” свързват своя творчески път най-известните изпълнители в този жанр. В последните години това са Анелия, Гергана, Ивана, Глория, Камелия, Емилия, Преслава, Мария, Малина, Вероника, Райна, Татяна, Тони Дачева, Магда, Есил Дюран и др. От сайта на "Пайнер". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Янева е много красива, личи си липсата на участия и недоспиване. Абстрахирайки се от факта кой я наляга, песните й са бетон. Пашев май е дал най-силните песни на дебютантите, за да изпъкнат повече, така че очаквам много от техните песни. Не знам какво й има на тази седмица, явно сме в ретрограден Меркурий. Или са ходили при астролога на Азис и им е казал да пускат всичко тази седмица. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, devotioner каза: Янева е много красива, личи си липсата на участия и недоспиване. Абстрахирайки се от факта кой я наляга, песните й са бетон. Пашев май е дал най-силните песни на дебютантите, за да изпъкнат повече, така че очаквам много от техните песни. Не знам какво й има на тази седмица, явно сме в ретрограден Меркурий. Или са ходили при астролога на Азис и им е казал да пускат всичко тази седмица. Тя дефакто се подиграва с протестиращите. Вместо да се скрие в някоя дупка до другата година, нашата ще пуска пореден скъп проект, финансиран със същите окрадени от държавата пари. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Специално на тази снимка е с тонове обработка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 21 минути, El Gato каза: на Малката излиза утре. Горкото конче. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 38 минути, Fast каза: Каква наглост точно сега да пуска песни. Очевидно ражда още едно, трябва да го храни! преди 27 минути, El Gato каза: на Малката излиза утре. Тая пък откакто е "малка" стана егати коврата - не стига, че абсолютно всеки път деколтето й е до пъпа, а сега направо се е плеснала гола. Супер евтина. Не й отива на излъчването, "нежната Ванеса" беше къде-къде по-добре. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Не съм съгласен. Пеевски е тумор, който трябва да бъде премахнат, да. Той, заедно с цялата му клика са за затвор, да. Но в крайна сметка Цура не е длъжна на никого. По тази логика Галена харчи за клиповете 100-те лева, които съм дал за вафли Боровец досега. А и Яневите не са случайни, няма да остане гладна. Всички чалгарки имат богати тъпкачи, които им покриват песните и клиповете. Аз слушам музика и гледам клип, не ме интересува с кого си ляга, става, и т.н. Стига песента да ми хареса, няма проблем - нищо друго не ми влиза в работата. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, devotioner каза: Не съм съгласен. Пеевски е тумор, който трябва да бъде премахнат, да. Той, заедно с цялата му клика са за затвор, да. Но в крайна сметка Цура не е длъжна на никого. По тази логика Галена харчи за клиповете 100-те лева, които съм дал за вафли Боровец досега. А и Яневите не са случайни, няма да остане гладна. Всички чалгарки имат богати тъпкачи, които им покриват песните и клиповете. Аз слушам музика и гледам клип, не ме интересува с кого си ляга, става, и т.н. Стига песента да ми хареса, няма проблем - нищо друго не ми влиза в работата. Само, че вафли "Боровец" си купувам сам, ако реша. Освен това Галена има по три участия на седмица с един от най-високите хорари и поне изкараното го влага в кариерата си. А Цв.Я. от къде има доход след като няма участия, няма продажби от албуми, няма концерти, няма нищо. ОСвен това парите на мъжа й са доказано крадени от всички нас. Ако за теб това не е проблем, то за всички останали нормални хора е! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 32 минути, El Gato каза: на Малката излиза утре. Тарантула на кон!? преди 43 минути, Fast каза: Каква наглост точно сега да пуска песни. Каква наглост е изобщо д апуска песни. преди 21 минути, dan!el каза: От сайта на "Пайнер". Реално си е така. Те и Диапазон си пишат Софка, Лия, Кати и други. Нали с тях са тръгнали и изградили име... преди 5 минути, devotioner каза: Не съм съгласен. Пеевски е тумор, който трябва да бъде премахнат, да. Той, заедно с цялата му клика са за затвор, да. Но в крайна сметка Цура не е длъжна на никого. По тази логика Галена харчи за клиповете 100-те лева, които съм дал за вафли Боровец досега. А и Яневите не са случайни, няма да остане гладна. Всички чалгарки имат богати тъпкачи, които им покриват песните и клиповете. Аз слушам музика и гледам клип, не ме интересува с кого си ляга, става, и т.н. Стига песента да ми хареса, няма проблем - нищо друго не ми влиза в работата. 100-те вафли си ги купила и изяла с кеф. А Цуриният ти е бъркал в джоба, без да те пита харесва ли ти. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 35 минути, El Gato каза: на Малката излиза утре. Малката май се е вдъхновявала: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час, BaGaBoNtIn каза: Преси номер едно в А1 xplore и сигнал за четвърти път.. май не е чак такъв флоп, както се изписа тука - 4,5 млн. Youtube.. Колко престижно. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 54 минути, Fast каза: Каква наглост точно сега да пуска песни. Смалила си е главата... Точно както правят на Галена снимките за инстаграм. Ако диамантените льольовци си пускат песните през ден, значи в петък да очакваме Цвета и Робов. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, penakavalli каза: Смалила си е главата... Точно както правят на Галена снимките за инстаграм. Ми тя главата важна ли е, бе? Важното е да има цици, гъзове, баджаци! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, asylum каза: Ми тя главата важна ли е, бе? Важното е да има цици, гъзове, баджаци! Тя така или иначе е празна... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза: Тая,па ? 🙄 На танцьорка ли ше са прай? А тая е... ? Сериозно коя е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари